Evet atopik dermatit dedi yani gıda alerjisinden kaynaklı dedi. Alerjisi olan besini vücuduna almayınca alerjisi geçmeye başladı. Önce sol yanağındaydı sonra boynunun altına yayıldı sonra sol bacağına geçti sonra da bütün vücuduna yayıldı. Bütün vücuduna yayılması 2 günde oldu diğer yerleri de bir buçuk ayda yavaş yavaş oldu.Egzama alerjiden dolayı mı olan birşey.birse nerde vardı egzama
Evet canım söyledi bu saydıklarının hepsi şuan bana 6 ay boyunca yasak. Oğlum iyi olsunda ben bunları yemesemde olur eninde sonunda geçecek inşallah oğlumda bende bunların hepsi yiyeceğiz inşallah.geçmiş olsun hic uzulme. Oğlumda 2 yasinda olmustu. Bir daha da tekrarlamadi sukur.
Bende de vardı. Gecti sukur.
En alerjenler domates, salça, kakao, kabuklu yemiş, yumurtanın akı, hatta bana ekmek bile yapıyordu mayası, patlıcan, çilek... aklimda kalanlar bunlar cnm..dr demiştir zaten sana da yine de yazayım dedim.
amin canim
dr gunluk süt tavsiye etti AOÇ marka.
Ben haftalık açık sütten mayaliyorum.simdi ondam vereceğim.
Oglumda anne sütünden yapmıştım tutmamıştı. Kapalı sütten yapmıştım hep.
geçmiş olsun canim.
amin canim
Amin canim. Ev revire döndütek basima hepsine bakıyorum...
Birak o zaman ikinsu özgür olsunHemen ikna oldum
Her şey paraynan. Çocuk uyutmak bile paraynan arkadaş.
Ay o iki hafta evden çıkmama ve eve birinin gelmemesi bizde imkansız
Sağ ol canım, geçer gider inşallahgeçmiş olsun canim.
Bizim hafif varBebeğinde dil altı bağı olan var mıydı
Ben aldırmayı düşünüyorum geçer diyen olmadı bana. 2. Aydan beri benimkide zorla emiyor ama ben 2 ay emebildi diye ondan değildir dedim hep yanlış mı düşündüm acabaBizim hafif var
Sanırım ondan emmedi 2 aylıktan sonra
Zaten zor tutuyodu
Zamanla gecer dedi dr aldırmadık.
evt bende tulum seviyirum ama tulum kisa vadeli oluyir boy uzadiigi icin canim bencedeBizim hic kıyafetimiz kalmamıs ya dün döktüm de biraz dolapları
Cocugun resmen giyecek biseyi kalmamıs
Ben kücülenleri dolap ve tutumlu annede satıyorm 2 aydır
Ama bize kalmamıs
Biraz kıyafet almamız lazım buay
Tulumlarda gözüm ama annem artk tulum alma diyo
Ben dra sordm memereddinde almasa bastan almazdı dediBen aldırmayı düşünüyorum geçer diyen olmadı bana. 2. Aydan beri benimkide zorla emiyor ama ben 2 ay emebildi diye ondan değildir dedim hep yanlış mı düşündüm acaba☹
Günaydınn kızlar
Dün biraz uyku egitimine bakayım dedi
Bana göre degil o is
Zaten zararlı diyor okudugum makaleler
Evet kısa vadede anne rahat ediyor kendi kendine uyuyor ama uzun vadede sonuc ögrenilmis caresizlik
Bide tüylerimi diken diken eden arastırma,uyku egitimleri yetimhanelrden cıkmıs
Orda cocuklar aglasa da bakılmadıgından kendi kendine uyuyorlar diye.
Tabi her cocuk,her anne baskadır.
Ben yapmamaya karar verdim.
Zaten sanırım benim kız artık egitilemez
Kolunu illa cıkarıyor gögsüme dokunmadan uyumuyor
Yüzünü kapatıyorm kucagımda,cabuk dalsın diye illa o eli fırt cıkarıyor sapsik ya
Bende vazgeçtim uyku eğitimden. Eve birileri gelior bi de aşılar olayı bozuyor. Çocuk huysuz olmaya meyilli zaten. her gün yeni bir sürüm geliyor bebelere. Napacağımı şaşırdım.Zaten kv ayakta sallıyor ben eve gelince koynumda uyuyor. gece de şekerleme ile karıştırdığında hooop kucağımızda buluyos bebeyi. Uyumasına yardımcı oluyorum kucağımda ya da yanına yatarak. Telsizi kuruyorum gıggg dese yatak odasındayız yok emziği düştü bilmem ne derken ben ne misafirden bi şey anlıyorum ne akşamdan. 1 ay denedim güzeldi ama bozuldu. Böyle bozulacaksa zırt pırt ben oynamıyorum arkadaş yaaa. Vazgeçtim. Çalışırken çok zormuşYa işte çok araştırmadım ama ben de biraz böyle düşünüyorum, o yüzden eğitim meğitim veresim yok
Aynen her gün yeni bir huy, yeni bir icat. İhtiyacımız olan şey zaman bence. 5 ay geçti bile, böyle böyle büyüyorlar işte. Güneşli günler yakındır inşallahh. ♥Bende vazgeçtim uyku eğitimden. Eve birileri gelior bi de aşılar olayı bozuyor. Çocuk huysuz olmaya meyilli zaten. her gün yeni bir sürüm geliyor bebelere. Napacağımı şaşırdım.Zaten kv ayakta sallıyor ben eve gelince koynumda uyuyor. gece de şekerleme ile karıştırdığında hooop kucağımızda buluyos bebeyi. Uyumasına yardımcı oluyorum kucağımda ya da yanına yatarak. Telsizi kuruyorum gıggg dese yatak odasındayız yok emziği düştü bilmem ne derken ben ne misafirden bi şey anlıyorum ne akşamdan. 1 ay denedim güzeldi ama bozuldu. Böyle bozulacaksa zırt pırt ben oynamıyorum arkadaş yaaa. Vazgeçtim. Çalışırken çok zormuş
Belki ağlatmadan yine denerim. Ağlatmaya gönlüm hiç razı değil.
valla canim arayi acma bence bak benim kiz 4 yasinda di kardedi oldugunda hem kiskanclik cok oldu simdi cok seviyi amaAynen her gün yeni bir huy, yeni bir icat. İhtiyacımız olan şey zaman bence. 5 ay geçti bile, böyle böyle büyüyorlar işte. Güneşli günler yakındır inşallahh. ♥
Keşke eşim de hemen ikinciyi yapalım diye ömrümü yiyor olmasa.
Geçmiş olsun yaa.benim Ekim annesi arkadaşım var da doktor ona yüzünde egzama var demiş şampuanı değiştir demiş ama böyle alerji falan dememiş obyuzden merak ettim olabilir mi diye daha önce böyle bişey duymamıştım çünküEvet atopik dermatit dedi yani gıda alerjisinden kaynaklı dedi. Alerjisi olan besini vücuduna almayınca alerjisi geçmeye başladı. Önce sol yanağındaydı sonra boynunun altına yayıldı sonra sol bacağına geçti sonra da bütün vücuduna yayıldı. Bütün vücuduna yayılması 2 günde oldu diğer yerleri de bir buçuk ayda yavaş yavaş oldu.
Ben hem arayı açmak istemiyorum hem korkuyorumvalla canim arayi acma bence bak benim kiz 4 yasinda di kardedi oldugunda hem kiskanclik cok oldu simdi cok seviyi ama
hem rahatliga alismistim tekrar gece uykulari yalan oldu
Sağol canım. Egzamanin altında yatak neden önemli şampuanın8 değişirsin. Gene geçmezse başka bir doktora gitsin derim.Geçmiş olsun yaa.benim Ekim annesi arkadaşım var da doktor ona yüzünde egzama var demiş şampuanı değiştir demiş ama böyle alerji falan dememiş obyuzden merak ettim olabilir mi diye daha önce böyle bişey duymamıştım çünkü
Offff 2. çocukla güneş hiç doğmaz arkadaş. bana da açma arayı diyorlarda.valla canim arayi acma bence bak benim kiz 4 yasinda di kardedi oldugunda hem kiskanclik cok oldu simdi cok seviyi ama
hem rahatliga alismistim tekrar gece uykulari yalan oldu
2 hafta ne kiz. 1 gece uyuşan yeniden doğarsınİki hafta gel bize iki hafta suruyormus ulan.ne.uyurum anammmm düşündüm
oh mis 6 ay hiçbirşey değil canim. Uzulme...Evet canım söyledi bu saydıklarının hepsi şuan bana 6 ay boyunca yasak. Oğlum iyi olsunda ben bunları yemesemde olur eninde sonunda geçecek inşallah oğlumda bende bunların hepsi yiyeceğiz inşallah.
Aminnn canim.
Ac aç bosverOffff 2. çocukla güneş hiç doğmaz arkadaş. bana da açma arayı diyorlarda.
acıkın büyüseydi yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?