2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cumartesi kv kp gitti hala şoktayım odalardan çıkacaklar diye hissediyorum insanın çekirdek ailesiyle olması nasıl güzel bişey unutmuşum resmen bu arada benim doktor da alerjisi olduğu için demir damlasını kullanma dedi askıya aldı şimdilik diyeti açma denemeleri yapicaz kek yap ye dedi heyecanlandim nasıl canım çekiyordu pizza poaca kek kurabiye

İnsallah sorun cikmaz canım

Gaz sancisi ne zaman bitecek arkadas ya hala krizdeyiz her sabah 4 saat
Bizde öyleyiz canım ya. Kıvranıp duruyor yavrum 4 aydır her sabah. Artık hep yükselerek çığlık atmıyor ama kıpır kıpır ve ağlıyor.
Doktor da simplex artık fayda etmez kullanma dedi.
Nbl diye bir damla verdi probiyotik. Onu araştırıyorum alıp deneyeceğim bugün.

kullandik kullanmadigim kalmadi

Diyeti neyle açmaya başlayacaksın hangi besinleri tuketeceksin? Bu arada gözün aydın :)

Ayyy gozun aydin su falan dokmeseydiniz arkalarindan mazallah su gbi donerler Allah muhafaza... Simdi evde ruhlari geziyo gbi gelir sana

Dun yapildi canim asinin sonuncusu
ya kalmamış piyasada rotatek ikinci dozu.yaptırmadım uc doz oluyor bu bir yerde buldum aksam yaptıracam gec kaldımı kararsizim
Galip her zaman bebektir

ya kalmamış piyasada rotatek ikinci dozu.yaptırmadım uc doz oluyor bu bir yerde buldum aksam yaptıracam gec kaldımı kararsizim

Galip her zaman bebektir
3 doz olani bilmoyorum bizim doktor kendisi aliyo asilari 3 doz cok degilmi yaw ilk defa duydum

İki versiyonlu rotatek uc doz rotarix iki doz seninki
Biz rotarix vurdurduk geçen ay 2. dozu bu ay vuracak.
Diğer markadan haberim yok canım.
Destekli oturma konusunda doktorlarınız ne dedi bayanlar kucakta kısa süreli izin verildi erken bence de devriliyorlar kucakta tutuyorum sizinkiler ne diyorlar her doktor ayri telden çalıyor

Biz 4 aylık kontrolde oturmaya çok hevesli dediğimde kucakta oturtabilirsin kısa süreli demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…