2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar kaç zamanıdır yazacam lohusalık bitti yine cuz dağıtayım inşallah beraber okuyalim tek başına hatim bitirmek baya uzun sürer artik
isteyenler haber etsin
ne özlemisim kiz ben seni nasilsin? kizin nasil? masallah gayretli, baksana kendini oturur pozisyona cekmeler falan masaj yaptigimda kollarindan tutup cekince benim bebegimde cekiyo kendini, cok tatli
bir cüz alayim bende canim, bi ucundan baslamak lazim kurana namaza artik

Ben alırımm!

@Rzg14 sevgili bebe danışmanım, sevgili Ankara ekibi @Kolikcanannesi @lavanta111 @Maggiore nasılsınız? Ay mis yu.
ben ankara ekibi degilim but i missed you too my dear
nasilsin canim? bebegin nasil??

ozledigim bicok hatun var burda, nasilsiniz kizlar ben kisa bi ozet geciyim.
biz 9 haftalik olduk, emziriyorum bazen kolayima geldiginde ek mama veriyorum disarlarda vs. bikac gundur ciddi meme kavgalarimiz var, biberon verdigim gunlerde kavgamiz tavan. onunla bas etmeye calisiyorum. biberonu biraktiracak bana bu gidisle

uykumuz gunduzleri sukur guzel, geceleride genelde guzel. bu gece 01.00, 02.00 ve 03.00 te kalkarak annesinin kucaginda uyumayi tercih etti ve sonunda uykumu acti.

minigimin gelismesini takip etmek, gunden gune farkli seyler ogrenip yaptigini gormek, bakislarini guluslerini anneye babaya tepkileri, herseyi oyle tatli ki.

bos birakmaya gelmiyomus buralari, artik birakmak yok burdayim yeniden

Ay bu egzemadan bana fenalık geldi.
Böyle bi kaşınmak yok..
Çocuk parçaladı yüzünü gözünü
Kollarını tutuyorum yok çıldırıyor.
Kremini sürüyorum yok.. Vallahi gece 2 den beri uyumadım ya...
Bu gece nolduysa sütüm de yok.
Bomboş memeler.
Şu emzirme olayı kadar stresli iş görmedimya

jkac zamandır aklımdasın canimm
neredesin
sanki tanıyormuşum gibi senin neden yazmadığını düşünüyorum
sana 30u veriyorum canim ama 5 gun e oku olurmu güzel anne
benim kizda iyi büyüyor teyzesi iyiler

Masallah kendisi oyle yaptigi icin bi zarari yoktur diye dusunuyorum. ins bi zarari yoktur cunku benm kiz da oyle. 3ayi doldurdu ama 2ayliktan beri oturmaya calisiyo kendini one ittiriyo hatta kucagimizda oturuyo ne yapsam engelleyemedim ayaga kalkma cabasi da var ayakta tutunca yurume hareketi yapiyo basiyo falan. ayakta dursun istiyo yatmayi hic sevmiyo

Iyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
Gecmis olsun. Bzim yaptirgimiz aksam atesi 37oldu takip ettim ilac kullanmadik sabaha duzelmisti bi de cok uyku yapti o kadar. Ins sizin de sorunsuz gecer

Hah şöyle ya

ay masallh minik lere şimdiden hareketlenirse erkenden yürütrler inşallah canim

Tüylü terliklerim var dedigin günü unutamıyorum

bebekti misafirdi, kosturmaca be tatlim
bide bu aralar telefonu elime aldigim anda gozler gidiyo acik tutamiyorum uykudan resmen.
sukur cok iyiyiz ama, guzel bi ikili olduk keltos oglumla

masallah canim Allah iyiliginizi versin

Gecmis olsun canim cok uzuldum bebegine.

Özledik seni ve sohbetlerini kuzum

Güzel anneler günaydınnnn minnoşlarınız nasıllar miss kokulu ponçikler ben benimkini öpmeye koklamaya doyamıyorum uyuyo özlüyorum aşşşkkkk siz de bebişler den birer kokulu öpücük alın rahatlayın gerilmeyin bom boş durağa gelmiş treni kaçırmış hissettim ortalık sakinlemiş.. Yaşasın özgürlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…