- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Evet o.Aldım canim yemiyor bebelac thickner i diyorsun sanırım doktorun verdiği damlada ise yaramadı bu gidişime sorucam tekrar
Karın çatlağı mı?Kızlar aranızda çatlak tedavisi olmuş yada olacak var mı?
Zaten thicknerda da keçiboynuzu özütü içeriyor.Evet o.
Bir de hollandada doktorlar keçiboynuzu unu öneriyormuş.
Kahverengi olacakmış unun rengi.
Sütüne veya mamasına koyulaşacak kadar koyup yediriyorlarmış.
Benim oğlumda ilk haftalarda fena kusardı gazdan dolayı baya araştırmıştım.
Sor bi doktoruna.
Gerçi bizim doktorlar her şeye olmaz diyor
Evet canım gebelikte oluşan çatlaklarKarın çatlağı mı?
Canım öncelikle çok sakin ol yatağa yatır sende yan yat yanına sakin olduğunda göğsünü yavaşca ağzına ver ben böyle böyle atlatmıştımMeme reddı benı cok gerdı bugun dogru durust ıkı kere emmedı nasıl acıkmıyor anlamıyorum
Verıyorum yatarak gogsumu bır dk süt ınmeden tutuyor atıyor ve bır daha almıyor. Kucagımda zaten yatırgım an cıglıgı basıyor. Üzülüyorum kaka da gec yapıyor ac kalırsa dıye korkuyorum.Canım öncelikle çok sakin ol yatağa yatır sende yan yat yanına sakin olduğunda göğsünü yavaşca ağzına ver ben böyle böyle atlatmıştım
Ben çok az mama yapıyodum biberondan 1 2 kere çektikten sonra hemen ağzından çekip göğsümü veriyodum süt inene kadar yukardan göğsüme mama damlatıyodum çok zor bi dönemdi çıldırmak üzereydim her türlü şeyi denedim inşallah sende hemen atlatırsın bu dönemi canımVerıyorum yatarak gogsumu bır dk süt ınmeden tutuyor atıyor ve bır daha almıyor. Kucagımda zaten yatırgım an cıglıgı basıyor. Üzülüyorum kaka da gec yapıyor ac kalırsa dıye korkuyorum.
Kaç kilo kiKızlar 3 ay kontrolüne gitmeye korkuyorum kilomuz yine alt sınırda mi diye. Hâlâ kusmaya devam ediyor çünkü.
27 canim kandil perşembe o zmana inslalhCanim bende istiyorum cüz
Allah kolaylik versin canim insalalhbebek mevlidimi yaptim kizlar pertim cikti ben benlikten ciktim ev desen carsamba pazari gibi mutfak zaten cilgin atiyor.. yarin tekrar temizlikSali gunu de annemin kurandan hocalari gelecekmis isyan bayragini cekecegim az kaldi
Benimde aklımdan şimdi sen geçiyordun canım. Allah kabul etsin. Mevlütte neler ikram ettin? Hazırlık olarak neler yaptın? Bende yapmayı düşünüyorumda ondan sormak istedim sana :)bebek mevlidimi yaptim kizlar pertim cikti ben benlikten ciktim ev desen carsamba pazari gibi mutfak zaten cilgin atiyor.. yarin tekrar temizlikSali gunu de annemin kurandan hocalari gelecekmis isyan bayragini cekecegim az kaldi
Aa bilmiyordum tamam uyutmayacağım. Bizimki bayılıyor uyumaya 11-12gibi sonra tavşan gibi açıyor gözleri saat 2de gece uykusuna yatıyor. Demekki uyutmayacağımNeredeyse aynı uyku düzenimiz. Henüz işe başlamadığım için iyi geliyor öğlenlere kadar uyumak ama doktor gece 23.00-02.00 arasında büyüme hormonu salgılandığı için uyuyor olması gerekir, akşamları 6dan sonra uyutma dedi.
Bende yaptım okadar temizlik boşa resmen. Bahçeli benim evim. Görgüsüzler ev terlikleriyle bahçeyi dolanmış gelmişlerbebek mevlidimi yaptim kizlar pertim cikti ben benlikten ciktim ev desen carsamba pazari gibi mutfak zaten cilgin atiyor.. yarin tekrar temizlikSali gunu de annemin kurandan hocalari gelecekmis isyan bayragini cekecegim az kaldi
Doktorum fazla beslenmeye bağlı sindirilemeden boşaltıldığı için böyle olduğunu söyledi. Yani çok doyduğundanmış öyle biliyorumKızlar günaydın yeşil kaka yapıyor mu sizin bebelerde nedeni ne acaba yediklerimiz mi başka bi nedeni mi var acaba
Doktora ilacın etki etmediğini söylesen başka krem verse? Sen öyle görüyorsun canım mutlaka vardır süt emdikçe gelirAy bu egzemadan bana fenalık geldi.
Böyle bi kaşınmak yok..
Çocuk parçaladı yüzünü gözünü
Kollarını tutuyorum yok çıldırıyor.
Kremini sürüyorum yok.. Vallahi gece 2 den beri uyumadım ya...
Bu gece nolduysa sütüm de yok.
Bomboş memeler.
Şu emzirme olayı kadar stresli iş görmedimya
Benim dikiş olan yer belli olmuyor komple yapışmışlar sanki hiç kesilmemiş gibi. Ama bi tuhaf duruyor biraz daha geniş ve açılmış gibiKızlar bısey danısmak ıstıyorum dıyelım kı dıkıslerımız tutmadı bız farkedebılır mıyız bırde rahım goruntumuz normal doguö yapanlar hala asagıda mı gorunuyor benım sankı ılk dogum yaptıgımla pek degısıklık yok gıbı hala hosuma gıtmıyor ve ben dıkıs fılan goremıyorum seklı baya degısmıs kesının oldugu yer
İlk gün huzursuzluk ertesi gün uyku hali vardı ateşide çıkmadı. Biri 2.ay aşısında ateşi çıkmazsa 4.ay da da çıkmıyor yazmıştı ama dikkat etmek lazım tabiIyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
benim de sanki dikisim patladı da ve öyle kalmış gibi görüntü ya da doktor orayı hiç dikmediBenim dikiş olan yer belli olmuyor komple yapışmışlar sanki hiç kesilmemiş gibi. Ama bi tuhaf duruyor biraz daha geniş ve açılmış gibi1ay sonra gittiğimde doktora ultrasonla baktı tamamen toplanmış karnın dedi gözüküyordu da rahim katlanmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?