2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu adamlar kafayı yemiş bnm ki de aynı yas geçmeden bi oğlan olsun diyo sanki garantisi var birde öyle yardım eden bi adam olsa gam yemiycem bi halttan haberi yok oğlan diye tutturuyo deli manyak

Uyku eğitimi denen şey, bana yanlış geliyor. Oglumda da yapmadim. Zorla yemek yedirmek gibi birşey. Uykuya ya da yemeğe karsi olumsuz şeyler gelişebilir ileride...
Simdi zor ama bir-kac aya yavas yavas oturmaya başlayacak herşey. Ilk günlerimizi hatırlayın, bakin bakalım hangi şeyler kolaylaştı zor dediginiz...
Bebeğin uyku sinyallarini takip edip o zamanlarda uyutmaya çalışmak lazim. Ilk adim bu. Sonrasi gelecek merak etmeyin. Acele etmeyin. Keyfini çıkarın.

valla canim arayi acma bence bak benim kiz 4 yasinda di kardedi oldugunda hem kiskanclik cok oldu simdi cok seviyi ama
hem rahatliga alismistim tekrar gece uykulari yalan oldu
Ya ben de çok istemem ara açılsın ama benimki bi dahaki ay yapalım diyor Hee dedim olur. Birinciyi ferhettik de ikinci kaldı.

Bu adamlar kafayı yemiş bnm ki de aynı yas geçmeden bi oğlan olsun diyo sanki garantisi var birde öyle yardım eden bi adam olsa gam yemiycem bi halttan haberi yok oğlan diye tutturuyo deli manyak

Ay evet sanki geceleri onlar uyanıyor Bir dilek hakkım olsa baba olmak isterdim.

Ya ben de çok istemem ara açılsın ama benimki bi dahaki ay yapalım diyor Hee dedim olur. Birinciyi ferhettik de ikinci kaldı.

Ay evet sanki geceleri onlar uyanıyor Bir dilek hakkım olsa baba olmak isterdim.
ohh seninki de amma aceleci mis benim koca da sanki dogumum cok kolay olmus gibi hemn bi daha oldun diyo
dedim o zman bununnasil emzirecwm he diyo tmm 2 yasindan sonra olsun madem diyo
tabi beni sinir etmye

Kesinlikle bende canım dün adama diyorum ki biz bakıyoruz bari doğumu erkekler yapsa belki azıcık anlarsınız bizi he canım olduu diye bir tepki erkek olmak çok zormusmusmuss valla dgl gece kalkmakta uyumuyorken bile sayılı yardımı bu haliyle de efeleniyor erkek bebe istiyorum diye

imza atarim dilek kısmına ✌

Evet balık ve kırmızı olan her şey yasak vişne reçeli de dahil canım. Seninki baya sürmüş ve o kadar sene sonra düzelmiş maşallah. Tavuk serbest mıydı sana. Onunla ilgili bir şey demedi de doktor.

Allah askina kiz erkek ne farkeder birde ikizler ya kiziyorum ya boyle ayrımcılık yapanlara

Kesinlikle sana katılıyorum. Her çocuğun uyuma şekli farklı biz büyükler bile Kimimiz hemen dalıyoruz kimimizin uzun sürüyor çocuk kendini belli ediyor zaten. Ben doğduğu günden beri sallayarak uyutuyordum. İki hafta önce baktık ki çocuk sallanmak istemiyor. Bir süre kendi kendine yanında biz ve ninni eşliğinde uyudu şimdi emerek uyuyor. O yüzden daha çok küçükler zamanla her şey oturuyor.

Efeye rağmen 2.isteyen odasinda uyuyan kapıyı kapatip aylardir yardim etmeyen eşe ne demeli
henuz TDK bunun karsiligi kelimeyi bulamadı...

Evet balık ve kırmızı olan her şey yasak vişne reçeli de dahil canım. Seninki baya sürmüş ve o kadar sene sonra düzelmiş maşallah. Tavuk serbest mıydı sana. Onunla ilgili bir şey demedi de doktor.
Benimkileri düzeydi cnm. Sukur geçti. Herşeyi yiyorum...
Tavuk yasak degildi. Ama misal bana dokunmaz sana dokunur. Deneme yanılma canim. Cekirdek var ya. O bile dokunuyordu

Insani panikletmeye meyilli insanlar. Sanki kendileri herseyi 4 4luk yapmis gibi insanı geriyorlar...
Herşey zamanla olur yerine gelir....
Oğlum 9 aylıktı. O zaman yataga koydum yanina uzandım 45 dk sonra uyudu. Ertesi gun 30dk.. derken 1 hafta icinde kendi kendine uyumaya başladı.

henuz TDK bunun karsiligi kelimeyi bulamadı...

Benimkileri düzeydi cnm. Sukur geçti. Herşeyi yiyorum...
Tavuk yasak degildi. Ama misal bana dokunmaz sana dokunur. Deneme yanılma canim. Cekirdek var ya. O bile dokunuyordu
Maşallah canım. İnşallah bizimde geçecek demedigine göre bana da serbest. Ama baktım dokunuyor onu da yemem. Gerçi saydığı şeylerden belki de sadece 1 tanesi okunuyor. Denemeden bilemem. Çekirdek mi ben şok :))

Maşallah evet anneler ne kadar sakin olursa bebek büyümekte o kadar kolay ve eğlenceli oluyor bence de. O yüzden dışarıdaki kimseyi dinlemiyorum. Araştırıp çocuğuma da uygunsa yapıyorum.

Inan yeter
Emin ol geçiyor.
Şuan ben de oğlumu diyete soktum mecbur. Ilac alerjisinden dolayi urtiker oldu. Yasakları var. Ama bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…