Kızlar bebeklerimiz ayda kaç kilo alırsa endişeleniyoruz? Bizimkinin ölçümleri bu ay olması gerekenden 3 gün önce yapıldı eşimin memleketine gideceğimiz için. 500 gr almış. Şimdi oraya gidince kesin bir sürü laf işiteceğim “mama ver mama ver mama ver” Böyle diyeceklerini bilmesem takmayacağım ama canım sıkıldı. Ne yapsam emzirme sıklığını mı artırsam?
500 gr kılo alımı ıyı canım ucten sonra dusuyor zaten mama verırsen dengesını bozarsın sütün gelıyorsa ac kalmaz takma derım bazı cocuklar ek gıdada daha fazla alırmış.
Doktor değil de sağlık ocağında hemşire ölçtü, o da kötü demedi de yani daha sık emzirin, uzun emzirin, son sütü alsın falan dedi. Aynen artık öyle yapacağım.
Kızlar bebeklerimiz ayda kaç kilo alırsa endişeleniyoruz? Bizimkinin ölçümleri bu ay olması gerekenden 3 gün önce yapıldı eşimin memleketine gideceğimiz için. 500 gr almış. Şimdi oraya gidince kesin bir sürü laf işiteceğim “mama ver mama ver mama ver” Böyle diyeceklerini bilmesem takmayacağım ama canım sıkıldı. Ne yapsam emzirme sıklığını mı artırsam?
Kızlar bebek tek gogsumu emıyor basta arada cok fark yoktu suan baya artı mutsuzum benım gıbı olan var mı. Gogsumun ucu yok suan versemde almak ıstemıyor ugrasmak ıstemıyor
Emzirirken bence pek kilo verilmiyo valla ben iyce benimsedim artik bu kilolari emzirdikten sonra felaket karnim acikiyo nasil yapilacak bilmem aslinda cok rahatsizim kiyafetlerimden ama bogazimi tutamam
cnm seker gerekli degil. findik tuket...
hep diyorum karabugday tuket.
tahin-pekmez 1 tatli kasigi veriyor diyetisyen...
ben sevmem zaten. diyet listesi verdi bana ama uymam imkansiz. sadece sut artiran dedigi yiyecekleri mutlaka yiyorum.
dere otunu da unutmayalim.