- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Çok renkli insanlar değiliz pastel tonları severiz..lâkin kizcagiz dediğin ortalığı sakinleştirme derdinde değil burası dagildigindan beri hükümdarlık kurma derdinde..ne kadar ne görmüş gecirmisse artik herseyde tek bilgi sahibi kendisi.herseyin doğrusu nu kendisi biliyor..cehalet diz boyuuuuuSimdi konunun ustimden gectide burda kizcagiz ortami sakinlestirmek istemis sadece neyse herkes gri olmus zaten... Bu kadar sanal adrenalin yeter uykusuzluga dewam
Forumdaki gerginliklerden dolayi artik girmiyorum canim. Sayfalarca insanlarin tartismalarini ve okumaktan yoruldum gercekten. O sebeple girmiyorum arada bakiyorum hala tartisma devam yine cekiliyorum. Su son okuduklarim seye benziyor eskiden ilk okulda sinifa yeni gelene eskiler yuz vermezdi aralarina almazdi burasi forum adi agustos annesi olabikir ama birini kovmak hos degil. Surekli ben bilirim modunda gezenler var bilmiyorum ben artik takip edecek degerli bir sey goremiyorum o yuzden arada bakiyorum ayni tas ayni hamam cikiyorumnerdesin canim bayadr girmoyordun
Al benden de o kadar. İnsanlar buraya ya kafa dağıtmaya ya bilgi edinmeye geliyor. Sürekli negatif yazı yazanlar geriyor beni okuyasım gelmiyor burayı içim sıkılıyor.Forumdaki gerginliklerden dolayi artik girmiyorum canim. Sayfalarca insanlarin tartismalarini ve okumaktan yoruldum gercekten. O sebeple girmiyorum arada bakiyorum hala tartisma devam yine cekiliyorum. Su son okuduklarim seye benziyor eskiden ilk okulda sinifa yeni gelene eskiler yuz vermezdi aralarina almazdi burasi forum adi agustos annesi olabikir ama birini kovmak hos degil. Surekli ben bilirim modunda gezenler var bilmiyorum ben artik takip edecek degerli bir sey goremiyorum o yuzden arada bakiyorum ayni tas ayni hamam cikiyorum
Iyi geceler, bizde hic bir etki olmamisti ates vs.Iyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
İlk gün uyku hali ertesi gün huzursuzluk yaptı benim bebeğimeIyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
Hic sorma son anda bozuldu isim ufaklik hasta olur gibi oldu mecbur totomun ustune oturdum. Cok uzuldum gelemedigime
Aynen kafamiz dagilsin iki sohbet edelim diye giriyoruz hep bir iktidar kavgasi benim bilgim seninkini dover benim grubum. Aman zaten iki arada bir derede giriyorum onun yerine selena izlerim daha iyiAl benden de o kadar. İnsanlar buraya ya kafa dağıtmaya ya bilgi edinmeye geliyor. Sürekli negatif yazı yazanlar geriyor beni okuyasım gelmiyor burayı içim sıkılıyor.
Forumdaki gerginliklerden dolayi artik girmiyorum canim. Sayfalarca insanlarin tartismalarini ve okumaktan yoruldum gercekten. O sebeple girmiyorum arada bakiyorum hala tartisma devam yine cekiliyorum. Su son okuduklarim seye benziyor eskiden ilk okulda sinifa yeni gelene eskiler yuz vermezdi aralarina almazdi burasi forum adi agustos annesi olabikir ama birini kovmak hos degil. Surekli ben bilirim modunda gezenler var bilmiyorum ben artik takip edecek degerli bir sey goremiyorum o yuzden arada bakiyorum ayni tas ayni hamam cikiyorum
Al benden de o kadar. İnsanlar buraya ya kafa dağıtmaya ya bilgi edinmeye geliyor. Sürekli negatif yazı yazanlar geriyor beni okuyasım gelmiyor burayı içim sıkılıyor.
Ahh kk ahh ne olmuş buralara böyle ne güzel benim yeni gelin tüylü terliklerimden bahsederdik ne günlerdi be nerden nereye gelmiş boş bırakmaya gelmemiş hiç buralar valla abartmışsınız iyice parmaklarınız yorulmuyor mu arkadaşlar bu kadar nefret kin niye allah aşkına bi sakin Relax ya
Z zhrazynep tamamdır ben okuyunca yazarım tekrar kuzum.
L lavanta111 ay bizim bu halde bu misafirlerden çektiğimiz nedir acaba, TŞK.
Neredeyse aynı uyku düzenimiz. Henüz işe başlamadığım için iyi geliyor öğlenlere kadar uyumak ama doktor gece 23.00-02.00 arasında büyüme hormonu salgılandığı için uyuyor olması gerekir, akşamları 6dan sonra uyutma dedi.Akşam 9da uyuyakaldı bir ara 2saat uyudu haliyle gece uykumuz sarktı biraz ama gece 2 gibi yatıp sabah 9a kadar kalkmıyor. 9gibi emziriyorum daha gözü açılmamışken tekrar yatıyor öğlene kadarbugun geç yatınca öğleden sonra 2ye kadar uyudu kuzum. Ama saati öne çekmek istiyorum biraz mesela akşam 10gibi gece uykusuna yatsa daha iyi olur. Akşam üzeri uyutmamaya dikkat edeceğim
Aynı şeyi düşündüm bendeYa ismi azcık aklımda kalan kızlar yazıyo hoşgeldiniz kızlar
2 gun oldu yapilali, verem ates yapabiliyor ben takip ettim yukselir gibi olunca bi kasik calpol verdim. Aslinda ayanmam lazimdi hemen vermesem daha iyiydi ama korktum.Iyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?