2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yunlu bisey giydirmedimde belki deterjan olabilir evet canim gervi cok az koyuyorum ve hipoalerjenik anlamadim vallahi

Yunlu bisey giydirmedimde belki deterjan olabilir evet canim gervi cok az koyuyorum ve hipoalerjenik anlamadim vallahi
Bende anlam veremiyorum artık. Ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım. Ama bir gün hepsi geçecek diye umudum var. Daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Neyde n olabilir diye şüpheyle yaklaşıyorum. Şimdi ekmeği de değiştiricem. Mısır yada çavdar ekmeği yicem.

Organik tam bugday ekmegi diye biseye gectim bakalim sanirim tawukta bizimkinde alerji yapiyor kalsiyum hapina basladim

Organik tam bugday ekmegi diye biseye gectim bakalim sanirim tawukta bizimkinde alerji yapiyor kalsiyum hapina basladim
Bizim buğdaya da alerjisi var görünüyorda sadece çavdardan yapılma ekmek bulamadım. O yüzden mısır ekmeği bi deneyeceğim kendim yapmayı. Kalsiyum suda eritme içiyorum. neye tam var yok anlayamadım bir türlü diyette arada kaçamak yapıyorum. Yapmamam gerekiyorda işte nefis. Sen iradene hakim ol benim gibi bir hafta yapıp bir lokma yasak bir şey yemek için bozma :)

Peki antibiyotiksiz faranjiti atlatabildin mi canimbhani baya kafami kaldiramiyorum cok agirlik var usutkeyle karisik ve ne kadar zamanda atlattin... Ay yoksa siz de mi egzama tatzi bisey Allah korusun
Antibiyotiksiz atlattım canım şükür. Ama 10 günü buldu. Parol içtim sadece. Bol bol da ıhlamur içtim limonlu ballı çok iyi geldi.
Dünkü sadece kızarıklıktı egzama gibi değildi tüm gün arttı arttı sabah baktım geçmiş tamamen Bir önceki gün nar ekşisi yemiştim ondan şüphelendim paketli gıda diye. Başka da değişik bir şey yememiştim.

Yahu ben bilerek kaçamak yapsam neyse en azından neye tepki verdi bilirim ben bilmeden kaçamak yapıyorum genelde artık rüyalarıma giriyor bu alerji meselesi sabah çok kötü bir kabus gördüm bilinçaltım pert

Yahu ben bilerek kaçamak yapsam neyse en azından neye tepki verdi bilirim ben bilmeden kaçamak yapıyorum genelde artık rüyalarıma giriyor bu alerji meselesi sabah çok kötü bir kabus gördüm bilinçaltım pert
Bilerek te yaptığımda tepki vermeyebiliyor birde kaçamak yaptığım şeylerde bütün alerjenler oluyor yumurta süt tereyağ çikolata hangisinden olduğunu bulmak bu durumda imkansız oluyor. Benimde moralim bozuluyor artık ya hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Yasaklar cazip geliyor sonra da vicdan azabı çekiyorum. :)

Aslinda varya antibiyotikle den10 gunu buluyo.... Evet canum olabilir

Valla bunu okurken profiterol yiyodum 1 tanecik dayanamadim artik millet abanmis dayanilir gbi degildi

Türk mutfağı yoğurtsuz bir hiçmiş......
Kendi mayadıgım yoğurt tan yemek istiyorum. Ayran yapıp içmek istiyorum. Yoğurt çorbası istiyorum. Daha 1 ay bile olmadı diye yapmaya başlayalı. Ki bunlar sadece süt ürünleri. Salçalı yemekleri hiç saymıyorum. Allahım kolaylık versin. Bu günlerde geçecek inşallah.

Benim geçen gün gittiğim alerji doktoru 1 yaşına kadar diyet yapacaksın dedi. Yapabilsem yapıcam da sürekli bir kaçak hali var. Burada yine alerjiyle ilgili bir post okudum oradakilerden biri Bülent Şekerel’e gitmiş meşhur alerji doktoru. 20 gün diyet yap sonra açalım ben katı diyete karşıyım demiş. Başka bir doktor uzun süre diyet yaparsan hassasiyeti artar o gıdaya filan demiş. Ee şimdi biz ne yapacağız? Doktorlar daha karar verebilmiş değil.

Allahim yardim ersin alerjii bebisi olan annler size anneler hep ozveri yapiyir ama siz ayri bi ozveri gosteriyirsumuz Allah yardim etsin bebislere sifa versin inslalah
Amiiin canım

Bugün müthiş derece de dışım ağrıyor emziren anneler dişçiye gidebilir miyiz ki emzirirken nasil yapiliyor
Ben gittim. Verdiği antibiyotikle alakalı sütü dökme kısmı. Dökülmeyen antibiyortiklerde var.
Başta verdiği ilaç dökmemi gerektiriyordu. ilacı içip bi saat sonra sağıp döküyordum. Çocuk doktorumuza sordum başka antibiyotik önerdi onu yazdırdım dökmedim bi daha. Aneztezinin etkisi 4 saatte geçiyormuş. 4 saat emzirme sonra emzirebilirsin dedi. öyle yaptım.yani birini emzirdim diğerini sağdım 4 saat bekleyince tabi dolum oranı fazla oluyor.

Evet evde farklı yerlerde uyut. Böyle durumlarda ayakta sallamak çok işe yarıyor her yerde sallayabiliyorsun. Ben bi de otururken göğsüme yaslıyorum orda uyutmaya alıştırdım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama gittiğim yerlerde kucağımda 45 dk falan uyuyor hemde gürültülü ortamda. En azından huzursuz olmuyor ama kollarım kopuyor buna şükür diyorum.

Gerçekten ayakta sallamak nimetmiş. Ne zaman ayaklarıma koysam bastı çığlığı. En sn uykudan bayılırken kucağımda uyudu hep. Evet evin farklı yerlerinde uyutma çalışmalarına başlıyorum.

Bizim doktorda dedi her doktor farklı yol izliyor diye. Vücudu düzelince açalım demişti. Ama ben doktora gidemedim. Gitsem yavaş yavaş açacak. Birde şuan doktora gitmeye yüzüm yok. Kadın diyecek ki ben sana bir süre sıkı diyet yap dedim sen sürekli kaçamak yapmışsın. Haklı da. En iyi yolu anneler biliyor alerji de sanırım. O yolu da kendimce tasarladım. Neyden olduğunu bulucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…