2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
vardı yanlış hatırlamıyorsam ya onun doğum noldu yazdı mı sonradan kaçırdım mı ben
Ben de merak ediyorum ama şu alttaki mesajdan sonra bir daha hiç yazmamış en son da 27 Ağustos’ta görülmüş. İnşallah iyilerdir

3.ayı bitti Peki ne yapmalıyım? Yani süt yok diyemiyorum çünkü emdikten sonra hala süt geliyor. Süt mü yaramıyor ne yani.

simdi minnos prenses...
3.ay kontrolu oldu senin de. bizim dr min 600 g diyor. diger dr min 500 g diyor. yani ortada paniklik birsey yok bence.

emzirirken memede 15dk tutmaya calis. jyice sömursun. 2 saatte bir en gec mutlaka emzir. misal 12-2-4 diye saatler...

memlekette hersey gulluk gulistanlik de.

500 gr kılo alımı ıyı canım ucten sonra dusuyor zaten mama verırsen dengesını bozarsın sütün gelıyorsa ac kalmaz takma derım bazı cocuklar ek gıdada daha fazla alırmış.

İnşallahh Elimden geldikçe emzireceğim inşallah alır.

benim kizda bu ay fazla almadi gibi geldi emiyorsa emzir ama benim kiz acikmadan emmiyroda agzina veriyorum oynuyo anca

Zalımın kızları ya. Anneleri de iştahlı gayet, kime çekmiş bunlar.

Teşekkür ederim sayın bebe danışmanım Aynen şimdi telefona hatırlatmalar ekledim. Emsin dursun bakalım.

Savaş mı istiyorsunuz küçük hanım, pekiiiii

guzel saclik kizini öperim. en kisa zamanda bulusalim
ben yarin 2 gunlugune ankara disina kacar ilk aile tatilimiz...

Sadece anne sütü kuzum.

Doktor değil de sağlık ocağında hemşire ölçtü, o da kötü demedi de yani daha sık emzirin, uzun emzirin, son sütü alsın falan dedi. Aynen artık öyle yapacağım.
Sutun yagini arttirabilirsin canim tahin helvasi yahlandiriyo bide gece emzirince kilo alimi artiyo o geceki yagli sutu icsin kilo artiyo

Menapozlulara aciklama yapmak zorunda degilsin gram gram once kendi g..lerine baksinlar

İyi geceler kızlr
Bi arkadas bana süt arttırmak icin milkplus önerdi.
Anam baktım tanesi de 24 tl
Duyan bilen var mı?

Kızlar bebek tek gogsumu emıyor basta arada cok fark yoktu suan baya artı mutsuzum benım gıbı olan var mı. Gogsumun ucu yok suan versemde almak ıstemıyor ugrasmak ıstemıyor

kesin babalarina
ay benim adam azicik kilo aldi doye sevinmistim adam 2 gun az yedi 2 kilo verdi ya

Güya şekersiz beslenecektim. Elveda zayıflama çabaları, merhaba kilolar

Hiççç işte.
Emzirirken bence pek kilo verilmiyo valla ben iyce benimsedim artik bu kilolari emzirdikten sonra felaket karnim acikiyo nasil yapilacak bilmem aslinda cok rahatsizim kiyafetlerimden ama bogazimi tutamam

Güya şekersiz beslenecektim. Elveda zayıflama çabaları, merhaba kilolar

Hiççç işte.
cnm seker gerekli degil. findik tuket...
hep diyorum karabugday tuket.
tahin-pekmez 1 tatli kasigi veriyor diyetisyen...
ben sevmem zaten. diyet listesi verdi bana ama uymam imkansiz. sadece sut artiran dedigi yiyecekleri mutlaka yiyorum.
dere otunu da unutmayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…