2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar mesaj yazan olduysa bakamdim henuz
bende aksam 6.bucukda kizimi normal dogumls kucagima aldim
Allaha şükür simdiiuiyim
kizimi emziriyorum tek basima kalcm gece
refakatciyi kaldirmis hastane

Yaaaaa sabahtan beri aklımdasıınnn Resmen dedin dedin doğurdun vallahi azmin zaferi Tabi beni ektin bu arada, hani beraber doğuracaktık hııı?? Kız cidden refakatçi yok muuu, şu an annemve kayınvalidem içten içe göbek atıyorlar. E tek nasıl bakacağız bebeğe?

Gözün aydın cnm.allah analı babalı büyütsün insallahrefakatçi işi de kötü olmuş neden.kaldirmislarki bu hastaneleri de ben anlamıyorum bakalım.sen ilgilenecek kadar iyi olabilecekmisin
cok sagop canim mecburen idare ediyoruz
bakalim evt isleri gucleri zorluk zaten

oy oyle olmus canim b3nim gozde seni aradi birisi suda doguma girti acaba senmisin diye dusundum
cok sqgol canı m insqllah senin sqncinda gelir hemen idare edicez insallqh bebk bakiminida

Mrh arkadaşlar. 34+3 olacağız yarın. Minnoş bugün korkuttu biraz beni. Hareketlerini az hissettim hatta 3-4 saat hiç hissetmediğim de oldu gün içinde. Burada kadın doğumcu olmadığı için kalp atışlarını dinledik bir süre ebe hanımla (nst cihaziyla) şükür kalp atışları normal seyrinde. Yarın da kadın doğum doktoruma kontrolüm var. Inş herşey yolunda gider

kizlar mesaj yazan olduysa bakamdim henuz
bende aksam 6.bucukda kizimi normal dogumls kucagima aldim
Allaha şükür simdiiuiyim
kizimi emziriyorum tek basima kalcm gece
refakatciyi kaldirmis hastane
Maşallah canım yaa Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah darısı bekleyenlere..

Gidiyorum çok kan olması normal mi ya parçada geldi böyle olan var mı kanaması
panik yapma, korkma! nisanin geldi belki suyun geldi? suya kan karismasi mumkunmus gecen burda bir arkadasta oldu.

Insallah hicbir sorun yoktur korkma lutfen, dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun, dogum geliyo bebis geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…