Çok güzel bişey yapmışsın canım gözlerim doldu allah razı olsunKızlar bnm sütüm ikiz bebek bakacak kadar var (maşallah) bende oğlum boşaltamadığı için sürekli sağıp buzluğa atıyorum. Eşimin bi akrabasının 1 ay büyük bebeği var ve annesinin sütü gelmemiş mamayla besleniyo. Bende teklif ettim sütümü verebilirim diye kadında kabul etti. Süt anne oldum çok mutluyum ❤ eylül sütlerini verdim bitince ara yine gönderiyim dedim. Normalde kabız olan bebek sütlerden sonra 2 günde 3 kez tuvaletini yapmış. Bu bile beni çok mutlu etti ❤❤❤ o bebeğin rızkı bnm göğsümdeymiş ne tuhaf...
0 3 ay arası 500 1000 gram arası almalı.Hanimlar merhaba ben temmuz annesiyim sizlere biseysormak istiyorum.
Her ay duzenli aylik kontrollerde neler yapıyor doktorlariniz kan tahlilleri idrar tahlilleri falan mi yoksa genel muane edip yolluyormu.
Ben ilk ay ne goturdiysem doktora o bebegin bir sıkıntısı yoksa götürmüyorum maddi yetersizlikten dolayı yanlis mi yapıyorum. Her ay doktora gituren anneler aylik kilo alimini ortalama nekadar almali. Diyo doktorlariniz
Birde gunluk bez sayiniz nekadar bunud ogrenebilirmiyim.
Her ay saglik ocagina gidiyorum boy kilo kafa olcumu yapılıyor tabiki ilk ay devlete götürdüğümde doktorlar bir hastalığı yoksa niye getirdin kafasinda hatta eloyle karnina dokunup bebegin cok iyi demişti resmen oyuzden devlete son 2 aydır götürmedim ama bu ayin 5ine randevu aldim devlete goturecegim de ister istemez vicdan yapiyorum butun şartları zorlayıp özele goturmelimiyim die sizlere de sorayım dedim ozelde ne gibi muanelerden geciyor neler oneriliyor her ay gelisimi icin bir katki ettirecek oneriler veriliyor mu.0 3 ay arası 500 1000 gram arası almalı.
4 aydan sonra 200 400 500 gram yeterli.
Boy her ay 6 aya kadar 2 cm uzuyorlar.
Devlete götürün mutlaka..
Damlaları var boy kilo ölçümü kafa şekil bozukluğu var mı kontrol ediliyor.
İhmal etmeyin
Ben aylık goturmedım saglıkocagına gıdıyor zaten. Kalca utrasyonu ıcın gıttık uc aydır ılk defa o kadar. Doktor bebege baktı ıyı dedı alt sınır her ay degısır galıba ılk uc ayla sonrakı aylar bır almıyor uc aydan sonra kılo alımı dusuyor benım bıldıgım ılk bes ayda dogdugu kıloyu ıkıye katlaması yeterlı oluyormus. Ben gunluk bes bez degıstırıyorum gece sabaha kadar bırtane takıyorum gun ıcındede dort kere degısıyorum haftada bır kaka yaptıgı ıcınHanimlar merhaba ben temmuz annesiyim sizlere biseysormak istiyorum.
Her ay duzenli aylik kontrollerde neler yapıyor doktorlariniz kan tahlilleri idrar tahlilleri falan mi yoksa genel muane edip yolluyormu.
Ben ilk ay ne goturdiysem doktora o bebegin bir sıkıntısı yoksa götürmüyorum maddi yetersizlikten dolayı yanlis mi yapıyorum. Her ay doktora gituren anneler aylik kilo alimini ortalama nekadar almali. Diyo doktorlariniz
gecmiyor ne yazik ki.fissür bendede olmuş nasıl geçirdiniz acaba
Özele gıtmenın bır anlamı yol devlette de gayet guzel doktorlar var bız esımın ısı geregı özele gıttık vıcdan yapmana hıc gerek yok canım konumu sıkma hıc sahsen hastanede hastalık kapma olasılıgı cok yuksek bosa goturme derım cunku hastaneler daha pıs kırlı bız esımle karar verdım cıddı bırsey olmadıkca goturmuyoruz.Her ay saglik ocagina gidiyorum boy kilo kafa olcumu yapılıyor tabiki ilk ay devlete götürdüğümde doktorlar bir hastalığı yoksa niye getirdin kafasinda hatta eloyle karnina dokunup bebegin cok iyi demişti resmen oyuzden devlete son 2 aydır götürmedim ama bu ayin 5ine randevu aldim devlete goturecegim de ister istemez vicdan yapiyorum butun şartları zorlayıp özele goturmelimiyim die sizlere de sorayım dedim ozelde ne gibi muanelerden geciyor neler oneriliyor her ay gelisimi icin bir katki ettirecek oneriler veriliyor mu.
canli cicek almani tavsiye ederim herkes cok begendi 70 adedine 190 tl verdim.Hemen hemen aynı şeyleri düşünmüşüz. Hediye konusunda kararsızım. Onu bi araştırmam lazım.
Merhaba, tahlil hic yapilmadi sadece sarilik icin yapildi kan, rutin olduğunu sanmam. Saglik ocaginda da boy kilo takibi yapiliyor ve aşıları da yapiyorlar. Oraya da götürebilirsiniz. Ozeldeki cocuk doktoru refleks vs de bakiyor, mesela oglumun kafasi da takipte sekil bozuklugu riski var diye.Hanimlar merhaba ben temmuz annesiyim sizlere biseysormak istiyorum.
saglik ocagina her ay gidiyoruz, iki kere devlete gittim kalca ultrasonu ve goz muayenesi icin. ozelde de dogum yaptigim zaman kontrole gitmistik.Hanimlar merhaba ben temmuz annesiyim sizlere biseysormak istiyorum.
Fiyatıda makulmüş. Evet hemde işe yarar bir hediye olur. Teşekkürler canım :)canli cicek almani tavsiye ederim herkes cok begendi 70 adedine 190 tl verdim.
Bence gerek yok.Her ay saglik ocagina gidiyorum boy kilo kafa olcumu yapılıyor tabiki ilk ay devlete götürdüğümde doktorlar bir hastalığı yoksa niye getirdin kafasinda hatta eloyle karnina dokunup bebegin cok iyi demişti resmen oyuzden devlete son 2 aydır götürmedim ama bu ayin 5ine randevu aldim devlete goturecegim de ister istemez vicdan yapiyorum butun şartları zorlayıp özele goturmelimiyim die sizlere de sorayım dedim ozelde ne gibi muanelerden geciyor neler oneriliyor her ay gelisimi icin bir katki ettirecek oneriler veriliyor mu.
Ben de takibini devlette yaptırıyorum canım özelde doğum oldu o yüzden ilk bir ay özelde kontrolleri oldu sonra devlette devam ettik. Aynı bence boy kilo takibi göğüs dinleme özelde de Farklı birşey yapılmıyordu. 5-6 bez değiştiriyoruzHanimlar merhaba ben temmuz annesiyim sizlere biseysormak istiyorum.
biz tabure bulduk onlara oturdular cnm evim buyuk zaten sıkıntı yasamadim ama cocuklar cok fena ellerinde telefon son ses oyun oynuyorlar bagiriyorlar ortalikta kosuyorlar anneleri hic umursamiyor salıyorlar ortaya cocuk allaha emanet ortalikta. kalabalik azalinca has akrabalar kaldi cay demledik cay servisi yaptik bi de cok sukur cay dökülmedi o kalabalikta. mevlide gelemeyen aksam geldi derken geceye kadar hareket devam etti.ne guzel, yeterli! izin verselerde boyle yapip ciksam.
45 kadin oldu listem. sandalye kiralamam gerekiyo resmen eve sigilmaz.
menude simdilik
- su boregi
- yaprak sarmasi
- kiymali pide
var. yanina pilav et mi versem, yada bi tavuk salatasiyla kisir mu versem bilmiyorum.
bide baklavam var.
Aynen katılıyorum bızde etlı pılav tulumba tursu vardı cogunu yemedıler bızde hayvanlar ıcın ayırdıkbiz tabure bulduk onlara oturdular cnm evim buyuk zaten sıkıntı yasamadim ama cocuklar cok fena ellerinde telefon son ses oyun oynuyorlar bagiriyorlar ortalikta kosuyorlar anneleri hic umursamiyor salıyorlar ortaya cocuk allaha emanet ortalikta. kalabalik azalinca has akrabalar kaldi cay demledik cay servisi yaptik bi de cok sukur cay dökülmedi o kalabalikta. mevlide gelemeyen aksam geldi derken geceye kadar hareket devam etti.
menuyu cok cesitli yapma bence yenmiyor çöpe gidiyor yarim tabaklari mecbur cope doktuk.
henuz babalik duygulari yuklenmemistir. kiskaniyrdur. ilk bebekte 3.5ay cinsti esim. sonra ben patlayinca kiskandigini itiraf etmisti.Arkadaşlar genel olarak dogum sonrası eşinizle aranız nasıl evde iletişiminiz nasıl? Bız kedı köpek gıbı olduk tabırı caızse. Hamileyken gayet iyiydi.
Hamileyken de sinirli oluyordum ama dogumdan sonra değişti; hamilelikte sorunlari veya degisimleri ona yansitmadim, sikayet etmedim sorun yasatmadim. Dogumdan sonra bir yerde cocugun bana çok bağlı olması ama babanin bagimsiz olmasi sinirimi bozmaya başladı. Konustuk bunu. Bazi zamanlar o bakacak ben dışarı çıkacağım, cok baski altinda hissediyorum kendimi. Hele saatlerce bitmeyen aglamalarinda..Arkadaşlar genel olarak dogum sonrası eşinizle aranız nasıl evde iletişiminiz nasıl? Bız kedı köpek gıbı olduk tabırı caızse. Hamileyken gayet iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?