2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aldım canim yemiyor bebelac thickner i diyorsun sanırım doktorun verdiği damlada ise yaramadı bu gidişime sorucam tekrar
Evet o.
Bir de hollandada doktorlar keçiboynuzu unu öneriyormuş.
Kahverengi olacakmış unun rengi.
Sütüne veya mamasına koyulaşacak kadar koyup yediriyorlarmış.
Benim oğlumda ilk haftalarda fena kusardı gazdan dolayı baya araştırmıştım.
Sor bi doktoruna.
Gerçi bizim doktorlar her şeye olmaz diyor

Zaten thicknerda da keçiboynuzu özütü içeriyor.
Mantıklı keçiboynuzu unu kullanmak.tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin.

Canım öncelikle çok sakin ol yatağa yatır sende yan yat yanına sakin olduğunda göğsünü yavaşca ağzına ver ben böyle böyle atlatmıştım
Verıyorum yatarak gogsumu bır dk süt ınmeden tutuyor atıyor ve bır daha almıyor. Kucagımda zaten yatırgım an cıglıgı basıyor. Üzülüyorum kaka da gec yapıyor ac kalırsa dıye korkuyorum.

Verıyorum yatarak gogsumu bır dk süt ınmeden tutuyor atıyor ve bır daha almıyor. Kucagımda zaten yatırgım an cıglıgı basıyor. Üzülüyorum kaka da gec yapıyor ac kalırsa dıye korkuyorum.
Ben çok az mama yapıyodum biberondan 1 2 kere çektikten sonra hemen ağzından çekip göğsümü veriyodum süt inene kadar yukardan göğsüme mama damlatıyodum çok zor bi dönemdi çıldırmak üzereydim her türlü şeyi denedim inşallah sende hemen atlatırsın bu dönemi canım

bebek mevlidimi yaptim kizlar pertim cikti ben benlikten ciktim ev desen carsamba pazari gibi mutfak zaten cilgin atiyor.. yarin tekrar temizlik Sali gunu de annemin kurandan hocalari gelecekmis isyan bayragini cekecegim az kaldi
Allah kolaylik versin canim insalalh
Allah' kabuk etsin bütün evlatlarımıza imanli güzel bir ömür versin insallah

bebek mevlidimi yaptim kizlar pertim cikti ben benlikten ciktim ev desen carsamba pazari gibi mutfak zaten cilgin atiyor.. yarin tekrar temizlik Sali gunu de annemin kurandan hocalari gelecekmis isyan bayragini cekecegim az kaldi
Benimde aklımdan şimdi sen geçiyordun canım. Allah kabul etsin. Mevlütte neler ikram ettin? Hazırlık olarak neler yaptın? Bende yapmayı düşünüyorumda ondan sormak istedim sana :)

Aa bilmiyordum tamam uyutmayacağım. Bizimki bayılıyor uyumaya 11-12gibi sonra tavşan gibi açıyor gözleri saat 2de gece uykusuna yatıyor. Demekki uyutmayacağım

Bende yaptım okadar temizlik boşa resmen. Bahçeli benim evim. Görgüsüzler ev terlikleriyle bahçeyi dolanmış gelmişler halbuki kapıda bahçe terlikleri de ayrıca duruyordu. Evin heryeri minik minik çamur olmuş. Çocuğumun 3tane bez kitabı birde oyun halısı vardı pert etmiş gelen çocuklar resmen hepsini. Elektrikler gitti heryer karanlık millet oturuyor daha. bağıra bağıra konuşuyorlar birde. En son eşime dedim deliler evine döndük. Annenlere söyle kalksınlar onlarda peşlerinden giderler. Allah büyük bir daha birşey yaparsam hafta için çocuklar okuldayken yapacağım. Mevlüt yapmak isteyen varsa kesinlikle tavsiyem kızlar

Doktora ilacın etki etmediğini söylesen başka krem verse? Sen öyle görüyorsun canım mutlaka vardır süt emdikçe gelir

Benim dikiş olan yer belli olmuyor komple yapışmışlar sanki hiç kesilmemiş gibi. Ama bi tuhaf duruyor biraz daha geniş ve açılmış gibi 1ay sonra gittiğimde doktora ultrasonla baktı tamamen toplanmış karnın dedi gözüküyordu da rahim katlanmış gibi

Iyi geceler kızlar, 2.ay aşılarımızı yaptırdık bugün. Sizde ne gibi yan etkileri oldu? Bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şuan iyi çok şükür.
İlk gün huzursuzluk ertesi gün uyku hali vardı ateşide çıkmadı. Biri 2.ay aşısında ateşi çıkmazsa 4.ay da da çıkmıyor yazmıştı ama dikkat etmek lazım tabi

benim de sanki dikisim patladı da ve öyle kalmış gibi görüntü ya da doktor orayı hiç dikmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…