2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar süt çoğalması için neler yaptiniz rezene haricinde doymuyor sanırım ağlıyor mama takviyesi yapıyorum oda gaz sıkıntısı oluşturuyor kısır döngüye giriyorum bu defa
Şerbetli tatlılar müthiş süt yapıyor, dereotu, humana çay, helva, bulgur, komposta

Bnde de var aynı problem cnm 55 gün oldu hala leke şeklinde geliyor arada kanama şekline dönüşüyor 10 gun once fln gittim bn içerde kanama var tam temizlenmemiş dedi ilaç verdi antibiyotik de verdi enfeksiyonum vardi antibiyotik bitince o ilacı kullan dedi eğer kesilmezse başlıycam o ilaca hala bitmedi cunku

Benimki mama destekli 275 gr aldı 10 günde
Dogumdan sonra verdiği kiloyu yerine 1 haftada koysun dedi dr,mama verdirmedi cocuk alamadı tabi.Sonraki hafta 2 kez mama verin dedi de aldı

Bu sabah 7 de şiddetli sancıyla uyandım çığlık çığlığa. Ölüyorum zannettim. Eşim ambulansı aradı hemen hastaneye kaldırdılar. Bütün terkikler yapıldı. 12 parmak bağırsağım delinmiş. Acil ameliyata aldılar.
Allah rızası için bana dua edin. Bebeğim evde kv bakıyor.
Doktor stres ve sıkıntı sinir sebep diyor. Bundan sonra dünya umurumda değil

Ayy cokk gecmis olsunnnn
Neye streslendiniz o kadr

Allahım şifalar versin canım insallh tez zamna

Coook.gecmis olsun Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle

Canım çok geçmiş olsun dua ediyoruz biran önce toparlanıp yavruna kavuşursun inşallah

Kocam hangimizi sakinleştirecrğini şaşırıyor
Sonra berber uyuyoruz, napalım 1 aydır aynı tempo aynı ağlama
Yaşasın ki yalnız değilim. Üzgünüm ki kimsenin bunu yaşanmasını istemezdim işte insan çaresiz hissediyor bazen. Gülerek hatırlayacağız tecrübe ile sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…