2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kulagindan kafasina kadar egzama olmus bu sef sinir sistemim bozuldu Allah im yarabbom bem de farenjit oldum tohtor antibiyotik yazdi oda bebiste ishal yapti kestim bayilazaaam
Kıyamam kuzum ya geçmiş olsun Allah şifa versin

Herkes işini yapmalı dedi doktor pediatrist işini yapcak ben işimi dedi halk arasi efsane dedi yatiss sekli de etkilemez dedi kafayi
Aynen cnm bilip bilmeden teşhis koyuyor bazı doktorlar çok şükür ki sıkıntı çıkmamış ins bundan sonra si güzel stressiz geçer sağlıkla buyur yakışıklı kafa şeklini yatış etkileseydi bnmkiler kesin tepsi kafa olurdu süreklisağ taraflarına yatıyorlar naptiysam donderemedim o kafayı ama şükür gayette güzel kafa şekilleri bozukluk fln olmadi

Ama yumurtaya erken değil mi daha cnm
Kuzumm ya gecmis olsn cokk

Bugün rotanın ikinci dozu için çocuk doktoruna gittik, Allahım yarabbim beni sinir etti, dünyadan bi haber ek gıdaya geç dedi ortaya karışık öyle bi anlattı ki kafamı çevirdim he he dedim geçtim. Çocuğu. Alerjisinden haberi yok saçma sapan konuştu durdu

Doktor okeyledimi rotayi alerji doktoru

O pust rota virusu asisindan sonra bizim alerjimiz iyice azdi bitek ben mi boyle dusunuyorum diye arastirdim herkes ayni seyi yazmis... Bu asilar yetmedi bide çan çin çonlarin getirdihi hastalik icin artik asi vuracaklarmis bebeklere

O pust rota virusu asisindan sonra bizim alerjimiz iyice azdi bitek ben mi boyle dusunuyorum diye arastirdim herkes ayni seyi yazmis... Bu asilar yetmedi bide çan çin çonlarin getirdihi hastalik icin artik asi vuracaklarmis bebeklere
Hadi ya benim alerji doktoru muhakkak yaptır demişti bana ilk gittiğimde bu arada ben yoğurt peynir yedim tepki vermedi şimdilik insallah bu aşıdan dolayı geri gitmeyiz

Ohhh çok şükür Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştimm Allah evlatlarımızı korusun, gece rüyalarımda hep depremler, virüsler bilmem neler görüyorum, bizim de psikolojimizi korusun..

Kulagindan kafasina kadar egzama olmus bu sef sinir sistemim bozuldu Allah im yarabbom bem de farenjit oldum tohtor antibiyotik yazdi oda bebiste ishal yapti kestim bayilazaaam
Bak etken maddesini ingilizceye çevirip şu sitede bi aratirsan emzirmeye etki eder mi diye gorebilirsin

Ben de antibiyotik kullaniyorum şu anda orta kulak iltihabı için. Özellikle söyledim emziriyorum kesemem diye verdigi şurup yüksek riskliydi, onlari kullanmadım başka aldim ertesi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…