2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa sinir basti valla ve guna geldi gecmuyo ne pisigi ne egzamasi hayret valla bu sefer yediklsrimden degil yani simdi yeni bi merhem verdi bakalim
Aynı durumu bugün biz yaşadık canım. Çocuk durduk yere her yeri kıpkırmızı oldu. Ki ben bir haftadır yasak olan bir şey yemiyorum. Nasıl korktuk anlatamam hemen eşim ılık duş aldırdı 1 saate toparladı şükür. Neden böyle oluyor anlayamıyorum. Üstüne benimde ayak parmağım şişti üstüne basamıyorum. Gelince her şey üst üste geliyor.

Sagolasin canim.cok uzuluyorum.gordukce cok koty hissediyorum
Üzülme canım senin elinde olan birşey değil ki elinden geleni yapıyorsun zaten ins en kısa zamanda kurtulacaksınız sen üzülme stres olma ki bebiste strese girmesin mutlu bebek olsun

Evet canm ayni seyleri yiyorum yine de olsu bunun nedeni bence bu sefer yediklerimden degil yani bir hassasiyet var ama nr cozemedim oyle oluyo zTen suan kulaklarim zonkluyo artik basim donuyo

Gözün aydın canım çok sevindim.

Çok şükür canim cok sevindim Allahim sagliktan geri koymasin cocugumuzla sınamasin...

Evet canm ayni seyleri yiyorum yine de olsu bunun nedeni bence bu sefer yediklerimden degil yani bir hassasiyet var ama nr cozemedim oyle oluyo zTen suan kulaklarim zonkluyo artik basim donuyo
Külotlu çorap giydirdik anında oldu. Doktor yünlü şeyler giydirme dedi. Aslında yünlü değildi çorap ama tek şüpheli o. Seninde belki kıyafeti belki deterjanı ya da yumuşatıcı falan olabilir bi dikkat et her şey.

ayyy bu kizz bi cay kasigi veriyirum mama 10 kasik olarak geri cikariyo misgibi mamayi muzla karistirdim. onun yerine bwn yedim
Afiyet olsun :) Ben de sabah cennet hurması verdim yemediler akşama muhallebi yaptım attım içine bayıla bayıla yediler hurmayı seviyorlar sabah niye yemediler anlamadım ama neyse

Agumentin aslinda verdigi canim bktim riski cok dusuk diyo
Agumentinde laktoz var canım ya. O yapmış olabilir mi? (İnternetteki prospektüsünde yok gibi ama bana vermişti farenjit olduğumda içinde laktoz yazıyordu o yzdn kullanmadım.
Ve bizim de yüzünün sol tarafı kıpkırmızı bugün. O kadar krem sürdüm geçmiyor

İki günlüğüne termale gelelim dedik, kız bize farklı şekillerde “Bu hataya nasıl düşersiniz?!” demeye çalışıyor zannımca. Evde iyi kötü belli zamanlarda uyuyordu artık, sık uyanıyordu ama en azından beşiğinde sallayarak uyutuyordum kolayca. Anaaa meğer bu beşiğine alışmış. Son bir haftadır nere gitsek taklalalar ata ata zar zor uyutuyorum. Dün çarşafa bile koyup salladık. Mesela misafirliğe gitsem pusette azcık sallasam uyuyordu yarım saat bile olsa. Şimdi mümkünatı yok. Acaba bunu nasıl kırabilirim, evde farklı farklı yerlerde mi uyutsam? Yoksa babası bizi daha töbe bi yere götürmez.

Gezersen yapar prenses hihhhh evde otur ne isin var bak bize oturmaktan bi taraflarim paslandi

Peki antibiyotiksiz faranjiti atlatabildin mi canimbhani baya kafami kaldiramiyorum cok agirlik var usutkeyle karisik ve ne kadar zamanda atlattin... Ay yoksa siz de mi egzama tatzi bisey Allah korusun

Gezmek mi ohh canima degsin saka maka bi kere carsafa alisti mi ya da sallanmaya geri donusunpek olmuyo canim koca bi hamak aldik adam hala illede carsafta uyuyo hamagi da beggenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…