Humana iyi geceler cayi 2 gundur deniyorum gayet memnun kaldim kizlar 100 ml verin diyo ben sadece 4 5 cay kasigi verdim, uykusunu aldigi icin de aglamadan uyandi yuzu gulerek
Humana iyi geceler cayi 2 gundur deniyorum gayet memnun kaldim kizlar 100 ml verin diyo ben sadece 4 5 cay kasigi verdim, uykusunu aldigi icin de aglamadan uyandi yuzu gulerek
Zeytinyagı verdi bizimkide
İlk gğnler yapamıyodu kakasını.
Anne dedim dr asit o uygun degil bebege.
Delersiniz midesini cocugn dedi dedim.Bıraktı.Zaten hep drun agzından konusuyormAllah affetsin
Var ama oradaki aynaya pek bakmıyor diğer oyuncaklardan. Evdeki diğer aynalara bayılıyor ama bizde ayna karşına geçip oyun oynuyoruz. Ağzını burnunu ellerini falan gösteriyoruz. Hoşuna gidiyor. :))
Var ama oradaki aynaya pek bakmıyor diğer oyuncaklardan. Evdeki diğer aynalara bayılıyor ama bizde ayna karşına geçip oyun oynuyoruz. Ağzını burnunu ellerini falan gösteriyoruz. Hoşuna gidiyor. :))
Zeytinyagı verdi bizimkide
İlk gğnler yapamıyodu kakasını.
Anne dedim dr asit o uygun degil bebege.
Delersiniz midesini cocugn dedi dedim.Bıraktı.Zaten hep drun agzından konusuyormAllah affetsin
Valla canim soyleki gece 1 de uyudu uyuma saati degismedi 3.30 da kalkti emdi sonrasinda 6.30 da kalkti emdi gazini cikardim vu arada bizim gaz cikarmamiz yarim saat suruyo 7 gbi yattik 11.30 tamamen kalkti yani o da uykuyu aldi ben de
Efelihayat
icinde bitkilere ek olarak maltodekstrin diye bi madde var sekerli olmasi icin tadi... Aptamil mamanin icinde de var mamalarda kullaniliyo yine de tabii tercih meselesi
Evet en cok ayna dikkatini cekti zaten valla halidan cok memnunum ya Allah cikarandan razi olsun anakucagi aldik bugun bim den onu da sevdi ama oyunxaklarla oynamadi bana bakmaktan yine kahvalti yaparken balogluş yalniz uyuyunca beynim yerine gelmis durumda bugun baktim peyniri en azindan buzdolabina koyabilmisim ekmekligin icine peyniri ekmegi buzdolabina koymusum iki gun ewel