2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen bende yapıyorum yaaa böyle delikanlı gibi sinirleniyo ya ölüyommm ya emzirirkene diğer göğsüme geçireceğim zaman bile parçalıyo beni niye çektin ağzımdan hadi hızlı ol versene der gibi boynumu tırmalıyo asabi erkeğim benim ölürüm uğruna

Yoğurdu hangi sütle yaptın canım paket mi açık süt mü

Yazarım tabiki canım sen de gelişmeleri yaz yine ben her gün giremesem de girdiğimde okuyorum mutlaka kaldığım sayfadan. inşallah kurtuluruz bir an önce bu alerji belasından

Yazarım tabiki canım sen de gelişmeleri yaz yine ben her gün giremesem de girdiğimde okuyorum mutlaka kaldığım sayfadan. inşallah kurtuluruz bir an önce bu alerji belasından
Tamam canım. Bu arada doğum tarihleri aynı gün olacaktı oğlumla kızının ama kızın acele etti. Yanlış mı hatırlıyorum 12 Ağustos :) Bu sayfa sayesinde o kadar çok bilgi öğrendim ki. İyi ki hepiniz varsınız. Oğlumun arkadaşlarının anneleri :))

DOğru hatırlıyorsun canım beklenen 12 Ağustos’tu ama bizimki 5 Ağustos’u tercih etti senin oğlun tam gününde mi doğdu?
Aynen ben de çok şey öğrendim hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri buradayım, çok güzel paylaşımlar yaptık.

Egzama alerjiden dolayı mı olan birşey.birse nerde vardı egzama

geçmiş olsun hic uzulme. Oğlumda 2 yasinda olmustu. Bir daha da tekrarlamadi sukur.
Bende de vardı. Gecti sukur.
En alerjenler domates, salça, kakao, kabuklu yemiş, yumurtanın akı, hatta bana ekmek bile yapıyordu mayası, patlıcan, çilek... aklimda kalanlar bunlar cnm..dr demiştir zaten sana da yine de yazayım dedim.
Allahim bol.bol şifalar versin guc kuvvet versin uzuldum.canim insallah hepiniz iyilesirsiniz en kisa zmaanda
amin canim

Yoğurdu hangi sütle yaptın canım paket mi açık süt mü
dr gunluk süt tavsiye etti AOÇ marka.
Ben haftalık açık sütten mayaliyorum.simdi ondam vereceğim.
Oglumda anne sütünden yapmıştım tutmamıştı. Kapalı sütten yapmıştım hep.

geçmiş olsun canim.
R Rzg14 Rabbim sağlık şifa versin sabrını gücünü versin inşallah canım çok geçmiş olsun üst üste gelmiş hepside☹
amin canim
Allahim hepinize acil sifalar versin inşallah canim
Amin canim. Ev revire döndü tek basima hepsine bakıyorum...

Allah guc kuvvet versin inşallah canim sana

Evet canım tam gününde doğdu 2 gün öncesinde normal doğum için bekledim hastanede doğmayınca sezeryanla doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…