2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çataldan bahsedysn herlde bide spekulum diye bi aletle actryoolar di ama bu cati muayenesinde o oluyormu bilmiyorm ay o bastırma fln çok can acıtır ya gerçekten sene olmuş kaç hala elle muayne ne ya buna birileri el atip icat geliştirmesi lazm artk

ucuncu bebegine hamile is arkadasim yazdi biraz önce. en buyugu 4, ikinci 2 ve simdi ocakta ucuncu gelcek. bu avrupalilar bizden cesaretli ve cok daha rahat.
neyse konu o degil; dogumu tetiklemek icin yapmadik sey birakmiyorum dedim.
hepsi bos ugras, doga kendi karar veriyo yorma kendini bosa dedi. yarin takvimim siliniyo benimde doktorumda randevum var yarin 11de, umarim en azindan acilmam baslamistir

bu gece de tik yok hissediyorum. sancilarim dun ile kiyaslanmiicak kadar hafif.

herkese iyi aksamlar ben berbat durumdayim bu kadr zor bir dogum sureci yani hamilelik surecigini geciremedim oglen ikiden aksam 8 bucuktan beri hastahane acildeyim maf oldum ozellikle psikolijik olark ilk doktir 42 ye bekleriz nsty girdim guz3l cikmadi gene o kasvetli digumahane ye gittim o kadar sters yapiyorum ki zamn sanki beni daha cok bunaltiyor delirtiyor neyse grne sonuclar iyi gormedi en son cektikleri cok iyi cikti pazar gunu acile gelmemi soylediler cunku uzman nstye bakan gelsin bundan sonraki surec buraz riskli demis bebek kanalda degil acilma nisan hic bisey yok ara ara sancilarim var ve sancilar cikiyor hersey ustune ben tam kendiiimi toplayacam hazirliyorum o bagiris cagirislar beni negatif etkiliyor yoruldum bunaldim evet cidden korku sardi aslinda bildigim ortam sanci surec ama kafa olrak berbat durumdayimm sabahtanfdir agliyorum

hee o manaada. biberon isiticisi ne peki, mama zaten kaynamis suyla yapiliyo (minik bi termusa koyulur?). Anne sutu nasil isitiliyo, aklimda sisesini kaynar suya koymak vardi?

Sen sütünü sağıyosun stokluyosun sabaha sabaha kadar kesintisiz uyku çekiyosun eşinde çocuğu besliyo vay beee bizim heriflerde ossura ossura yatsın vay arkadaş
ya aklimda haftanin bir/iki gecesini ona vermek var. ben bebegin ilk 8 ayinda calismiicam insallah ama esim calisiyo. alistirmak amacli ve benim dinlenmem acisindan bu sekilde dusundum.

bende ise basladiktan sonra zaten paylastiririz geceleri ama buyuyo biraz, ozamana kadar gece beslenmesini belki yapmayiz bakalim duruma gore:)

Benimkine de garajda herkes bisiler anlatiyor, yanimda da soyluyorlar, o da diyor bana bir sey yansitmiyor ki hamileligi o yasiyor ben sadece seyrediyorum.
Dogumdan sonraya umidim var senin gorevin bu demezsem inatlasmaz yapar ama yapacaksin dersem ölse yapmaz (ayni ben)
Altini asla degistirmem diyordu, ben ilk defa epime bez aldim deyimce ben kardesimin degistirdim dedi orda bi ışık gördüm ama hadi bakalim
Aynen halk arasinda kaşık o spektrum galiba. Onu kullanmiyor, 2 parmakla bakiyorlar işte.
21.yuzyil beni cok hayal kirikligina ugratti, sorma.
Ama annem ilk dogumun degil, basina ne gelecegini de biliyorsun, ya biz ne yapalim? Tam kurbanlik koyun gibiyiz insaflarina kaldik. Sen güçlü olmalısın asıl.

hee o manaada. biberon isiticisi ne peki, mama zaten kaynamis suyla yapiliyo (minik bi termusa koyulur?). Anne sutu nasil isitiliyo, aklimda sisesini kaynar suya koymak vardi?
Videosunu izledim avent in icine su koyuyosun buharli pisirici gibi, sut dolu biberonu yerlestiriyosun 3dk da hazir. Anladigim kadariyla 40derece olmasi lazimmis, makina otomatik yapiyor. Sut cok isindi az isindi derdi yok, homojen bir isitma.
Avent fast en ucuz 160a gördüm nette.

olamiyorum kuzum o kadr doluyum ki ust uste dogumlar lousalar sorunlar yasadim ki guvum pilim hersey bitti

[/QUOTE]
o hassasiyet bende de var bebek surekli emmek istiyor bazen cok aç uyanıyor resmen koparacak gibi saldırıyor hirsli hirsli emiyor dişlerimi sıkıyorum fena acıtıyor o zaman.erkek milleti degil mi acikinca gözü dönüyor.

sakin ol neden bukadar geriyosun yahu kendini? hepimiz saglik sihhatle dogurmayi bekliyoruz sabrimiz sinaniyo. Allah henuz ‘dogacaksin kulum’ demedi, olaya burdan bakip icine yuregine su serpmek zorundasin. tamam 40 dolunca risk olusuyo ama sik sik kontrollerimizi yaptiririz Allahin izniyle biseycikte olmaz.

ferahla, yuru biraz, sevdigin yemeklerden ye, cocuklarini öp sev az kaldi, Allah yardimcin olsun canim.

tamamda butun bu urunlere mutfakta daha yer acicaz. ben acmadim henuz, bugun o geldi aklima. bide isitici mi alicaz

Son düzenleme:
Bence sıcakların etkisiyle süt kokuyoruz çünkü ben diğer doğumumda böyle bisey yaşamadım..

kizlar mesaj yazan olduysa bakamdim henuz
bende aksam 6.bucukda kizimi normal dogumls kucagima aldim
Allaha şükür simdiiuiyim
kizimi emziriyorum tek basima kalcm gece
refakatciyi kaldirmis hastane
cooook sevindim, masallah canim bu nasil bi temiz kalptir, dogurucam dedin dedin dogurdun subhanallah

kizini anali babali saglik sihhatle bereketli guzel gunlerde buyut insallah canim

Sağlık ocağına ne zaman kayıt yaptırdınız 6. Günümüz bugun daha hiç gitmedik aşı karnesini ne zaman çıkartmak gerekiyor
canım 5. gün topuk kanı alıyorlar seni hemşiren aramış olması lazım doğum yaptığında haber vermiş olman lazım sağlık ocağına onlar 5. günü topuk kanı için seni çağırmış olması gerekiyordu.

cok sag ol canim benim dedigin dogru kendimi tam bi sekilde motive edoyorum o dogumahaneye girince bagiris cagirislardan tonsiyonum yukseliyor. ilk beebegim 42 de geldi o zamn bile gule oynuya gittim dayanacagimi yapacagimi biliyorum kafami rahatlatmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…