2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kayın validem alıştırmasa gene sallamazdım da öyle alıştı. Zor oluyor ama böyle de bugün 2 saat ayağımda durdu öyle uyudu. Gece sallayarak uyutuyorum o zaman yerine koyunca pek uyanmıyor ama gündüz ayağımdan bırakır bırakmaz uyanıyor. Emzik vermiyorum sanırım ondan birazda tam dalamiyor ama vermeyeceğimde kararlıyım. Bende kundak yapıyorum ve beyaz gürültü ile uyutuyorum. Ama ileriki aylarında kendi beşiğinde kendi kendine uyusun istiyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum ama

Kesinlikle katılıyorum sana. Geçen gene 1 saat ben ayağımda salladım uyumadı. Üstüne yarım saat babası salladı uyumadı. En son tamam uyuma sen bilirsin dedik. Ve uyuyamadığı için de bi yarım saat daha ağladı. Delirmek üzereydim o akşam.

Aynen parol ıse yaramıyor. Mıde bulantısı da basladı aksam
Aynısı işte. İnşallah ben mesaj yazana kadar gecmistir. Kafami kesip atacaktim en son öyle kötüydüm.
Yeni yol bulan digerine haber versin

Milletin bebe arabada tur atınca uyuyomus,anam bizimki onda da uyumuyoEğer keyfi yerinde degilse araba gezmek daha fena bizim icin.Süpürge sesi acıyorm,o sakinlestiriyo biraz.Ama kapatınca yine aynı
Komsular incek valla bigün asagı noluyo diye

Dün marketten gelirken üst komşumun eşi ile karşılaştık bebeği adam ilk defa gördü. Çok ağlıyor diyor dedim öyle ağlıyor. Açtır diyor yok dedim değil. Ben bilmiyorum sanki aç olup olmadığını ağlıyor işte Napabilirim. Gördüğü zaman ağlamıyordu ama sesini duyduğu için.

Valla ben atıyom arkaya birazda yüksek sesle müzik açıyom ana oğul piyasa yapıyoruz uyuyo

Son düzenleme:
saol cnm amin.

rota yapildi. menenjitin benox olani yapilacakm suriyelilerden dolayi patlak veren menenjit turu. 3 doz kizi 2 doz ogluma. 400×5ten 2000 tl ;(

Hey masallah
Deniyimm bende saolasın cnm
lutfen karabugday tuket cnm. sutu ciddi artiriyor. glutensizfabrika dan aliyrm ben. karabugday patlagi be karabugdayi. patlak dedigimi ekmwk yerine tuketiyrm.

simdi bu uyku sizi korkutuyr ya. bitmez gibi geliyor. yok duzen kuracagim diye bebek ana perisan oluyorsunuz ya... yaomayin annem yapmayin
kolik oglum hep kocaktaydi. gunde toplam.4 saat uyut 20 saate uakin aglardi. uzerimde uyurdu. kucagimda geze geze uyurdu....

derken 9aylik oldu... yanina yattim. kinusa konusa severek 45 dk da uyuttum. ertesi gun 30dk ya dustu sure. kisala kisala alisti uyumaya...

kisacasi don't panic annisler

Aykta sallamak icin henüz kücğk degiller mi?
Ben bikeresinde alcam sonunda ayaga dedim,nasıl dellendiysem.Annem olmaz kücük o daha dediBeni mi kekledi öz anam
Ben bayadır sallıyorum cnm bas edemedim valla çok hizli sallamadigin sürece bisey olmaz bnce

Canım benox kac yaşına kadar yapılıyor brnimkilerin buri 3 biri 6.5 yaşında onlarada yaptırayım diyorum kıza yaptırdım

Valla ben atıyom arkaya birazda yüksek sesle müzik açıyom ana oğul piyasa yapıyoruz uyuyo

Şu dünyada en çok özendiğim şey arkada ağlamayan çocuk. Biz en son çıkığımızda o arkada çığlık çığlığa ağlıyorken ben önde direksiyonu yumrukluyordum Son çıkışımız oldu. Cidden artık arabaya binmek istemiyorum bunla.

Yine içimde bir takım çiçekler açtı.

Biz diğer menenjiti yaptırcaz sanırım bu ne ya ateş pahası Diğeri 280 civarı sanırım.
Yaşanan 2 kayıpta memnenjit benox virüsü vardı dedi doktor. Allah korusun
Benim de süt arttırıcı bişeyler yapmam lazım hazırladığım karışım iyi geliyor sadece hazırlaması zor geliyor bazen. işe başlayacağım biraz stoğum var. Derin dondurucularda 6 ay saklanır yazıyor doğru değil mi? anneme yolluyorum sütleri. Yoksa Ağustosta sağdıklarımı kasımda kullanmak Lazım . Karabuğdayı nasıl tüketiyorsun?

canım L labfaresi demisti derin dondurucuda 1 yilmis artmis sureleri

sut bize 3 kurali dendi xnm. 3 saat disarda 3 gun dolapta 3 ay buzlukta..
karabugdayi haslayjp pilav makarna yerine yiyrm. patlagini da ekmek yerine.
o 280 dedigin baska menenjit turu. o da yapilacak bu da xnm. ates pahasi cokkkk haklisin. ama hortlamis hastalik. 2 kayip hangi 2 kayip cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…