Allah yokluklarini göstermesin ama yoruldum TŞK Ayy valla bu sondu sen nasılsın rapunzel nasil biz de misyuu
ne özlemisim kiz ben senikizlar kaç zamanıdır yazacam lohusalık bitti yine cuz dağıtayım inşallah beraber okuyalim tek başına hatim bitirmek baya uzun sürer artik
isteyenler haber etsin
ben ankara ekibi degilim but i missed you too my dearBen alırımm!
@Rzg14 sevgili bebe danışmanım, sevgili Ankara ekibi @Kolikcanannesi @lavanta111 @Maggiore nasılsınız? Ay mis yu.
Benimki de 3 ay 1 haftalıkvarmı sizdede aceleci bebisler
jkac zamandır aklımdasın canimmne özlemisim kiz ben seninasilsin? kizin nasil? masallah gayretli, baksana kendini oturur pozisyona cekmeler falan masaj yaptigimda kollarindan tutup cekince benim bebegimde cekiyo kendini, cok tatli
bir cüz alayim bende canim, bi ucundan baslamak lazim kurana namaza artik
ben ankara ekibi degilim but i missed you too my dear
nasilsin canim? bebegin nasil??
ozledigim bicok hatun var burda, nasilsiniz kizlarben kisa bi ozet geciyim.
biz 9 haftalik olduk, emziriyorum bazen kolayima geldiginde ek mama veriyorum disarlarda vs. bikac gundur ciddi meme kavgalarimiz var, biberon verdigim gunlerde kavgamiz tavan. onunla bas etmeye calisiyorum. biberonu biraktiracak bana bu gidisle
uykumuz gunduzleri sukur guzel, geceleride genelde guzel. bu gece 01.00, 02.00 ve 03.00 te kalkarak annesinin kucaginda uyumayi tercih etti ve sonunda uykumu acti.
minigimin gelismesini takip etmek, gunden gune farkli seyler ogrenip yaptigini gormek, bakislarini guluslerini anneye babaya tepkileri, herseyi oyle tatli ki.
bos birakmaya gelmiyomus buralari, artik birakmak yok burdayim yeniden
aynı hareketi benim kizda yapıyor ve çok seviniyi bisey yaptım gubisineBenimki de 3 ay 1 haftalık
Ellerinden tutunca kendini çekip oturuyor.
Masallah kendisi oyle yaptigi icin bi zarari yoktur diye dusunuyorum. ins bi zarari yoktur cunku benm kiz da oyle. 3ayi doldurdu ama 2ayliktan beri oturmaya calisiyo kendini one ittiriyo hatta kucagimizda oturuyo ne yapsam engelleyemedimbenim kiz 2 buçuk ayı devirdi
ve masalah şimdiden oturma çabasında amakucahinda yarı oturur vaziyette yine başını kaldimay çalışıyo
hele kucaga aldığında kendini resmen oturuyo sekleceviriyo
zararı olmaz demi kendi kendine vücudu o sekle getiriyi
Gecmis olsun. Bzim yaptirgimiz aksam atesi 37oldu takip ettim ilac kullanmadik sabaha duzelmisti bi de cok uyku yapti o kadar. Ins sizin de sorunsuz gecerIyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
Hah şöyle yane özlemisim kiz ben seninasilsin? kizin nasil? masallah gayretli, baksana kendini oturur pozisyona cekmeler falan masaj yaptigimda kollarindan tutup cekince benim bebegimde cekiyo kendini, cok tatli
biz 9 haftalik olduk, emziriyorum bazen kolayima geldiginde ek mama veriyorum disarlarda vs. bikac gundur ciddi meme kavgalarimiz var, biberon verdigim gunlerde kavgamiz tavan. onunla bas etmeye calisiyorum. biberonu biraktiracak bana bu gidisle
uykumuz gunduzleri sukur guzel, geceleride genelde guzel. bu gece 01.00, 02.00 ve 03.00 te kalkarak annesinin kucaginda uyumayi tercih etti ve sonunda uykumu acti.
minigimin gelismesini takip etmek, gunden gune farkli seyler ogrenip yaptigini gormek, bakislarini guluslerini anneye babaya tepkileri, herseyi oyle tatli ki. ♥
ay masallh minik lere şimdiden hareketlenirse erkenden yürütrler inşallah canimMasallah kendisi oyle yaptigi icin bi zarari yoktur diye dusunuyorum. ins bi zarari yoktur cunku benm kiz da oyle. 3ayi doldurdu ama 2ayliktan beri oturmaya calisiyo kendini one ittiriyo hatta kucagimizda oturuyo ne yapsam engelleyemedimayaga kalkma cabasi da var ayakta tutunca yurume hareketi yapiyo basiyo falan. ayakta dursun istiyo yatmayi hic sevmiyo
Tüylü terliklerim var dedigin günü unutamıyorumAhh kk ahh ne olmuş buralara böyle ne güzel benim yeni gelin tüylü terliklerimden bahsederdik ne günlerdi be nerden nereye gelmiş boş bırakmaya gelmemiş hiç buralar valla abartmışsınız iyice parmaklarınız yorulmuyor mu arkadaşlar bu kadar nefret kin niye allah aşkına bi sakin Relax ya
Canim bende istiyorum cüz26 ci cuz canim perşembe kandil mis inşallah o zmana bitirelim canim
bebekti misafirdi, kosturmaca be tatlimjkac zamandır aklımdasın canimm
neredesin
sanki tanıyormuşum gibi senin neden yazmadığını düşünüyorum
sana 30u veriyorum canim ama 5 gun e oku olurmu güzel anne
benim kizda iyi büyüyor teyzesi iyiler
Gecmis olsun canim cok uzuldum bebegine.Ay bu egzemadan bana fenalık geldi.
Böyle bi kaşınmak yok..
Çocuk parçaladı yüzünü gözünü
Kollarını tutuyorum yok çıldırıyor.
Kremini sürüyorum yok.. Vallahi gece 2 den beri uyumadım ya...
Bu gece nolduysa sütüm de yok.
Bomboş memeler.
Şu emzirme olayı kadar stresli iş görmedimya
Özledik seni ve sohbetlerini kuzumne özlemisim kiz ben seninasilsin? kizin nasil? masallah gayretli, baksana kendini oturur pozisyona cekmeler falan masaj yaptigimda kollarindan tutup cekince benim bebegimde cekiyo kendini, cok tatli
minigimin gelismesini takip etmek, gunden gune farkli seyler ogrenip yaptigini gormek, bakislarini guluslerini anneye babaya tepkileri, herseyi oyle tatli ki. ♥
İnş. Ben 9 aylıkken yürümüşüm.ay masallh minik lere şimdiden hareketlenirse erkenden yürütrler inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?