2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar
Mama sandalyesini kurduk aksam
Yavastan basladım ama 10 dk tutup kaldırıyorm cocugu
Korkuorum batar kemikleri diye
Ek gıda basladık
Bugun havuc ,yesilkabak,az pirinc hasladım kevgirden gecirdim.
2 ögünlük cıkıyor. Öglen verdim.
Aksam yatmadan da veriyorum.
Lcw de güzel indirimler var
Uyku tulumu aldım bugun 35 tl
7 tlye önlük aldım emzik tutacak sekilde.

Yogurt gunlugunden sevgiler tutmamis yogurdu yedirdi kv insallah sorun olmaz sevdimi ehhh daha sıcak gibiydi lakin zorladik yine yemesi icin istahsiz hevesi yok

Teşekkürler canım

bend3 yapacam inslah tarif nasio canim kucuk diye yapmafim daha 6 ayda yapacktim

Ben bi heves edip bu tarifi yaptım kuzum, bir kere yarısını suda püre yapıp verdim sadece. Ben yedim kalanı (Tereyağı koymadım, çok az zeytinyağı koydum)

Alerjisi ciktimi canim

Astronotu mesela kis onun hangi ayina denk geliyo hesap et o aydan bir ay buyuk al canim... Yaz kis uzun kollu body giydiriliyo yenidogansa ben aslinda patikli cok giydirdim ayagindan dusuyo corabi simdiden alman iyi olmus ben mesela seneye kisin giyeceklerini simdiden indirimden aldim baya cinsiyetsiz giysiler cok var hm de

Aldıgım herseyı gıydırdım az bıle almısım cunku az almıstım sadece bıtane tulum gıydıremedım onuda 6-9 almama ragmen kucukmıs gercekten elbıseye cok para vermemek lazım

tulumlar çabuk küçülüyor evet ama patikli altlar çok iyi bence en başta alınması gerekenlerden A April wind

Bugün müthiş derece de dışım ağrıyor emziren anneler dişçiye gidebilir miyiz ki emzirirken nasil yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…