2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@Mysonismysun C Can6 pratik45 kizlar hangi marka oyun halilariniz? Internetten hali bakiyorum da
E bebekte playgro diye bir markanın top havuzlu oyun halısını aldık. Çok mennunum. Yüksek kenarları kenarlarında topları da olduğu için ilerleyen zamanlarda top havuzu olarakta oynayabilir. Döndüğü zamanlarda da halının dışına çıkma ihtimali yok. Bi bakmanı tavsiye ederim.

Kızlar bebeklerimiz ayda kaç kilo alırsa endişeleniyoruz? Bizimkinin ölçümleri bu ay olması gerekenden 3 gün önce yapıldı eşimin memleketine gideceğimiz için. 500 gr almış. Şimdi oraya gidince kesin bir sürü laf işiteceğim “mama ver mama ver mama ver” Böyle diyeceklerini bilmesem takmayacağım ama canım sıkıldı. Ne yapsam emzirme sıklığını mı artırsam?

Söyleme gramini.
Günde 20gr olmasi lazimmis galiba, emin değilim. Sorun olsa ölçümde soylerlerdi.

3-4 mu ay olarak 3. Aysa bıraz az almıs ama dort aya gırıyorsa normal artık kılo alımı dusacek cunku

Ayda 500 gr altinda alirsa endiseleniyoruz canım, seninki normal bence sadece anne sutuyle besleniyorsa eger. Benim kızımda gecen ay 300 gr aldı biz mama takviyesine basladik mecburen

Ayda 500 gr altinda alirsa endiseleniyoruz canım, seninki normal bence sadece anne sutuyle besleniyorsa eger. Benim kızımda gecen ay 300 gr aldı biz mama takviyesine basladik mecburen

Sadece anne sütü kuzum.

Az almış dedi mi doktor.. Hem her fırsatta emzir bence şahsen ben öyle yapıyorum

Doktor değil de sağlık ocağında hemşire ölçtü, o da kötü demedi de yani daha sık emzirin, uzun emzirin, son sütü alsın falan dedi. Aynen artık öyle yapacağım.

Bizim durum sık besle olmadi iki ogun mama başla kuzu

500 gr normal ama ilk ay benimde 500 gr aldı dr normal sıkıntı yok dedi.

saglik ocagi olcumleri nasil yapiyor kuzum bebegin kiyafetlerini cikartiyormusunuz

Kalın giysileri çıkarıyoruz, atlet bez kalıyor. Bez doluysa da biraz gram düşüyorlar.

500 gr normal ama ilk ay benimde 500 gr aldı dr normal sıkıntı yok dedi.

Ya hemşire de kötü bir şey demedi de işte ben aile büyüklerinden duyacaklarımı bildiğim için...

3.ayı bitti Peki ne yapmalıyım? Yani süt yok diyemiyorum çünkü emdikten sonra hala süt geliyor. Süt mü yaramıyor ne yani.
500 gr kılo alımı ıyı canım ucten sonra dusuyor zaten mama verırsen dengesını bozarsın sütün gelıyorsa ac kalmaz takma derım bazı cocuklar ek gıdada daha fazla alırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…