Arkadaşlar 20 gün oldu doğum yapalı sağ elimde 2 parmakta ara ara uyuşma gbi karıncalanma gbi bi his var bide yere eğilemiyorum dizlerim çok agriyor bunlar doğumdan önce yoktu böle bişey başına gelen oldumu acaba
Sağolun kızlar muayene ettiler nişandir normaldir dediler nst bakıldı tam sancı sadece bı kere çıktı onuda hissettim zaten kalp atışları falan iyi ama yine sancim yok açılma doğumu baslatcak kadar yok eve gidebilirsin istiyosan ama sabah mutlaka gel dedi şimdi evdeyim
Sağolun kızlar muayene ettiler nişandir normaldir dediler nst bakıldı tam sancı sadece bı kere çıktı onuda hissettim zaten kalp atışları falan iyi ama yine sancim yok açılma doğumu baslatcak kadar yok eve gidebilirsin istiyosan ama sabah mutlaka gel dedi şimdi evdeyim
ah kiyamam sicak dimi memleket Allah yardimciniz olsun! almanya gayet serin hic sikayet yok.
yorgun bi sekilde yataga gectim ama sikinti basti kalktim. clooneylerden george’in bi filmini actim uykum gelene kadar
Biberon isitici pratiklik açısından okey ama bi gereklilik mi ihtiyac m, bence değil. Kaynar suya biberonu koydun mu zaten 2 3 dk da isiniyo. Mama icin de termosa sicak su hazir edilir.