Tesekkurler canimBenim kiz her defasinda kirletiyodu nerdeyse. O kadar cok kaka yapiyordu k
Halicioglu tip merkezi var. Balatin karsi kiyisinda kaliyo. Otobusle birkac durak. Sadece halic koprusunu geciyosunuz. Orda yasli bir doktor var. Ona giduyodum eskiden cok memnundum. Tasininca birakmak zorunda kaldik. Ayrica haftanin baska gunleri balatta bir hastanede dahs calisiyodu.
Valla ben okudum kampa girmek istiyorum dr umuza da bir sorayimKızlar mama verenlet tomris emzirme kampı yazsınlar internete güzel bilgiler var
Ayy cokk gecmis olsunnnn
Neye streslendiniz o kadr
Allahım şifalar versin canım insallh tez zamna
Coook.gecmis olsun Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle
Canım çok geçmiş olsundua ediyoruz biran önce toparlanıp yavruna kavuşursun inşallah
Kızlar biz baby me alt açma örtüsü kullanıyoruz.
40 lısı 38 tl.
Üstelik dört al üç öde var.
Aldığın modele göre değişiyor canım o.
Kimisinin görüntüsü telefondan izleniyor, onlarda gerekiyor diye biliyorum.
Bizim ayrı ekranı var; kamera ekran birbirine bağlanıyor.
WiFi gerekli değil.
Çok geçmiş olsun.
Allah’ım inşallah tez zamanda şifa olsun.
Biz de eşimin ailesi ile bir dünya sıkıntı yaşadık doğum oldu olalı.
Görüşmüyorduk zaten ama ne yapıp edip üzdüler beni.
Yemekten içmekten kesildim.
Ama sonra hiç bir şey bizden önemli değil dedim.
Canını her neye sıktıysan sıkma.
İnan en önemlisi sen ve bebeğin bu süreçte.
K ktphncanne cok geçmiş olsun çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Allahim sifa versin. bir an evvel iyi ol insallah cnm. cok uzuldum.
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah
Hepinizden Allah razı olsun. Ağrım çok ama geçicek inşallah. Hamileliğin son haftaları nasıl dogurucamla baslayan stres sonrasında spinalin yan etkileri derken çok yıprandım.Cok cok gecmis olsun. Nasil oldun simdi iyi misin
Odeme asaması olunca yatmamıs mı oluyorOdeme asamasinda gorunuyo benim 300tl 48gun oldu dogum yapalı bakalim ne zamn yatacak
Allah sifa verecek cnm. az kaldi. gececek.Hepinizden Allah razı olsun. Ağrım çok ama geçicek inşallah. Hamileliğin son haftaları nasıl dogurucamla baslayan stres sonrasında spinalin yan etkileri derken çok yıprandım.
Şimdi 24 saat yeme içme yok . O kadar susadım ki anlatamam
Cok g3cmis olsun insallah bi an evvel iyilesirsin bu kadar niye uzdun kendini canim yaBu sabah 7 de şiddetli sancıyla uyandım çığlık çığlığa. Ölüyorum zannettim. Eşim ambulansı aradı hemen hastaneye kaldırdılar. Bütün terkikler yapıldı. 12 parmak bağırsağım delinmiş. Acil ameliyata aldılar.
Allah rızası için bana dua edin. Bebeğim evde kv bakıyor.
Doktor stres ve sıkıntı sinir sebep diyor. Bundan sonra dünya umurumda değil
Pttye gidip bakmadim boyle yazdigi icin odense odendi yazar diye dusunuyorumOdeme asaması olunca yatmamıs mı oluyor
biz öyle yazdıktan sonra baktık daha yatmamış canimPttye gidip bakmadim boyle yazdigi icin odense odendi yazar diye dusunuyorum
nerlerdesin canim nasıl geciyo bebeğin le gunlerK ktphncanne Allah sifa versin kuzum cok üzüldüm sakin ol lütfen hersey güzel olacak
Çok geçmiş olsun ya nasıl oldu çok şaşırdım Allah korusun inşallahBu sabah 7 de şiddetli sancıyla uyandım çığlık çığlığa. Ölüyorum zannettim. Eşim ambulansı aradı hemen hastaneye kaldırdılar. Bütün terkikler yapıldı. 12 parmak bağırsağım delinmiş. Acil ameliyata aldılar.
Bence yatmıstır ya cunku esıme bır ay ıcınde yatar demıstı bende gıdıp bakmadım bır ayı gectıPttye gidip bakmadim boyle yazdigi icin odense odendi yazar diye dusunuyorum
Kolik bir efe uykusuz geceler mastit olmua iki.göğüs hastahane ev arasi mekikler sukur Allaha diyorum ama cok.zor gunlerim sizler nasilsiniznerlerdesin canim nasıl geciyo bebeğin le gunler
Cisinden anlarsin gunde 5-6 kere dolu dolu cis yaparsa doyuyordur demisti doktor.Kizlar sütünün yetip yetmediğini nasıl anlarım sürekli ağlayan bir bebek
Ilk 20 gun ben kaldirdim sonra benim kurdugum saatlerden 15 20 dakika once kendi uyanmaya basladi artik kurmuyorumKızlar birde 2 saatte bir mi kaldırıyorsunuz bebekleri doyurmak için yoksa kendimi kalkıyor acikinca
10 kez yapıyor ama doymamis bizimkiCisinden anlarsin gunde 5-6 kere dolu dolu cis yaparsa doyuyordur demisti doktor.
Canm çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Bu sabah 7 de şiddetli sancıyla uyandım çığlık çığlığa. Ölüyorum zannettim. Eşim ambulansı aradı hemen hastaneye kaldırdılar. Bütün terkikler yapıldı. 12 parmak bağırsağım delinmiş. Acil ameliyata aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?