2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zeytinyagı verdi bizimkide
İlk gğnler yapamıyodu kakasını.
Anne dedim dr asit o uygun degil bebege.
Delersiniz midesini cocugn dedi dedim.Bıraktı.Zaten hep drun agzından konusuyormAllah affetsin
Aci elma yagiysa verdirtme sakin canim ya. Uzaktam bir tanidik gaz masaji icin cocugunun ayagina suruyomus her gun. Cocuk havale gecirmis.

Kızlar oyun halınızda ayna var mı bizimki aynaya çıldırıyo bayılıyo kendini izlemeye yarım saat 1 saat falan oynuyo
Var ama oradaki aynaya pek bakmıyor diğer oyuncaklardan. Evdeki diğer aynalara bayılıyor ama bizde ayna karşına geçip oyun oynuyoruz. Ağzını burnunu ellerini falan gösteriyoruz. Hoşuna gidiyor. :))

Var ama oradaki aynaya pek bakmıyor diğer oyuncaklardan. Evdeki diğer aynalara bayılıyor ama bizde ayna karşına geçip oyun oynuyoruz. Ağzını burnunu ellerini falan gösteriyoruz. Hoşuna gidiyor. :))
Yakında oda keşfeder aynayı bizim ki şimdi bi birine vuruyo bi birine eli ayağı hiç durmuyo

Uyku saatleri uzadı mı nasıldı canım
Valla canim soyleki gece 1 de uyudu uyuma saati degismedi 3.30 da kalkti emdi sonrasinda 6.30 da kalkti emdi gazini cikardim vu arada bizim gaz cikarmamiz yarim saat suruyo 7 gbi yattik 11.30 tamamen kalkti yani o da uykuyu aldi ben de

Efelihayat icinde bitkilere ek olarak maltodekstrin diye bi madde var sekerli olmasi icin tadi... Aptamil mamanin icinde de var mamalarda kullaniliyo yine de tabii tercih meselesi

Kızlar oyun halınızda ayna var mı bizimki aynaya çıldırıyo bayılıyo kendini izlemeye yarım saat 1 saat falan oynuyo
Evet en cok ayna dikkatini cekti zaten valla halidan cok memnunum ya Allah cikarandan razi olsun anakucagi aldik bugun bim den onu da sevdi ama oyunxaklarla oynamadi bana bakmaktan yine kahvalti yaparken balogluş yalniz uyuyunca beynim yerine gelmis durumda bugun baktim peyniri en azindan buzdolabina koyabilmisim ekmekligin icine peyniri ekmegi buzdolabina koymusum iki gun ewel

Ben de canan karatay anne sutune en yakin falan filan demisti hatta prematureye de veriliyomus verdim gitti kakasininrahat yapiyo
Aynen bende o haberleri gördüm sağlık ocağında da sordum hiç bı zararı olmaz dedi zaten iki üç hafta da bı yapamazsa çay kaşığı ile veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…