Canım mama agır sındırmesı zor belkı ondan uyumustur ya da ara da benım bebegımde bazen delıksız uyur o denk geldı. Evet bende duydum gece sutu daha yararlıymıs ve gece sütü gece gunduz sutu gunduz verılmelıymıs.Kızlar evde sma mama vardı ilk 3gün kullanmıştım sarılıktan dolayı. Bugun vereyim dedim baya deliksiz uyuyor 2saattir. 80cc yaptım normal öğünü kadar yani. Annem geceleri verebilirsin diyor ama sütüm fazla günde 2kez sağmak zorunda kalıyorum yaklaşık 350cc çıkıyor. Onlarıda buzluğa at ilerde kullanırsın diyor. Sizce vermelimiyim geceleri. Aylık kilo alımı sadece anne sütüyle 1.200kg. Ben geceleri sağdığım sütü veriyordum ama gündüz sütü gece verilince bebek uyumuyormuş. Öyle gerçekten de. Sizce nasıl yapayım
yok canim maşallah hiç olmuyo ben ybb kullanıyorum içine de bol bol iç bez diktim ilk başta hazır bez kullanıyorken pisik oldu ybb geçince pisik de bittiAnnem oluyordu dedi kumaş bez olsa da
mama verme bence canim kilo alımıza iyiKızlar evde sma mama vardı ilk 3gün kullanmıştım sarılıktan dolayı. Bugun vereyim dedim baya deliksiz uyuyor 2saattir. 80cc yaptım normal öğünü kadar yani. Annem geceleri verebilirsin diyor ama sütüm fazla günde 2kez sağmak zorunda kalıyorum yaklaşık 350cc çıkıyor. Onlarıda buzluğa at ilerde kullanırsın diyor. Sizce vermelimiyim geceleri. Aylık kilo alımı sadece anne sütüyle 1.200kg. Ben geceleri sağdığım sütü veriyordum ama gündüz sütü gece verilince bebek uyumuyormuş. Öyle gerçekten de. Sizce nasıl yapayım
Ben sütten yanayim kilo alma sorununuz da yok. Sagdigin sutlere saatini de yazabilirsin. Acikcasi ben pek dikkat etmiyorum gunduz sutu gece sutu diye aksamlari biberonla veriyorum hic uyku sorunu yasamadikKızlar evde sma mama vardı ilk 3gün kullanmıştım sarılıktan dolayı. Bugun vereyim dedim baya deliksiz uyuyor 2saattir. 80cc yaptım normal öğünü kadar yani. Annem geceleri verebilirsin diyor ama sütüm fazla günde 2kez sağmak zorunda kalıyorum yaklaşık 350cc çıkıyor. Onlarıda buzluğa at ilerde kullanırsın diyor. Sizce vermelimiyim geceleri. Aylık kilo alımı sadece anne sütüyle 1.200kg. Ben geceleri sağdığım sütü veriyordum ama gündüz sütü gece verilince bebek uyumuyormuş. Öyle gerçekten de. Sizce nasıl yapayım
Mamaya gerek olmadıkça verme bence canm sütü sagmaktansa emzzirmen daha iyi kalanı sagarsin kilo alımı da çok iyiymiş maşallah.Kızlar evde sma mama vardı ilk 3gün kullanmıştım sarılıktan dolayı. Bugun vereyim dedim baya deliksiz uyuyor 2saattir. 80cc yaptım normal öğünü kadar yani. Annem geceleri verebilirsin diyor ama sütüm fazla günde 2kez sağmak zorunda kalıyorum yaklaşık 350cc çıkıyor. Onlarıda buzluğa at ilerde kullanırsın diyor. Sizce vermelimiyim geceleri. Aylık kilo alımı sadece anne sütüyle 1.200kg. Ben geceleri sağdığım sütü veriyordum ama gündüz sütü gece verilince bebek uyumuyormuş. Öyle gerçekten de. Sizce nasıl yapayım
Onca kitap okudum hatta ansiklopedi okudum cok ciddiyim hicbiri bir b..a yaramdi cocuk bana ogretti anne olmayi yapmam dedigim de ne varsa ypiyorum
Gögsunu dınleyıp hırıltı olursa cısınde degısıklık olursa. Ben doktora gıttım hırıltı burun tıkanıklıgı normal dedı
Olmaz canım bol bol 7 8 damla koy fızyolojık serım dogal bırsey ben ıslatıp tel tokanın tersı ıle alıyorum obur seylerı beceremedımAynen ben de kitapları hamileyken okuyunca çok mantıklı buluyordum, şu an şüpheliyim.
İnşallah göğsünde olsa anlarım di mi, çünkü anne oldum olalı bazen kendimi çok salak hissediyorum.
Bir de hanımlar bu otri bebe ve serum fizyolojik tabi ki çok kullanmak istemiyorum ama bugün gerçekten burun yüzünden çok huzursuz, birkaç kez otri bebeyle açsam bir şey olmaz di mi?
Doktor söylemediği sürece mama vermeyin diyorlar bir doktora danis benceKızlar slm
Bisey sorcam günde kac kez mama veriyorsunjz
Benim 3 kez bazen 4 kez mama veriliyor
Annem sadece sütle kilo almıyor diye verdiriyor.
60 cc veriyorz 3 saatte bir 70 ver diyo
Emiyor da cocuk
Bilemiyorm napim
Süt sagdıgım zaman 50 cc faln cıkıyo tek gögsümden
Sütümde bol degil
Benimki bir kac gun oyleydi sonra bir banyoda dustu o siyah sey normal deri cikti kabuk gibi o bence acele etmeKızlar bebeğimin 11.günü bugün ve göbeği düştü ama sarkan yeri düştü ortası siyah duruyor. Doktor çocuk cerrahisi görmeli onlar küçük bir operasyonla yakıp alıyorlar korlulucak bi şey yok dedi. Kv çocuğun canını yakarlar biz onu yıkayalım kendi düşer götürmeyin cerraha diyor. Ben tabi randevu aldım cuma götürücem ama hiç böyle bir şey duyan gören var mı?
Bi kere yikanabilir ortu sereyim dedim zicti batirdi tobeler olsun yuru alt acma stoklamaya gidiyoruz dedimBen de ilk basta alt acma ortusu aliyodum. Surekli almaktan biktim. Yikanabilir alt acma ortuleri var canim. Onlara da bir bak istersen. Ilk kizimda da ikincisinde de kullaniyorum. Katlaninca canta gibi oluyor
Anne sutu obez yapmaz korkma benimkide baskulde 4000 cikiyor ama normalde 3750Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var bebeğim 3780 doğdu 3500 e geriledi şuan 42 günlük baküle bi bebekle bi bebeksiz çıktım altı kilo farketti çok mu kilo almış napmam lazım kalbindeki sıkıntıdan dolayı doktor ağlatmayın dedi ağlamasın diye dayadık memeyi emzik almıyo oda kilo yaptı obez olurmu
bence sütünü ver bosver mamayi, gece sütünde sakinlik etkisi, gunduz sutunde enerji etkisi olurmuş.Kızlar evde sma mama vardı ilk 3gün kullanmıştım sarılıktan dolayı. Bugun vereyim dedim baya deliksiz uyuyor 2saattir. 80cc yaptım normal öğünü kadar yani. Annem geceleri verebilirsin diyor ama sütüm fazla günde 2kez sağmak zorunda kalıyorum yaklaşık 350cc çıkıyor. Onlarıda buzluğa at ilerde kullanırsın diyor. Sizce vermelimiyim geceleri. Aylık kilo alımı sadece anne sütüyle 1.200kg. Ben geceleri sağdığım sütü veriyordum ama gündüz sütü gece verilince bebek uyumuyormuş. Öyle gerçekten de. Sizce nasıl yapayım
Dereotu bende iki kat fark yapiyor humana ben bunlari kullaniyorum ama sutum cok az olsaydi malt icecegi kuru dut bulgur pilavi yerdimKızlar süt çoğalması için neler yaptiniz rezene haricinde doymuyor sanırım ağlıyor mama takviyesi yapıyorum oda gaz sıkıntısı oluşturuyor kısır döngüye giriyorum bu defa
Valla 2 dra gittikDoktor söylemediği sürece mama vermeyin diyorlar bir doktora danis bence
Benim 2.5 yasindaki de ayakta uzulme kuzumsaka gibi benim 1. 5 yasindaki kizim uyumuyor kac gundur ayagimda kizim gogsumde bebek
ben iki paket alt acma bitirdim, bi de ikiye bolup kullaniyorum. altini actinm mi ya sicasi geliyii ya iseyesiBi kere yikanabilir ortu sereyim dedim zicti batirdi tobeler olsun yuru alt acma stoklamaya gidiyoruz dedimben tek kullanimliklari kirlenmedigi surece atmiyorum kirlenene kdr kullaniyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?