Kusma reflüden mi? Bizimde olmuştu ve ilaç sayesinde geçmiştiKızlar 3 ay kontrolüne gitmeye korkuyorum kilomuz yine alt sınırda mi diye. Hâlâ kusmaya devam ediyor çünkü.
amin cnm.. tavuklu pilav tatli ve karisik turşu ikram etik, hediye olarak instagramdan canli cicek siparisi verdim ve kucuk kutulara lokum koyduk ikisini de kucuk canta posetlere koydum pilavin ardından gelenlere dagittim..Benimde aklımdan şimdi sen geçiyordun canım. Allah kabul etsin. Mevlütte neler ikram ettin? Hazırlık olarak neler yaptın? Bende yapmayı düşünüyorumda ondan sormak istedim sana :)
Ben de uyutmam dedim ama uyuyunca da kıyamıyorum uyandırmaya:) ilk 3 ay her şey mübahtır deyip geç yatıp geç kalkıyoruz halaAa bilmiyordum tamam uyutmayacağım. Bizimki bayılıyor uyumaya 11-12gibi sonra tavşan gibi açıyor gözleri saat 2de gece uykusuna yatıyor. Demekki uyutmayacağım
geldiiimÖzledik seni ve sohbetlerini kuzum
sagol caniim
amin cnm.. tavuklu pilav tatli ve karisik turşu ikram etik, hediye olarak instagramdan canli cicek siparisi verdim ve kucuk kutulara lokum koyduk ikisini de kucuk canta posetlere koydum pilavin ardından gelenlere dagittim..
Elaide seni gördüğüme çok sevindim I ikuayko sende geç doguranlardandın di mine guzel, yeterli! izin verselerde boyle yapip ciksam.
45 kadin oldu listem. sandalye kiralamam gerekiyo resmen eve sigilmaz.
menude simdilik
- su boregi
- yaprak sarmasi
- kiymali pide
var. yanina pilav et mi versem, yada bi tavuk salatasiyla kisir mu versem bilmiyorum.
bide baklavam var.
Cildiye kortizonlu bi krem verdi bir de kaşıntı şurubu.Doktora ilacın etki etmediğini söylesen başka krem verse? Sen öyle görüyorsun canım mutlaka vardır süt emdikçe gelir
Mevlüt nerde, menüyü begwndim ben de geleyimElaide seni gördüğüme çok sevindim I ikuayko sende geç doguranlardandın di mibiz doğuramayalar (diğer kızların isimlerini hatırlayamıyorum) ne çektik be
Benimde 2 hafta sonra mevlidim. 70 kişi falan olucak kısmetse. Evime asla sığmazlar. Bende dışarda bu etkinliklerin yapıldığı bir mekânla anlaştım. Yemekte ordan yapılıyor. Eşim boşnak o yüzden menü etli kurufasulyeyle başlıyo sonra pilav et boşnak mantısı tatlı ve ayran sonra bitiyor
Allahım şifa verin canim insallahCildiye kortizonlu bi krem verdi bir de kaşıntı şurubu.
Kortizonlu kremi çocuk doktoru asla kullanmayın dha çok küçük karaciğeri cildi hasar alabilir dedi zaten biz de hiç kullanmadık
Kaşıntı şurubu inanılmaz uyku yapıyor yatarken verince çocuk sabah bile uyanmıyor denedik emmeye bile mecali kalmıyor 20 saat uyudu çocuk.
Tek olayı cildi nemlendirmek.
Mustelanın biodermanın atopik dermatit kremleri ile nemlendirip coresatin krem sürüyoruz. Süt ve ürünleri yemiyorum.
Bu gün çok çok iyi. Yüzü maşallah temizlendi inş. Tekrar Etme çünkü geçiyor peşine tekrar çıkıyor.
Süt içinde cidden öğlene kadar sıkıntı yaşadım öğleden sonra arttı.
Sebebini bilmiyorum ama bazn gece ve sabah süt inmiyor...
Stres kaynaklı olabilirmiş.
Hemen hemen aynı şeyleri düşünmüşüz. Hediye konusunda kararsızım. Onu bi araştırmam lazım.amin cnm.. tavuklu pilav tatli ve karisik turşu ikram etik, hediye olarak instagramdan canli cicek siparisi verdim ve kucuk kutulara lokum koyduk ikisini de kucuk canta posetlere koydum pilavin ardından gelenlere dagittim..
fissür bendede olmuş nasıl geçirdiniz acabacok gecmis olsun. ben de 4-5 tane olmus ne yazik ki. 2 ay kasilinca.. cok can yakiyor cidden. sutten dolayi ilac da vermiyorlar.
Aynen oyle duruyorbenim de sanki dikisim patladı da ve öyle kalmış gibi görüntü ya da doktor orayı hiç dikmedi
Istanbuldayım beybim ben gel valla ❤Mevlüt nerde, menüyü begwndim ben de geleyim
çok kötü ya nasıl tedaviolacz anca ameliyat tekrardanAynen oyle duruyor
maşallah canim Allah bereket versin sütüneKızlar bnm sütüm ikiz bebek bakacak kadar var (maşallah) bende oğlum boşaltamadığı için sürekli sağıp buzluğa atıyorum. Eşimin bi akrabasının 1 ay büyük bebeği var ve annesinin sütü gelmemiş mamayla besleniyo. Bende teklif ettim sütümü verebilirim diye kadında kabul etti. Süt anne oldum çok mutluyum ❤ eylül sütlerini verdim bitince ara yine gönderiyim dedim. Normalde kabız olan bebek sütlerden sonra 2 günde 3 kez tuvaletini yapmış. Bu bile beni çok mutlu etti ❤❤❤ o bebeğin rızkı bnm göğsümdeymiş ne tuhaf...
Ay Allah razı olsun senden canım yaKızlar bnm sütüm ikiz bebek bakacak kadar var (maşallah) bende oğlum boşaltamadığı için sürekli sağıp buzluğa atıyorum. Eşimin bi akrabasının 1 ay büyük bebeği var ve annesinin sütü gelmemiş mamayla besleniyo. Bende teklif ettim sütümü verebilirim diye kadında kabul etti. Süt anne oldum çok mutluyum ❤ eylül sütlerini verdim bitince ara yine gönderiyim dedim. Normalde kabız olan bebek sütlerden sonra 2 günde 3 kez tuvaletini yapmış. Bu bile beni çok mutlu etti ❤❤❤ o bebeğin rızkı bnm göğsümdeymiş ne tuhaf...
Davetiyemi isterimGünaydın kızlar ❤
Bugün yine misafirim var. Mevlid okutuyorum güya ama ameliyatımdan dolayı geçmiş olsuna geliyorlar zaten mevlide de aynı kişiler gelicek bnm ki iki yorgunluk resmenneyse Allah razı olsun tabi gelenlerden. Gelmeseler alınıp gücenirim
Sabah kalktım tatlı yaptım bebeği eşime emanet ettim. 1 saat sürmedi yeminle çocuk krizlere girdi eşim stres küpü oldu. Ulan dedim 1 saat bile durmadım mutfakta aldım 10 dk da uyuttum çocuğu eşimde yanında uyudu. Vay anasını dedim hayaya bak
Istanbuldayım beybim ben gel valla ❤
Ne güzelKızlar bnm sütüm ikiz bebek bakacak kadar var (maşallah) bende oğlum boşaltamadığı için sürekli sağıp buzluğa atıyorum. Eşimin bi akrabasının 1 ay büyük bebeği var ve annesinin sütü gelmemiş mamayla besleniyo. Bende teklif ettim sütümü verebilirim diye kadında kabul etti. Süt anne oldum çok mutluyum ❤ eylül sütlerini verdim bitince ara yine gönderiyim dedim. Normalde kabız olan bebek sütlerden sonra 2 günde 3 kez tuvaletini yapmış. Bu bile beni çok mutlu etti ❤❤❤ o bebeğin rızkı bnm göğsümdeymiş ne tuhaf...
Kızlar bnm sütüm ikiz bebek bakacak kadar var (maşallah) bende oğlum boşaltamadığı için sürekli sağıp buzluğa atıyorum. Eşimin bi akrabasının 1 ay büyük bebeği var ve annesinin sütü gelmemiş mamayla besleniyo. Bende teklif ettim sütümü verebilirim diye kadında kabul etti. Süt anne oldum çok mutluyum ❤ eylül sütlerini verdim bitince ara yine gönderiyim dedim. Normalde kabız olan bebek sütlerden sonra 2 günde 3 kez tuvaletini yapmış. Bu bile beni çok mutlu etti ❤❤❤ o bebeğin rızkı bnm göğsümdeymiş ne tuhaf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?