2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar 20 gün oldu doğum yapalı sağ elimde 2 parmakta ara ara uyuşma gbi karıncalanma gbi bi his var bide yere eğilemiyorum dizlerim çok agriyor bunlar doğumdan önce yoktu böle bişey başına gelen oldumu acaba

panik yapma, korkma! nisanin geldi belki suyun geldi? suya kan karismasi mumkunmus gecen burda bir arkadasta oldu.

Insallah hicbir sorun yoktur korkma lutfen, dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun, dogum geliyo bebis geliyooo ♥
nisanin geliyordr canim benimde bu sabah her tuvaltte geldi
Bişey yoktur inşallah güzel haberlerle dön
Geçmiş olsun, bize de bilgi verin lütfen umarım herşey yolundadır.
Sağolun kızlar muayene ettiler nişandir normaldir dediler nst bakıldı tam sancı sadece bı kere çıktı onuda hissettim zaten kalp atışları falan iyi ama yine sancim yok açılma doğumu baslatcak kadar yok eve gidebilirsin istiyosan ama sabah mutlaka gel dedi şimdi evdeyim

Gecmis olsun tatlim.simdi gördüm tam yazicakken yazmissin insallah tez zamanda gelsin.minnak dinlen sakin ol

hadi gozun aydin eli kulaginda seninkininde

Insallah saglikla kavusun darisi bize Yarabbim amiin

Birde bizimki eli kulaginda olsaydiiii Ankara yaniyo ben yaniyorum Allahım yardim et
ah kiyamam sicak dimi memleket Allah yardimciniz olsun! almanya gayet serin hic sikayet yok.
yorgun bi sekilde yataga gectim ama sikinti basti kalktim. clooneylerden george’in bi filmini actim uykum gelene kadar

ah bazi geceler...

kanama kan rengide aciliyet dikiyorlar kuzum insallah senin acilmamdie rabbim seni yanliz birakmasin
Baya kanamaydı öyle kahve pembemsi falan değil ondan korktum bende durmayincada gittim sorun yok dediler inşallah yoktur bı sorun nst iyi çıktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…