2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslinda isirgan otu cayi da mesela bende cok sut arttiriyo ama ogun tahin yediysem diyelim sut sagdik sutun yagli kismi daha fazla cikiyo yagli kisim kilo aldirir diye dedim

Ben humana denedim canım biraz artırmıştı. Şimdi Lactamil in çayını aldım birde onu deneyeceğim. Bakalım bu işe yarayacak mı?

Emzirirken bence pek kilo verilmiyo valla ben iyce benimsedim artik bu kilolari emzirdikten sonra felaket karnim acikiyo nasil yapilacak bilmem aslinda cok rahatsizim kiyafetlerimden ama bogazimi tutamam

Ya ben de çok avıkıyorum, normalde de böyleydim zaten, emzirirken uffuuuuu Nasıl kilo veriyorlar ben anlamıyor.

Biliyorum biliyorum o işin esprisi, zaten ben son birkaç gündür şekeri falan kestim, ondan olmuş olamaz. Dereotunu artıracağım, fındığı listeme ekledim, mücadeleye hazırım.

Bi dakka ya tanesi mi 24 lira

Ama kilo aliminiz iyiydi dimi yine de bnimki 2 kere muhakkak emiyo yani karni acikiyo
Evet kilo alımı iyiydi çok şükür iki hafta önce sağlık ocağına gitmiştik.. Gündüz emiyo çok şükür sık sık emziriyorum her istediğinde.. Ama gece uyandıramıyorum ilk günlerde oluyodu ya hani aynı öyle bu aralar

Anladim canim neyse kilo.alimi iyiysee zaten soeun yoktur ben kalkiyo diye emziriyorum zate keske uyusa n

Allahım benim bünye havayı bile depoluyo ya asla öyle kolay zayıflayamam.. Darısı bana ama emzirme döneminde iyi zayıfladım diğerlerinde inşallah bunda da böyle olur çünkü çok yiyorum ya
hamilelik kiloma 10 kilo var daha canim bide emziren anne 700 kalori fazla alsin diyo dkktrlar
az yedigim halde kiko zorla gidiyo bi haftadr hastayim yuruyus fln yapmiyotum kiloda gitmiyor

hamilelik kiloma 10 kilo var daha canim bide emziren anne 700 kalori fazla alsin diyo dkktrlar
az yedigim halde kiko zorla gidiyo bi haftadr hastayim yuruyus fln yapmiyotum kiloda gitmiyor
Geçmiş olsun canım ya biz de ailecek atlattık valla gribi zordu allahtan bebiş kapmadı.. Kilo da zamanla gidecek daha çok erken bence bebekler büyüdükçe daha çok süt çekecek.. gitmek zorunda bu kilolar 5 kilo var benim gram inmedi daha

Aslinda isirgan otu cayi da mesela bende cok sut arttiriyo ama ogun tahin yediysem diyelim sut sagdik sutun yagli kismi daha fazla cikiyo yagli kisim kilo aldirir diye dedim
cok haklisin cnm.
tahini her sabah yediriyor ama 1 kasik. anne kilo olmasin diye sanirim . hos bn yemiyrm.

Ben humana denedim canım biraz artırmıştı. Şimdi Lactamil in çayını aldım birde onu deneyeceğim. Bakalım bu işe yarayacak mı?
Lactamil bende aldım hic ise yaramadı bendeİns sende yarar cnm
Bide kutuda biseyi var onun emziren annelere onu denicem bide.

sen misin tatile gidecwk.
bebekten korkarken oglan hastalandi. 40derece. hastane de 1 saattir. bebekten dolayi gidemedjm yavruma. icim icimi yiyor.
Gecmis olsn cnm
Bebekler atesi kaldırıyor merak etme
Kardesimin bebelerde dr demisti bebekler 40-41 derecelere kadr atesi kaldırır diye.
Tez zamanda iyilessin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…