2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
S Serpico19 canim aynı dikis durumundan bende muzdaribim
yani dikis i açacak bisey yapmadım ama sanki hiç dikilmemis gibi ve sanki rahim dışarı çıka cak gibi bi his

Benimde aklımdan şimdi sen geçiyordun canım. Allah kabul etsin. Mevlütte neler ikram ettin? Hazırlık olarak neler yaptın? Bende yapmayı düşünüyorumda ondan sormak istedim sana :)
amin cnm.. tavuklu pilav tatli ve karisik turşu ikram etik, hediye olarak instagramdan canli cicek siparisi verdim ve kucuk kutulara lokum koyduk ikisini de kucuk canta posetlere koydum pilavin ardından gelenlere dagittim..

Aa bilmiyordum tamam uyutmayacağım. Bizimki bayılıyor uyumaya 11-12gibi sonra tavşan gibi açıyor gözleri saat 2de gece uykusuna yatıyor. Demekki uyutmayacağım
Ben de uyutmam dedim ama uyuyunca da kıyamıyorum uyandırmaya:) ilk 3 ay her şey mübahtır deyip geç yatıp geç kalkıyoruz hala

amin cnm.. tavuklu pilav tatli ve karisik turşu ikram etik, hediye olarak instagramdan canli cicek siparisi verdim ve kucuk kutulara lokum koyduk ikisini de kucuk canta posetlere koydum pilavin ardından gelenlere dagittim..

ne guzel, yeterli! izin verselerde boyle yapip ciksam.

45 kadin oldu listem. sandalye kiralamam gerekiyo resmen eve sigilmaz.
menude simdilik
- su boregi
- yaprak sarmasi
- kiymali pide

var. yanina pilav et mi versem, yada bi tavuk salatasiyla kisir mu versem bilmiyorum.

bide baklavam var.

Elaide seni gördüğüme çok sevindim I ikuayko sende geç doguranlardandın di mi biz doğuramayalar (diğer kızların isimlerini hatırlayamıyorum) ne çektik be

Benimde 2 hafta sonra mevlidim. 70 kişi falan olucak kısmetse. Evime asla sığmazlar. Bende dışarda bu etkinliklerin yapıldığı bir mekânla anlaştım. Yemekte ordan yapılıyor. Eşim boşnak o yüzden menü etli kurufasulyeyle başlıyo sonra pilav et boşnak mantısı tatlı ve ayran sonra bitiyor

Doktora ilacın etki etmediğini söylesen başka krem verse? Sen öyle görüyorsun canım mutlaka vardır süt emdikçe gelir
Cildiye kortizonlu bi krem verdi bir de kaşıntı şurubu.
Kortizonlu kremi çocuk doktoru asla kullanmayın dha çok küçük karaciğeri cildi hasar alabilir dedi zaten biz de hiç kullanmadık
Kaşıntı şurubu inanılmaz uyku yapıyor yatarken verince çocuk sabah bile uyanmıyor denedik emmeye bile mecali kalmıyor 20 saat uyudu çocuk.
Tek olayı cildi nemlendirmek.
Mustelanın biodermanın atopik dermatit kremleri ile nemlendirip coresatin krem sürüyoruz. Süt ve ürünleri yemiyorum.
Bu gün çok çok iyi. Yüzü maşallah temizlendi inş. Tekrar Etme çünkü geçiyor peşine tekrar çıkıyor.
Süt içinde cidden öğlene kadar sıkıntı yaşadım öğleden sonra arttı.
Sebebini bilmiyorum ama bazn gece ve sabah süt inmiyor...
Stres kaynaklı olabilirmiş.

Mevlüt nerde, menüyü begwndim ben de geleyim

Allahım şifa verin canim insallah

Hemen hemen aynı şeyleri düşünmüşüz. Hediye konusunda kararsızım. Onu bi araştırmam lazım.

Günaydın kızlar ❤
Bugün yine misafirim var. Mevlid okutuyorum güya ama ameliyatımdan dolayı geçmiş olsuna geliyorlar zaten mevlide de aynı kişiler gelicek bnm ki iki yorgunluk resmen neyse Allah razı olsun tabi gelenlerden. Gelmeseler alınıp gücenirim
Sabah kalktım tatlı yaptım bebeği eşime emanet ettim. 1 saat sürmedi yeminle çocuk krizlere girdi eşim stres küpü oldu. Ulan dedim 1 saat bile durmadım mutfakta aldım 10 dk da uyuttum çocuğu eşimde yanında uyudu. Vay anasını dedim hayaya bak

Mevlüt nerde, menüyü begwndim ben de geleyim
Istanbuldayım beybim ben gel valla ❤

Kızlar bnm sütüm ikiz bebek bakacak kadar var (maşallah) bende oğlum boşaltamadığı için sürekli sağıp buzluğa atıyorum. Eşimin bi akrabasının 1 ay büyük bebeği var ve annesinin sütü gelmemiş mamayla besleniyo. Bende teklif ettim sütümü verebilirim diye kadında kabul etti. Süt anne oldum çok mutluyum ❤ eylül sütlerini verdim bitince ara yine gönderiyim dedim. Normalde kabız olan bebek sütlerden sonra 2 günde 3 kez tuvaletini yapmış. Bu bile beni çok mutlu etti ❤❤❤ o bebeğin rızkı bnm göğsümdeymiş ne tuhaf...

maşallah canim Allah bereket versin sütüne
o bebk de senim çocuğun hükmünde oluyor artik dinen
senin bütün olacak bebislerin de kardeş hukmunde

Ay Allah razı olsun senden canım ya Ne güzel yapmışsın

Davetiyemi isterim
Kocam baya çözdü bebek bakma işini, gecen 11 ay sonra ilk defa motora bindim ve 7.5saat o bakti oğluma. Üstüne yemek yapti bi de üstüne buzluga köfte atmış ben nasıl beceriksizsem genelde sadece bebek bakabiliyorum sonra yolda telefon annesi koş meme lazim ama dikkatli gel de diyo, arkadan aglama duydum yavaş gelemedim tabi
Ne güzel peridrol84 de bana teklif etti kaç kere
Ben hala sutumun durumunu bilmiyorum, genelde gunde 4 kere 60cc mama veriyorum hala. Gece ve sabah sadece meme.
Gazlar kakalar devam ediyor bizde, kaka düzeni bu olacak demek oglanin 2-3 gunde bir, bazen 5 bazen her gün ama gunde birkac yapmiyor.
Agliyodu yine simdi memede hem mayisti hem patir patir gaz cikariyor asagidan.

Ya ne kadar güzel, bayıldımm. Allah razı olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…