Gözünüz aydın canım. Sezaryen olacakken kendi gelen bebeklere bayılıyorum. Sütün de kur inşllah sen hiç stres yapma. Sağlıkla büyütün bebeğiniKızlar benim kız geldi sezaryen ile. Sabah nişan denen şey gelince kontrol için doktora gittik meğer çok sancım varmış ama ben farkında değilim.hemen doğuma alalım beklersek normal doğum yaparsın dedi. Doktorla anlaştığımız tarihten önce geldi. Memeyi tutmuyor sütüm henüz yok maalesef. Napcaz bilmiyorum. Doğum yapacak hanımlara inşallah kolay bir doğum olur hepiniz için
Ayyyy gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün inşallahSelam güzel anneler, bende prensesimi sağlıkla aldım kucağıma hastanedeyiz.
Kendimi korkuttuğum kadar değilmiş sezeryan Allah herkese hayırlı doğumlar versin.
Derdimiz meme ile kavga ve gaz
Doğar doğmaz gazlı geldi bebe ebe olur dedi sabah çocuk doktoru bakacak bir daha damla isteyeceğim bende
Darısı bekleyenlere
sagol canim valla zor oldu ama idare ediyirz inşallahSağlıkla büyüt canı bebeğini. Gözün aydın
Refakatçi olmadan nasıl olur? Böyle uygulamamı olur ye enteresan
sagol canim valla zor oldu ama idare ediyirz inşallah
inslalah canim darisi sizpereAllah yardımcın olsun canım. En yakın zamanda evine çık da etrafında pervane olsunlar
Aynen ya şekilden şekile giriyo şapşik sıpalar nasıl hırslanıyolar kızarıyolargule gule buyuy cnm.
memr savasi hepsinde oluyor. o minicik suratlari cok guzel oluyr savas sirasinda. mis gibi opup kokluyrm o an. ohhhh sefam olsun ,)
İnşallah öyle olurd a hala sancim hiç yokGeçmiş olsun canım. Niyetine girmiş bebiş gelecek demek ki.
hic inanmiyorum daha 32 haftalikken 7 den 70 ayni cumleleri diydum bak tik yok:)pratik45 hayırlı olsun kuzummm ❤ rabbim biz bekleyenlere de hayırlısıyla kolaylıkla evladımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤
Eşimim teyzesi beni 1 aydir görmüyordu. Bugün gördü ve dedi ki sen yakında doğurursun fazla beklemezsin inmiş senin karnın. Hadi bakalım inşallah dedim bende
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bekleyen arkadaşlara inşallahGünaydın kızlar :) çarşamba günü saat 7.05 de meleğime kavuştum ❤ 17 saatlik bi süreç oldu. Saat 2 de yatışım yapıldı sabah doğum gerçekleşti. Suni sancılı son 4 saati epiduralli bi normal doğum yaptım. Her şey o kadar güzeldi ki bu sancıdan korkmamışım iyi ki normal yapmışım diyorum adet sancısı gibi sadece 5 dkya 3 dkya düştüğü için korkutucu geliyordu ama rabbim kolaylığını veriyor inanın. Sıcak duş aldım belden aşşağımı 4-5 kere. Her sancı geldiğinde sancımı pilates topunun üstünde ya da çömelerek yaylanarak yürüyerek karşıladım hiç yatmadım. Açılma çok yavaş gerçekleşti çok korktum dedim herhalde olmayacak öznur diye ama en son 4 cm olduktan sonra bir anda bi saat içerisinde 5 cm açılmam oldu ebe doğumhaneye giderken sakın ıkınma tamam mı bebeğin kafası ucunda diyordu ve inanın öyle ağrılı dayanılmayacak bir şey yok.. doğumhaneye inincede 4. Ikınmada dünyaya geldi melek kızım.. darısı sizlerin başına inşallah. Soracağınız bir soru varsa memnuniyetle yanıtlarım Allaha emanet olun❤
Doğ diye diye dogurdun kızkizlar mesaj yazan olduysa bakamdim henuz
bende aksam 6.bucukda kizimi normal dogumls kucagima aldim
Allaha şükür simdiiuiyim
kizimi emziriyorum tek basima kalcm gece
refakatciyi kaldirmis hastane
Oyle dakikalarca suren bir sey degil. O kadar cekinme kendini kasil isleri zorlastiracaksin, atla deve degil bitiyor. Cinsi munasebet yasiyoruz sonucta ondan cok da farkli degil gibi düşün (diyemedim işte)Inşallah cnm ya kaç dakika sürüyor saniyelikmi yksa
Benimki de sag olsun bir ara korkuturdu baya. Hatta bi sabah hic hareket etmemisti saatlerce, peridrol e yazmistim sonra uyandi demek. Yapiyor sipalar bunu.Mrh arkadaşlar. 34+3 olacağız yarın. Minnoş bugün korkuttu biraz beni. Hareketlerini az hissettim hatta 3-4 saat hiç hissetmediğim de oldu gün içinde. Burada kadın doğumcu olmadığı için kalp atışlarını dinledik bir süre ebe hanımla (nst cihaziyla) şükür kalp atışları normal seyrinde. Yarın da kadın doğum doktoruma kontrolüm var. Inş herşey yolunda gider
Nisanla su gelmesi falan herhalde, kizlar demisti ya burdaKızlar benim baya kanamam var normal imi çok olması
Bana kimse bisi demiyor, 3 doktora gittim son 15 gunde biri de şu olursa gel demedi. Herkes mi rahat anacim benim mi kaderim buValla hiçbir fikrim yokBildiğimiz kırmızı kanama mı? Benim doktor genelde suyun ya da kırmızı kanaman olursa gel diye tembihliyor her muayene ama.
Adam deyince kociskomun aklinda yer etmis, yoksa beni biliyosun para harcamakla ilgili ciddi sorunlarim varBiberon isitici pratiklik açısından okey ama bi gereklilik mi ihtiyac m, bence değil. Kaynar suya biberonu koydun mu zaten 2 3 dk da isiniyo. Mama icin de termosa sicak su hazir edilir.
Memeyi ogrenecek daha annesiKızlar benim kız geldi sezaryen ile. Sabah nişan denen şey gelince kontrol için doktora gittik meğer çok sancım varmış ama ben farkında değilim.hemen doğuma alalım beklersek normal doğum yaparsın dedi. Doktorla anlaştığımız tarihten önce geldi. Memeyi tutmuyor sütüm henüz yok maalesef. Napcaz bilmiyorum. Doğum yapacak hanımlara inşallah kolay bir doğum olur hepiniz için
Selam güzel anneler, bende prensesimi sağlıkla aldım kucağıma hastanedeyiz.
Kendimi korkuttuğum kadar değilmiş sezeryan Allah herkese hayırlı doğumlar versin.
Doğar doğmaz gazlı geldi bebe ebe olur dedi sabah çocuk doktoru bakacak bir daha damla isteyeceğim bende
Darısı bekleyenlere
Dogurmaktan sonrasina gecmek istiyorum artık, nasil olacaksa olsun bitsinGünaydın kızlar :) çarşamba günü saat 7.05 de meleğime kavuştum ❤ 17 saatlik bi süreç oldu. Saat 2 de yatışım yapıldı sabah doğum gerçekleşti. Suni sancılı son 4 saati epiduralli bi normal doğum yaptım. Her şey o kadar güzeldi ki bu sancıdan korkmamışım iyi ki normal yapmışım diyorum adet sancısı gibi sadece 5 dkya 3 dkya düştüğü için korkutucu geliyordu ama rabbim kolaylığını veriyor inanın. Sıcak duş aldım belden aşşağımı 4-5 kere. Her sancı geldiğinde sancımı pilates topunun üstünde ya da çömelerek yaylanarak yürüyerek karşıladım hiç yatmadım. Açılma çok yavaş gerçekleşti çok korktum dedim herhalde olmayacak öznur diye ama en son 4 cm olduktan sonra bir anda bi saat içerisinde 5 cm açılmam oldu ebe doğumhaneye giderken sakın ıkınma tamam mı bebeğin kafası ucunda diyordu ve inanın öyle ağrılı dayanılmayacak bir şey yok.. doğumhaneye inincede 4. Ikınmada dünyaya geldi melek kızım.. darısı sizlerin başına inşallah. Soracağınız bir soru varsa memnuniyetle yanıtlarım Allaha emanet olun❤
Amin inşallah..Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bekleyen arkadaşlara inşallah
Tam 13 ağustostta günüm bitiyordu o gün gelmeyi tercih etti kızım sabahına 14 ağustostta bizleydi sabret gününü bekliyordur annesi :)Doğ diye diye dogurdun kız ❤
Oyle dakikalarca suren bir sey degil. O kadar cekinme kendini kasil isleri zorlastiracaksin, atla deve degil bitiyor. Cinsi munasebet yasiyoruz sonucta ondan cok da farkli degil gibi düşün (diyemedim işte)
Benimki de sag olsun bir ara korkuturdu baya. Hatta bi sabah hic hareket etmemisti saatlerce, peridrol e yazmistim sonra uyandi demek. Yapiyor sipalar bunu.
Nisanla su gelmesi falan herhalde, kizlar demisti ya burda
Bana kimse bisi demiyor, 3 doktora gittim son 15 gunde biri de şu olursa gel demedi. Herkes mi rahat anacim benim mi kaderim bu
Adam deyince kociskomun aklinda yer etmis, yoksa beni biliyosun para harcamakla ilgili ciddi sorunlarim varama aleti begendim.
Memeyi ogrenecek daha annesi ❤ ne buyuk savas var şimdi, dogacam diye ugrasti sonra nefes alacağım diye simdi de doyacagim diye.
Dogurmaktan sonrasina gecmek istiyorum artık, nasil olacaksa olsun bitsin
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun, masallahKızlar benim kız geldi sezaryen ile. Sabah nişan denen şey gelince kontrol için doktora gittik meğer çok sancım varmış ama ben farkında değilim.hemen doğuma alalım beklersek normal doğum yaparsın dedi. Doktorla anlaştığımız tarihten önce geldi. Memeyi tutmuyor sütüm henüz yok maalesef. Napcaz bilmiyorum. Doğum yapacak hanımlara inşallah kolay bir doğum olur hepiniz için
Coook cok tebrik ederim canim, masallah kavustunuz sukurSelam güzel anneler, bende prensesimi sağlıkla aldım kucağıma hastanedeyiz.
Darısı bekleyenlere
ne guzel anlatmissin, cesaret vermissin, bunun icin ayrica tesekkur ederimGünaydın kızlar :) çarşamba günü saat 7.05 de meleğime kavuştum17 saatlik bi süreç oldu. Saat 2 de yatışım yapıldı sabah doğum gerçekleşti. Suni sancılı son 4 saati epiduralli bi normal doğum yaptım. Her şey o kadar güzeldi ki bu sancıdan korkmamışım iyi ki normal yapmışım diyorum adet sancısı gibi sadece 5 dkya 3 dkya düştüğü için korkutucu geliyordu ama rabbim kolaylığını veriyor inanın. Sıcak duş aldım belden aşşağımı 4-5 kere. Her sancı geldiğinde sancımı pilates topunun üstünde ya da çömelerek yaylanarak yürüyerek karşıladım hiç yatmadım. Açılma çok yavaş gerçekleşti çok korktum dedim herhalde olmayacak öznur diye ama en son 4 cm olduktan sonra bir anda bi saat içerisinde 5 cm açılmam oldu ebe doğumhaneye giderken sakın ıkınma tamam mı bebeğin kafası ucunda diyordu ve inanın öyle ağrılı dayanılmayacak bir şey yok.. doğumhaneye inincede 4. Ikınmada dünyaya geldi melek kızım.. darısı sizlerin başına inşallah. Soracağınız bir soru varsa memnuniyetle yanıtlarım Allaha emanet olun
asiri kalca bel kasik agrilariyla uyandigim her sabah bebegimin benden isittigi azarDogurmaktan sonrasina gecmek istiyorum artık, nasil olacaksa olsun bitsi
Dogurmaktan sonrasina gecmek istiyorum artık, nasil olacaksa olsun bitsin
İnsan sıkılıyor bir yerden sonra. Bir de surekli mesajlar telefonlar dogmadi mi dogmadi mi. Dogdu da sakliyorum. Nasilsin deyin bir kere bea. Evde isin var mi deyin. Gelim yemek yapim mi diyin. İse yarar bisi diyin. Hiç olmadi gel bi kahve ismarliyim sokaga çık hava al diyin. Anca çıktı mi çıkmadı mi.Tam 13 ağustostta günüm bitiyordu o gün gelmeyi tercih etti kızım sabahına 14 ağustostta bizleydi sabret gününü bekliyordur annesi :)
Hadi sağlıkla kucağına al canım inşallah rahat bir doğumlaSağolun kızlar muayene ettiler nişandir normaldir dediler nst bakıldı tam sancı sadece bı kere çıktı onuda hissettim zaten kalp atışları falan iyiama yine sancim yok açılma doğumu baslatcak kadar yok eve gidebilirsin istiyosan ama sabah mutlaka gel dedi şimdi evdeyim
Takvim de gitmişhadi gozun aydin eli kulaginda seninkininde♥
Insallah saglikla kavusundarisi bize Yarabbim amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?