Çoğumuz aynı durumdayız.
Sorma. Ayni seyleri ayni saatlerde yasamisiz. En son "seni cok seviyorum ama prezervatif reklami gibi cocuksun" diyordum. Ben pispisli süpürge ve kolik müzik açıyorum. 8.168 adim bugün..Kucağımda oğlum arka fonda fön makinesi sesi eşliğinde o ağlıyo bende ağlıyorum...
Uyku düzenimi bilmiyorum ama bizde akşam 6 gibi uykuya hazırlaniyoruz zaten ağlamaya başlıyor uyku gelince o gün keyfi nasil isterse ya memede ya agizda emzik elini tutuyorum saçını okşuyorum öyle eger deli gunundeyse kucakta evi gezerek uyuyor gece kaka olmazsa sabah 6 7 ye kadar uyuyor sonra kalkıyor 11 gibi ilk gündüz uykusu 1 de kalkıyor 2 gibi yatıyor 3 e dogru kalkıyor sonra tekrar yatip 5 te kalkıyor sonra 6 6 buçuk gibi aksam uykusuna hazırlık hergün böyle değil atak haftasinin pik günlerinde gündüz uykusu genelde olmuyor ha bide dışarıdaysak genelde uyumuyor gündüz uykusu düzensiz ama gece uykusu daha saat 8 i bulmadi uyumasiHepinize mutlu günler. Allah bütün bebeklerimizi hayırlı ve huzurlu eylesin. Annelerimize de azıcıkta olsa dinlenme fırsatı versin. Bebeklerinizin uykuları nasıl? Gündüz ara ara toplasak 3 saat uyuyor. Gece de en fazla 6 saat uyuyor. Ara ara Emerkende uyuyor. Ben mi bir şeyleri eksik veya yanlış yapıyorum anlayamadım. Uykuyu sevmeyen bir çocuk. Kucakta olmayı seviyor. Sürekli ağlayan bir çocuk değil ama sürekli onu oyalamam lazım. Gerçi tek işim o oldu da. Ve ben bazen çok yoruluyorum. Ayakta sallayarak uyutuyorum bunu da utanarak söylüyorum.3 aylık oldu bu arada 4 ayını dolduruyor. Siz uyku ile ilgili bir düzen kurabildiniz mi?
2 kişi ölmüş 2019 da menenjit virüsündensut bize 3 kurali dendi xnm. 3 saat disarda 3 gun dolapta 3 ay buzlukta..
karabugdayi haslayjp pilav makarna yerine yiyrm. patlagini da ekmek yerine.
o 280 dedigin baska menenjit turu. o da yapilacak bu da xnm. ates pahasi cokkkk haklisin. ama hortlamis hastalik. 2 kayip hangi 2 kayip cnm?
Akşam 8 den sabaha kadar hiç uyanmadan mı uyuyor maşallah. Bizimki de aksine dışarıda uyuyor. Keyifleri nasıl isterse öyle yapıyoruz zaten.Uyku düzenimi bilmiyorum ama bizde akşam 6 gibi uykuya hazırlaniyoruz zaten ağlamaya başlıyor uyku gelince o gün keyfi nasil isterse ya memede ya agizda emzik elini tutuyorum saçını okşuyorum öyle eger deli gunundeyse kucakta evi gezerek uyuyor gece kaka olmazsa sabah 6 7 ye kadar uyuyor sonra kalkıyor 11 gibi ilk gündüz uykusu 1 de kalkıyor 2 gibi yatıyor 3 e dogru kalkıyor sonra tekrar yatip 5 te kalkıyor sonra 6 6 buçuk gibi aksam uykusuna hazırlık hergün böyle değil atak haftasinin pik günlerinde gündüz uykusu genelde olmuyor ha bide dışarıdaysak genelde uyumuyor gündüz uykusu düzensiz ama gece uykusu daha saat 8 i bulmadi uyumasi
Bizimkiler de de sürekli bir su verme sevdası var. Acıyorlar çocuğa su vermiyorum diye. ağladığında acaba susuyor mu çocukçağızzz?? Hele hastanede serum, şurup antibiyotik verilince eve geldik hemen doktora sorsaydın su verilsin mi artık diyorlar. Sordum verme dedi dedim. Anne sütünün çoğu su zaten. Anlamıyorum bu insanları sürekli bişey verme derdindelerAnnem dün pekmez vermis bide benimkine
Köyden gelmis.
Ben seker verilmicek diyorm cocuga pekmez veriyo.
Mamada da seker var savunması ay bayılazam
Yok 3 saatte bir emiyor uykusunda kipirdandigi an emziriyorum uykusunda emiyorAkşam 8 den sabaha kadar hiç uyanmadan mı uyuyor maşallah. Bizimki de aksine dışarıda uyuyor. Keyifleri nasıl isterse öyle yapıyoruz zaten.
Seninkiler gene sade su diyorlar benimkiler bebek ağladıkça şekerli su ver diyorlar. Allahım bu insanlar niye bu kadar her şeye karışma peşindeler.Bizimkiler de de sürekli bir su verme sevdası var. Acıyorlar çocuğa su vermiyorum diye. ağladığında acaba susuyor mu çocukçağızzz?? Hele hastanede serum, şurup antibiyotik verilince eve geldik hemen doktora sorsaydın su verilsin mi artık diyorlar. Sordum verme dedi dedim. Anne sütünün çoğu su zaten. Anlamıyorum bu insanları sürekli bişey verme derdindeler
Sadece emmek için uyanıyorsa maşallah inşallah hep böyle devam eder.Yok 3 saatte bir emiyor uykusunda kipirdandigi an emziriyorum uykusunda emiyor
Burnunu surekli açıyorum gündüz uykusunda emzirmeye calisirkende uyaniyo surumun farkina varıp basiyi çığlığı cok uyanık yeni nesil bebeleri ama gece dedigin gibi daha sık kalkmam gerekecekCanım benımde uc gun meme reddı oldu ben dıkkatını cekmeyen los bır yerde korıdorda daha cok yere oturup emzırdım burnu tıkalı olabılır dıkkat ben genelde gunduzde Once uyuttum sonra emzırdım yolsa memeyı gorunce cıglık atıyordu hep aglayasım geldı. Kıyafetlerımı cıkardım gogdumu oyle verdım ellerı ıle tutturdum sımdı gayet ıyı. Bu donemde gece emzırmeyı artır ben gece saat bası emzırdım kılodan dusmesın dıye.
InsBırakmaz canım inşallah geçici bir dönem sabret geçicektir
Anne sütü veriliyorsa vermeye gerek yok aynenBizimkiler de de sürekli bir su verme sevdası var. Acıyorlar çocuğa su vermiyorum diye. ağladığında acaba susuyor mu çocukçağızzz?? Hele hastanede serum, şurup antibiyotik verilince eve geldik hemen doktora sorsaydın su verilsin mi artık diyorlar. Sordum verme dedi dedim. Anne sütünün çoğu su zaten. Anlamıyorum bu insanları sürekli bişey verme derdindeler
Allah sabir versin canimAnnem dün pekmez vermis bide benimkine
Köyden gelmis.
Ben seker verilmicek diyorm cocuga pekmez veriyo.
Mamada da seker var savunması ay bayılazam
Ay sankı ben yazdm okuyorum takmıslar suya verıyorum mecbur. Gecen gıttıj aglıyor su ver aglamasın ondan aglıyor verdım yıne avazı cıktıgına bagırdı dedım hanı sudandı. sımdı esımede tembıhlemısler hergun versın dıye. Bıde yastıga takmıslar nıye yastıksız yatırıyomusum.Bizimkiler de de sürekli bir su verme sevdası var. Acıyorlar çocuğa su vermiyorum diye. ağladığında acaba susuyor mu çocukçağızzz?? Hele hastanede serum, şurup antibiyotik verilince eve geldik hemen doktora sorsaydın su verilsin mi artık diyorlar. Sordum verme dedi dedim. Anne sütünün çoğu su zaten. Anlamıyorum bu insanları sürekli bişey verme derdindeler
Anladkm canim ikinci ayin basinda bu dedigin seyler olmustu ben gaz sanmistim suandaki o zaman hizli icmesindenMeme reddı canım farklı senın buyuk ıhtımal ısını erken halledıyor benım hıc 45 dk emmedı hep 5-10 dk emdı. memeyı gorunce gorup aglıyor ve agzına alınca ögürüyorsa
Aynen canım benım bebek az emıyor sureklı meme ıstıyor bazı bebekler uzun emıyor gec acıkıyor. Ama yınede dıkkat et huyları cok cabuk degısıyor.Anladkm canim ikinci ayin basinda bu dedigin seyler olmustu ben gaz sanmistim suandaki o zaman hizli icmesinden
Ewet her sey biranda degisiyo insallah doyuyodur ben alismisim 45 dakika emzirmeye simdi az geliyo doymuyo gbi.. bkalimAynen canım benım bebek az emıyor sureklı meme ıstıyor bazı bebekler uzun emıyor gec acıkıyor. Ama yınede dıkkat et huyları cok cabuk degısıyor.
Benim annemde tıkıstırcak fırsatını bulsaAllah sabir versin canimbenim babaannem de cocugun sekere ihtiyaci var. Hic vermiyorsun yazik diyor. Bir hafta isim vardi oglen buyuk kizi ona biraktim. Cocuk bir anda kilo aldi. Ne yapiyosunuz evde dedim? Her gun bal, tereyagi ve bol ekmek yiyorlarmis. Cocuk ac kaliyor senin yuzunden dedi eskiden kizim zayif mi acaba diye uzuluyordum. Sonra aman bunlarla kilo alacagina almasin moduma gectim.
Bizimki elma yagi yalatmisti 20 gunlukken su da veerdi bazen ben olmayinxa gizli gizli hala veeiyo tuvalwtw gittigimde... su wermemek nerden cikmis diyoBenim annemde tıkıstırcak fırsatını bulsaEk gıdaya 40 günlükken geciriyor cocukları bizimki
Zeytinyagı verdi bizimkideBizimki elma yagi yalatmisti 20 gunlukken su da veerdi bazen ben olmayinxa gizli gizli hala veeiyo tuvalwtw gittigimde... su wermemek nerden cikmis diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?