2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Alt açmayı iktire iktire geri geri giden bebe yapmışlar hayır gece üç posta üzerine kaka yaptın anan değiştirdi bir de kaçmaya çalışıyorsun seni yatılı okula vercez dedik
bizimki yapmıyor 5-6 gun kakası bızım ıcın cok degerlı yaptıgında partı verıyoz

Benim kiz da artik her gun yapmiyo yapti mi da beline kadar.
Bizim ki hala 4 günde bir.
Yaparken şov yapıyor orası ayrı.
Bez doluyor. İkinciyi koyuyoruz o da doluyor ve bitiyor.
Eşim diyoki çocuğu Tartıya götürürken kakasını yaptıralım baksana 500 gram moloz bıraktı çocuk

Ben alırımm!

R Rzg14 sevgili bebe danışmanım, sevgili Ankara ekibi @Kolikcanannesi @lavanta111 @Maggiore nasılsınız? Ay mis yu.
kuzummmm. enerji küpü. ozledim vallahi. iki boncukla kosturmaca. bugun asiri yorgunum. bayilasim var
Iyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
ilk gun uyku. 2 gunde huzursuzluk yapti cnmm
Hic sorma son anda bozuldu isim ufaklik hasta olur gibi oldu mecbur totomun ustune oturdum. Cok uzuldum gelemedigime
yine bulusurz cnm
bu kez daha kalabalik oluruz.

Allah yokluklarini göstermesin ama yoruldum TŞK Ayy valla bu sondu sen nasılsın rapunzel nasil biz de misyuu
uff ben de yoruldum artik misafirden. daha bitmediler..

pazartesi oturma muhabbetini soracagim cnm. ama bastirmamani tavsiyr ederim henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…