2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım mama agır sındırmesı zor belkı ondan uyumustur ya da ara da benım bebegımde bazen delıksız uyur o denk geldı. Evet bende duydum gece sutu daha yararlıymıs ve gece sütü gece gunduz sutu gunduz verılmelıymıs.

mama verme bence canim kilo alımıza iyi
ha bire sur sağmak da yorucu oliyo

Ben sütten yanayim kilo alma sorununuz da yok. Sagdigin sutlere saatini de yazabilirsin. Acikcasi ben pek dikkat etmiyorum gunduz sutu gece sutu diye aksamlari biberonla veriyorum hic uyku sorunu yasamadik

Mamaya gerek olmadıkça verme bence canm sütü sagmaktansa emzzirmen daha iyi kalanı sagarsin kilo alımı da çok iyiymiş maşallah.

Onca kitap okudum hatta ansiklopedi okudum cok ciddiyim hicbiri bir b..a yaramdi cocuk bana ogretti anne olmayi yapmam dedigim de ne varsa ypiyorum

Aynen ben de kitapları hamileyken okuyunca çok mantıklı buluyordum, şu an şüpheliyim.

Gögsunu dınleyıp hırıltı olursa cısınde degısıklık olursa. Ben doktora gıttım hırıltı burun tıkanıklıgı normal dedı

İnşallah göğsünde olsa anlarım di mi, çünkü anne oldum olalı bazen kendimi çok salak hissediyorum.

Bir de hanımlar bu otri bebe ve serum fizyolojik tabi ki çok kullanmak istemiyorum ama bugün gerçekten burun yüzünden çok huzursuz, birkaç kez otri bebeyle açsam bir şey olmaz di mi?

Olmaz canım bol bol 7 8 damla koy fızyolojık serım dogal bırsey ben ıslatıp tel tokanın tersı ıle alıyorum obur seylerı beceremedım

Kızlar slm
Bisey sorcam günde kac kez mama veriyorsunjz
Benim 3 kez bazen 4 kez mama veriliyor
Annem sadece sütle kilo almıyor diye verdiriyor.
60 cc veriyorz 3 saatte bir 70 ver diyo
Emiyor da cocuk
Bilemiyorm napim
Süt sagdıgım zaman 50 cc faln cıkıyo tek gögsümden
Sütümde bol degil

Doktor söylemediği sürece mama vermeyin diyorlar bir doktora danis bence

Benimki bir kac gun oyleydi sonra bir banyoda dustu o siyah sey normal deri cikti kabuk gibi o bence acele etme

Ben de ilk basta alt acma ortusu aliyodum. Surekli almaktan biktim. Yikanabilir alt acma ortuleri var canim. Onlara da bir bak istersen. Ilk kizimda da ikincisinde de kullaniyorum. Katlaninca canta gibi oluyor
Bi kere yikanabilir ortu sereyim dedim zicti batirdi tobeler olsun yuru alt acma stoklamaya gidiyoruz dedim ben tek kullanimliklari kirlenmedigi surece atmiyorum kirlenene kdr kullaniyorum bu arada

Anne sutu obez yapmaz korkma benimkide baskulde 4000 cikiyor ama normalde 3750

bence sütünü ver bosver mamayi, gece sütünde sakinlik etkisi, gunduz sutunde enerji etkisi olurmuş.

Kızlar süt çoğalması için neler yaptiniz rezene haricinde doymuyor sanırım ağlıyor mama takviyesi yapıyorum oda gaz sıkıntısı oluşturuyor kısır döngüye giriyorum bu defa
Dereotu bende iki kat fark yapiyor humana ben bunlari kullaniyorum ama sutum cok az olsaydi malt icecegi kuru dut bulgur pilavi yerdim

Doktor söylemediği sürece mama vermeyin diyorlar bir doktora danis bence
Valla 2 dra gittik
Suanki dr kes mamayı dedi
Ondan once daha yaslıca bi dra gittik,ver yiyorsa dedi.Eger biberonu alınca reddediyorsa kasıkla ver mama dedi.
15 günlük falandı ozman 40 cc veriyorz demistim.60 a cıkabilirsin dedi.
Suanki dr kes mamayı diyor ama kesmemiz mümkün değil.
Oyle bol sütüm yokGünde 200 ml cıksa cok sükür diyorm.
Emiyor ama doyurck kadr değil

Bi kere yikanabilir ortu sereyim dedim zicti batirdi tobeler olsun yuru alt acma stoklamaya gidiyoruz dedim ben tek kullanimliklari kirlenmedigi surece atmiyorum kirlenene kdr kullaniyorum bu arada
ben iki paket alt acma bitirdim, bi de ikiye bolup kullaniyorum. altini actinm mi ya sicasi geliyii ya iseyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…