2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Simdi konunun ustimden gectide burda kizcagiz ortami sakinlestirmek istemis sadece neyse herkes gri olmus zaten... Bu kadar sanal adrenalin yeter uykusuzluga dewam
Çok renkli insanlar değiliz pastel tonları severiz..lâkin kizcagiz dediğin ortalığı sakinleştirme derdinde değil burası dagildigindan beri hükümdarlık kurma derdinde..ne kadar ne görmüş gecirmisse artik herseyde tek bilgi sahibi kendisi.herseyin doğrusu nu kendisi biliyor..cehalet diz boyuuuuu

nerdesin canim bayadr girmoyordun
Forumdaki gerginliklerden dolayi artik girmiyorum canim. Sayfalarca insanlarin tartismalarini ve okumaktan yoruldum gercekten. O sebeple girmiyorum arada bakiyorum hala tartisma devam yine cekiliyorum. Su son okuduklarim seye benziyor eskiden ilk okulda sinifa yeni gelene eskiler yuz vermezdi aralarina almazdi burasi forum adi agustos annesi olabikir ama birini kovmak hos degil. Surekli ben bilirim modunda gezenler var bilmiyorum ben artik takip edecek degerli bir sey goremiyorum o yuzden arada bakiyorum ayni tas ayni hamam cikiyorum

Al benden de o kadar. İnsanlar buraya ya kafa dağıtmaya ya bilgi edinmeye geliyor. Sürekli negatif yazı yazanlar geriyor beni okuyasım gelmiyor burayı içim sıkılıyor.

Al benden de o kadar. İnsanlar buraya ya kafa dağıtmaya ya bilgi edinmeye geliyor. Sürekli negatif yazı yazanlar geriyor beni okuyasım gelmiyor burayı içim sıkılıyor.
Aynen kafamiz dagilsin iki sohbet edelim diye giriyoruz hep bir iktidar kavgasi benim bilgim seninkini dover benim grubum. Aman zaten iki arada bir derede giriyorum onun yerine selena izlerim daha iyi

Ahh kk ahh ne olmuş buralara böyle ne güzel benim yeni gelin tüylü terliklerimden bahsederdik ne günlerdi be nerden nereye gelmiş boş bırakmaya gelmemiş hiç buralar valla abartmışsınız iyice parmaklarınız yorulmuyor mu arkadaşlar bu kadar nefret kin niye allah aşkına bi sakin Relax ya

Lütfen konuya da siteye de küsmeyin, böyle tartışmaları okumak zorunda kaldığınız için şahsen özür dilerim, kiminiz ilk kez anne oldu, gebelik heyecanını, doğum sonrası yaşadıklarını paylaşmak istedi, kiminiz 2., 3. bebeğini kucağına aldı tecrübelerini paylaştı, bu topikler sizlerle bebeklerinizle var ve hiçbir topik kimsenin özel alanı değil ve hepiniz buradaki istediğiniz topiğe yazma özgürlüğüne sahipsiniz, ister en başından beri topikte olun isterseniz sonradan topiğe dahil olun, kimse bir diğerine bu topik bizim deme hakkına sahip olmadığı gibi, topiklerde yalnızca birkaç kişinin fikri ön plana çıkamaz, kimse kimseye bir şey dayatamaz.

Ayrıca dileyen dilediği fikre sıcak bakıp beğenebilir, hiçbir üye fikrini beğenmediği üyelerin yorumları neden beğeniliyor diye de baskı oluşturamaz.

İster 3-5 üniversite bitirin, ister ilkokul mezunu olun bu sitede hepiniz eşitsiniz.

Tartışan hanımlar rica ediyorum sizlerde artık fikir dayatmalarınız, tek ve mutlak haklı benim kavgalarınızı bir kenara bırakın ve lütfen rica ediyorum topiklerin herkese açık olduğunu unutmayınız, tartışmalarınızı uzatarak bu topiği keyifle okuyan birçok anneyi konudan uzaklaştırmaya hakkınız yok.

Son düzenleme:
Neredeyse aynı uyku düzenimiz. Henüz işe başlamadığım için iyi geliyor öğlenlere kadar uyumak ama doktor gece 23.00-02.00 arasında büyüme hormonu salgılandığı için uyuyor olması gerekir, akşamları 6dan sonra uyutma dedi.

Ya ismi azcık aklımda kalan kızlar yazıyo hoşgeldiniz kızlar
Aynı şeyi düşündüm bende Bugün yazan arkadaşların çoğu artık yazmıyor ne zaman açsam kk nü hep aynı kişilerin yazdıklarını görüp sıkılıyordum açıkcası..Eskiden ne güzeldi herkes bi şekilde katılım gösterirdi, her kafadan bi ses çıkardı yine öyle olalım kızlar, pireye kızıp yorgan yakmayalım lütfen..Biz güzel bi grubuz hepinizi seviyorummm

Iyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
2 gun oldu yapilali, verem ates yapabiliyor ben takip ettim yukselir gibi olunca bi kasik calpol verdim. Aslinda ayanmam lazimdi hemen vermesem daha iyiydi ama korktum.
Uyku da yapmadi bizde, ilac da uyku yapmadi, Mutlu sağ olsun ona bitkisel uyku ilaclari alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…