2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünüz aydın canım. Sezaryen olacakken kendi gelen bebeklere bayılıyorum. Sütün de kur inşllah sen hiç stres yapma. Sağlıkla büyütün bebeğini

Ayyyy gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün inşallah ben unutmuşum senin sezaryen tarihini şaşırdım okuyunca. Geçmiş olsun tatlım.

Günaydın güzel anneler,
bugün de ben erkenciym.
Sıcaktan nerelerde uyuyacağımı şaşırdım. Yatak odası esiyordu eskiden artık o da esmiyor. Su gibi terliyorum. Kocam yelpaze çıkarttı. Uyanıp uyanıp yelleniyorum ama o da yorucu. Salona geçtim klimayı açtım. O da bir süre sonra üşütüyor uyanıp kapatıyorum sonra yine açıyorum falan. Velhasıl kelam haftalardır uyku haram Doğsa da uykusuzluğuma değse bari diyorum. Kemik aağrısı da yanında bonus gel sıkıntı var sezaryene alalım dese koşa koşa gidicem artık çok bunaldım herşey normalken de göze alamıyorum offff hayat çok zor

hic inanmiyorum daha 32 haftalikken 7 den 70 ayni cumleleri diydum bak tik yok:)

Günaydın kızlar :) çarşamba günü saat 7.05 de meleğime kavuştum 17 saatlik bi süreç oldu. Saat 2 de yatışım yapıldı sabah doğum gerçekleşti. Suni sancılı son 4 saati epiduralli bi normal doğum yaptım. Her şey o kadar güzeldi ki bu sancıdan korkmamışım iyi ki normal yapmışım diyorum adet sancısı gibi sadece 5 dkya 3 dkya düştüğü için korkutucu geliyordu ama rabbim kolaylığını veriyor inanın. Sıcak duş aldım belden aşşağımı 4-5 kere. Her sancı geldiğinde sancımı pilates topunun üstünde ya da çömelerek yaylanarak yürüyerek karşıladım hiç yatmadım. Açılma çok yavaş gerçekleşti çok korktum dedim herhalde olmayacak öznur diye ama en son 4 cm olduktan sonra bir anda bi saat içerisinde 5 cm açılmam oldu ebe doğumhaneye giderken sakın ıkınma tamam mı bebeğin kafası ucunda diyordu ve inanın öyle ağrılı dayanılmayacak bir şey yok.. doğumhaneye inincede 4. Ikınmada dünyaya geldi melek kızım.. darısı sizlerin başına inşallah. Soracağınız bir soru varsa memnuniyetle yanıtlarım Allaha emanet olun

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bekleyen arkadaşlara inşallah

kizlar mesaj yazan olduysa bakamdim henuz
bende aksam 6.bucukda kizimi normal dogumls kucagima aldim
Allaha şükür simdiiuiyim
kizimi emziriyorum tek basima kalcm gece
refakatciyi kaldirmis hastane
Doğ diye diye dogurdun kız
Inşallah cnm ya kaç dakika sürüyor saniyelikmi yksa
Oyle dakikalarca suren bir sey degil. O kadar cekinme kendini kasil isleri zorlastiracaksin, atla deve degil bitiyor. Cinsi munasebet yasiyoruz sonucta ondan cok da farkli degil gibi düşün (diyemedim işte)
Benimki de sag olsun bir ara korkuturdu baya. Hatta bi sabah hic hareket etmemisti saatlerce, peridrol e yazmistim sonra uyandi demek. Yapiyor sipalar bunu.
Kızlar benim baya kanamam var normal imi çok olması
Nisanla su gelmesi falan herhalde, kizlar demisti ya burda
Valla hiçbir fikrim yok Bildiğimiz kırmızı kanama mı? Benim doktor genelde suyun ya da kırmızı kanaman olursa gel diye tembihliyor her muayene ama.
Bana kimse bisi demiyor, 3 doktora gittim son 15 gunde biri de şu olursa gel demedi. Herkes mi rahat anacim benim mi kaderim bu
Biberon isitici pratiklik açısından okey ama bi gereklilik mi ihtiyac m, bence değil. Kaynar suya biberonu koydun mu zaten 2 3 dk da isiniyo. Mama icin de termosa sicak su hazir edilir.
Adam deyince kociskomun aklinda yer etmis, yoksa beni biliyosun para harcamakla ilgili ciddi sorunlarim var ama aleti begendim.
Memeyi ogrenecek daha annesi ne buyuk savas var şimdi, dogacam diye ugrasti sonra nefes alacağım diye simdi de doyacagim diye.

Dogurmaktan sonrasina gecmek istiyorum artık, nasil olacaksa olsun bitsin

Tam 13 ağustostta günüm bitiyordu o gün gelmeyi tercih etti kızım sabahına 14 ağustostta bizleydi sabret gününü bekliyordur annesi :)

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun, masallah

Coook cok tebrik ederim canim, masallah kavustunuz sukur
Allah guzel gunlerde saglik sihhatle bereket buyutmeyi nasip etsin insallah

ne guzel anlatmissin, cesaret vermissin, bunun icin ayrica tesekkur ederim
Gozunuz aydin olsun bebeginiz hosgelmis bereketle guzelliklerle buyutun insallah!

Dogurmaktan sonrasina gecmek istiyorum artık, nasil olacaksa olsun bitsi
asiri kalca bel kasik agrilariyla uyandigim her sabah bebegimin benden isittigi azar
biz duamizi yine de tam edelim, normal dogumla uc bes saatlik rahat sancilardan sonra iki ikinmayla saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah

Tam 13 ağustostta günüm bitiyordu o gün gelmeyi tercih etti kızım sabahına 14 ağustostta bizleydi sabret gününü bekliyordur annesi :)
İnsan sıkılıyor bir yerden sonra. Bir de surekli mesajlar telefonlar dogmadi mi dogmadi mi. Dogdu da sakliyorum. Nasilsin deyin bir kere bea. Evde isin var mi deyin. Gelim yemek yapim mi diyin. İse yarar bisi diyin. Hiç olmadi gel bi kahve ismarliyim sokaga çık hava al diyin. Anca çıktı mi çıkmadı mi.

Hadi sağlıkla kucağına al canım inşallah rahat bir doğumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…