Çok şükür iyiyiz canım bi ara oğlum geceleri hiç ama hiç durmuyodu artık bende bebekle beraber ağlıyodum en sonunda konuştum dayanamıyorum artık dedim geceleri çok çaresiz hissettiğim anlar oluyo lütfen bana yardımcı ol dedim özür diledi ne zaman kötü olursan uyandır beni gerçekten duymuyorum uyuduğumda dedi çözdük sorunu inşallah sizde en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı canımArkadaşlar genel olarak dogum sonrası eşinizle aranız nasıl evde iletişiminiz nasıl? Bız kedı köpek gıbı olduk tabırı caızse. Hamileyken gayet iyiydi.
Refluden şüpheleniyor doktor evet canım hangi ilacı kullandınız?Kusma reflüden mi? Bizimde olmuştu ve ilaç sayesinde geçmişti
4300gr di en son 2. AydaKaç kilo ki
İlk zamanlar ben çok duygusaldım o yüzden sıkıntı yaşadık ama şimdi iyiyiz.Arkadaşlar genel olarak dogum sonrası eşinizle aranız nasıl evde iletişiminiz nasıl? Bız kedı köpek gıbı olduk tabırı caızse. Hamileyken gayet iyiydi.
Genel cerrahi.Tuvalette çok acı yaşıyordum bugün de kanama oldu napmaliyom hangi doktora gitcegimi bile bilmiyorum
Genel cerrahı ılac vermez verırse protolog krem ya da fıtıl emzırıyorsan emzırmıyorsan ılerlemeden bıseyler yap canm ben amelıyat olcamTuvalette çok acı yaşıyordum bugün de kanama oldu napmaliyom hangi doktora gitcegimi bile bilmiyorum
İlk zamanlar ben çok duygusaldım o yüzden sıkıntı yaşadık ama şimdi iyiyiz.
Enseye tokat popoya şaplak yaşayıp gidiyoruz
Bazen sütün geliyor mu diye soruyor yüzüne süt fışkırıyorum gidiyor falan.
Gercekten mı bızım de bugun bır blogdan mesaj geldı baba kıskanclıgın kacıcıncı evresınde dıye esımın elındeydı telefon sus pus oldu bırazhenuz babalik duygulari yuklenmemistir. kiskaniyrdur. ilk bebekte 3.5ay cinsti esim. sonra ben patlayinca kiskandigini itiraf etmisti.
Babamız bıraz rahat büyümüş evdeki hiçbir işe yardım etmez bebek oncesı halledıyordum suan kucuk bır yardım ıstesem söylenıyor hersey eskısı gıbı olsun ıstıyor kucuk cocuk gıbı bana bunu getır suna yap dıyor bılıyor kı bebek var yapamıyorum.Hamileyken de sinirli oluyordum ama dogumdan sonra değişti; hamilelikte sorunlari veya degisimleri ona yansitmadim, sikayet etmedim sorun yasatmadim. Dogumdan sonra bir yerde cocugun bana çok bağlı olması ama babanin bagimsiz olmasi sinirimi bozmaya başladı. Konustuk bunu. Bazi zamanlar o bakacak ben dışarı çıkacağım, cok baski altinda hissediyorum kendimi. Hele saatlerce bitmeyen aglamalarinda..
Sizde ne sorun oldu?
Çok güzel biseye vesile olmuşsunKızlar bnm sütüm ikiz bebek bakacak kadar var (maşallah) bende oğlum boşaltamadığı için sürekli sağıp buzluğa atıyorum. Eşimin bi akrabasının 1 ay büyük bebeği var ve annesinin sütü gelmemiş mamayla besleniyo. Bende teklif ettim sütümü verebilirim diye kadında kabul etti. Süt anne oldum çok mutluyum ❤ eylül sütlerini verdim bitince ara yine gönderiyim dedim. Normalde kabız olan bebek sütlerden sonra 2 günde 3 kez tuvaletini yapmış. Bu bile beni çok mutlu etti ❤❤❤ o bebeğin rızkı bnm göğsümdeymiş ne tuhaf...
Valla biz de eskiden de işleri birlikte yapardıkbizim eskıden evdekı her ısı ben yapardm o yatardı sımdı yardm ıstıyorum zoruna gıdıyor ıstıyor kı hıc duzenı bozulmasın daha bı gece bızle yatmadı salında uyuyor.
Bizde ayniyiz ne yapsa sinir oluyorum halbuki yazık yardım etmeye calışıyo..Ama bende gıcıklık niye böyle oldum bilmiyorumArkadaşlar genel olarak dogum sonrası eşinizle aranız nasıl evde iletişiminiz nasıl? Bız kedı köpek gıbı olduk tabırı caızse. Hamileyken gayet iyiydi.
Maşallah size ss alıp eşime attımValla biz de eskiden de işleri birlikte yapardık
Şimdi temizlik yemek alışveriş hep eşimde.
Bebek de benimle gece gündüz.
İie giderken kahvaltımı hazırlar koyar tepsiye getirir ben emzirirken yedirir gider. Öğlen gelir yedirir gider. İşten gelince yemeği yapar yine aynı. Bulaşık yıkar çay koyar. Haftsonu da temizliği yapar.
Sağ olsun çok yardımcıdır.
Allah Bi kere razı olsun
İlk başlarda ben aşırı duygusaldım kendimi çok yıprattım haliyle tartışma yaşadık.
Ama şu an çok şükür iyiyiz
Herifle birbirimize girecez şimdi hiç birini yapmazz vay arkadaşş yaaaValla biz de eskiden de işleri birlikte yapardık
İie giderken kahvaltımı hazırlar koyar tepsiye getirir ben emzirirken yedirir gider. Öğlen gelir yedirir gider. İşten gelince yemeği yapar yine aynı. Bulaşık yıkar çay koyar. Haftsonu da temizliği yapar.
Allah Bi kere razı olsun
İlk başlarda ben aşırı duygusaldım kendimi çok yıprattım haliyle tartışma yaşadık.
Emziriyorum oğlum sadece anne sütüyle besleniyor.ameliyat mı korktum şimdi ya neden böyle oluyor ne yapabilirimGenel cerrahı ılac vermez verırse protolog krem ya da fıtıl emzırıyorsan emzırmıyorsan ılerlemeden bıseyler yap canm ben amelıyat olcam
ayni benim eşim de cok rahat 5 tane ablasi olunca el bebek büyümüş. hamileyken arada yardim ediyordu bebek olunca hicbiseye elini surmuyordu aksam gelince bebege bakardi ben işleri yapardim simdi kaynanam bizde oldugu icin işlerimi rahatlikla yapiyorum kocaya minnet edecek durum kalmadi. Tek sıkıntı basbasa kalamiyoruz eskiden beraber koltukta uzanir tv izlerdik, simdi sanki iki yabanci olduk toplasan gunde kac kelime konusuyoruzdur acaba.Babamız bıraz rahat büyümüş evdeki hiçbir işe yardım etmez bebek oncesı halledıyordum suan kucuk bır yardım ıstesem söylenıyor hersey eskısı gıbı olsun ıstıyor kucuk cocuk gıbı bana bunu getır suna yap dıyor bılıyor kı bebek var yapamıyorum.
İlkokul cocuguna anlatır gibi tane tane anlatmadikca fark etmiyorlar, gormuyorlar, yaradılış farki belki de.Çok şükür iyiyiz canım bi ara oğlum geceleri hiç ama hiç durmuyodu artık bende bebekle beraber ağlıyodum en sonunda konuştum dayanamıyorum artık dedim geceleri çok çaresiz hissettiğim anlar oluyo lütfen bana yardımcı ol dedim özür diledi ne zaman kötü olursan uyandır beni gerçekten duymuyorum uyuduğumda dedi çözdük sorunu inşallah sizde en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı canım ❤
Aynen ben yoruldugum ıcın sızın gıbı bır kelıme etmıyoruz bıle tahamulumuz kalmadı bırbırıme bızımde uc ablayla buyumus aynı durumdayız canım ınsallah duzelır yoksa gıttıkce uzaklasıyoruzayni benim eşim de cok rahat 5 tane ablasi olunca el bebek büyümüş. hamileyken arada yardim ediyordu bebek olunca hicbiseye elini surmuyordu aksam gelince bebege bakardi ben işleri yapardim simdi kaynanam bizde oldugu icin işlerimi rahatlikla yapiyorum kocaya minnet edecek durum kalmadi. Tek sıkıntı basbasa kalamiyoruz eskiden beraber koltukta uzanir tv izlerdik, simdi sanki iki yabanci olduk toplasan gunde kac kelime konusuyoruzdur acaba.
Kesinlikle yaradılış, yetiştiriliş.İlkokul cocuguna anlatır gibi tane tane anlatmadikca fark etmiyorlar, gormuyorlar, yaradılış farki belki de.
Geçen gece aşırı zorlandım hiç durmadı uyumadı kaldırdım biraz bakar mısın çok kötüyüm dedim tamam dedi kalktı uyudum bende uyandım çocuk uyuyor karşımda sırıtıyo Allahım bii gururla göğsünü kabartarak bak nası uyuttum biliyon mu aşkım yüzünü okşadım gözlerini yavaşca kapattım uyuttum sende öyle yap uyuyo diyo hem sinir oldum hem güldüm yaValla biz de eskiden de işleri birlikte yapardık
Allah Bi kere razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?