2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Astranotu bende senin gibi önceden almıştım. 6 - 9 ay aldım. Şimdi tam oluyor ayın 3ünde 5 aylık olacağız. Kışın da tam ortasındayız.

Biz 41. haftada Eylül başında 3600 gr. 50 cm doğduk ve hava sıcaktı.
Ben hastane çıkışı 10lu 2tane 20li 1 tane (kv aldı bence 20liye pek gerek yok boşuna para) 1 tane 5li
2 tane de yengem 5li takım almış bunlarla geçirdik ancak bu bahsettiklerimin bazıları büyük geldi. 0-3 aylık olanlar biraz büyük oluyor. İlk başta giydiremedim.Evim sıcak olduğu için de 15. günden sonra kısa bacak kısa kol giydirdim.
Beniç zıbın almıştım kullanım süresi 1 hafta. yeni doğan çıtçıtlı badi 1 tane almıştım orda hata yapmışım 3 aylıklar büyük geldi gittim 4 tane daha aldım. Çıtçıtşı badi çok daha kullanışlı.
Mevlüt yapacaksan 3-6 ay kıyafet çok alma hediye gelenler genelde öyle oluyor. Her ay 1 kilo aldık. Ben 1,5 aylıktan itibaren 3 ay çıtçıtlılarını giydirdim. Bol kusan kakayı da günde en az 3 kere sırtına kadar yapan bir bebeğim var. Çıtçıtlı badileri bol bol aldım. yetmediğinde büyük aylarından kullandım.
Bu arada uzun kollu beyaz çıtçıtlı badi de al. Hangi ilde yaşıyorsun bi de o da önemli.
Çift kat giydirdiğim günler oldu. Bursada yaşıyorum.İnce badilerin içine uzun kollu çıtçıtı giydirdim ya da örgü süveter içine falan. Şuan 5 aylık oluyoruz 6-9 giyiyoruz. Kıyafetlerin aylarını bekleme önceden giydirmeye başla markasına göre küçülüyor çünkü.
Eğer sana kıyafet verecek kuzenin falan varsa yenidoğan kıyafetlerini ondan alabilirsin. Ben öyle yaptım. Yetişmediğinde onun yedeklerini giydirdim çünkü kusunca günde 8 kere kıyafet değiştirebiliyorduk.
Yaz için 9-12 aldım ama giyebileceğini sanmıyorum çünkü önden gidiyoruz. Kış için aldıklarımı 1,5 yaş almaya özen gösteriyorum.
EBEBEK ve LCW Kalıpları küçük. H&M tam kalıp. babymall aşırı küçük oradan alacaksan hep büyük al.
Bi de indirimden uyku tulumu al 6-9 aylık. Yorgan tehlikeli. Hiç üstünü örtmüyorum ben oğlumun. ev 21 derede geceleri. Çok da geleceğe yatırım yapma velhasıl benimki minnoştu başta yeni doğan içine giremiyordu ama şimdi önden gidiyor.

Ha bide iç badi olarak önden çıtçıtlı badiler çok kolay oluyor. H&M de var. Bebekler kafadan geçen şeylerden çok hoşlanmıyor mümkün mertebe onden çıtçıtlı al.
Müslinler yazın çok faydalı. 7-8 tane müslin al en az. Her yere serersin. Kundak yaparsın gibi gibi.
Penye battaniye hala çok kullanıyorum. 7-8 battaniye al muhakkak. Battaniye hediye de geliyor. Ama genelde peluş alıyorlar onlar dışarıda üstünü örtmeye yarıyor.,
Ha bide pusetin üstüne yağmurluk bizim hayat kurtarımız oldu hiç rüzgar soğuk hava girmiyor içine müthiş kullanışlı.
bebek bezi Çöp kovası e bebekten direk kokuyu hapsediyor.
Mochi süt pompası sütümü arttırmakta çok işime yaradı.
e bebekten sevi bebe reflü süngerli baby nest aldığım en müthiş şey. içine sığamıyoruz ama hala vazgeçilmezimiz.

Benimki de hem evde hem başka evlerde falan kucağımda bir saate yakın uyuyor ama bırakınca 5 dakika içinde uyanıyor. Benim kollarımda güvende falan diye mi öyle mi hissedip uyuyor ki. Sokaktayken arabasında da uyuyor. Bu ara geceleri de hep yanımızda sürekli uyandığı için.

Ya kizlar sag gogsumdr ara ara agri oluyo emzirsem bile bu normal mi yani emziren biri icin

Depremde annesiyle çıkan küçük kızın videosunu izlediğimden beri karanlık olunca korkmaya başlıyorum ,yanımdan ayirmiyorum efeyi ,gece tuvalete bile tek gidemiyorum eşim koridorda bekliyor Allah çocuklarımızı korusun eğer batıya gelmeseydik bu sene ara tatilde elazgda olacaktık benim kv elazgda yaşıyor ,dilek apartmanına yakındı evleri çok şükür birşey yok bizimkilerde ama orda olsaydim ne yapardım hiç bilmiyorum dusunmekten kendimi alamıyorum

Çokkk geçmiş olsun

Kac gundur kafayi yiyorum inan ayni sekilde surekli.gozum.lambada ALLAH korusun.yavrularmizi herkesi ALLAH korusun dusurmesin.o duruma

Valla hep depremlerde yalnizrdim bebekle hic korkmamistim.fakat bu depremle acayip etkilendim Allah korusun kendike degilde evladim icin korktum Allah herkesin evladini korusun

3 akşamdır bu saatlerde Emmek istemiyor kendini sıkarak ağlıyor, geriye atmaya çalışıyor kendini. Mama da yemiyor. Yere bırakınca yüz üstü dönüp ağlıyor. Ne oluyor anlayamıyorum artık yorgunluktan öleceğim.

gaz veyq dis olavikir benim kiz da kac gundur zorla emiyi bi çay kaşığı calpol veriyorum biraz iyi geliyor sonra nesesi geliyo

gaz veyq dis olavikir benim kiz da kac gundur zorla emiyi bi çay kaşığı calpol veriyorum biraz iyi geliyor sonra nesesi geliyo
Oyun halısının içinde çok mutlu ama parmağı ağzında. Galiba diş var. Aslında beyaz nokta var elleyince eline geliyor ama doktor diş incisi dedi. Diş değilmiş

Oyun halısının içinde çok mutlu ama parmağı ağzında. Galiba diş var. Aslında beyaz nokta var elleyince eline geliyor ama doktor diş incisi dedi. Diş değilmiş
disin deldigi belli olmuyormu
kizomin belli artik disi ekime degoyor
ha bire issirma cabasinda

Hanımlar bnm kızlarda diş çıkarıyor sanırım damakları kabarmış el sürekli ağızda hele biri sabah 8 den bu saate toplam 1 saat ya uyudu ya uyumadı sürekli kucakta kucaktayken neşeli yere koyduğum an basıyor yaygarayı artık biri babannede biri Bnde akşam ediyoruz

Merhaba en Aralık annesi olarak 38 sanattır uykusuzum yardımınızı istesem water gripe night aldık dozu ne kadar verdiniz 5 ml yazıyor ama bazı sitelerde de Bi çay kasıgı diyor 5ml yutmuyo dün denedik ağzında tuttu bıraktı dışarı kullanım öneriniz bnm için çok kıymetli

Arkadasim 6 aydir gaz sorunu cekiyoruz ne damlalar ise yaramiyor daha küçücük zorlamayin ben.zorladim.kasik düşmanı ek.gıdaya geçemiyoruz damlalar fobi.yaratti kullanmadigim.marka.kalmadı bu marka haric.herşeyi.denedim.buna da güvenemedik gercekten amerikadan mi.geliyor diye orjinal mi.acaba diye senin.icin.arastirdim.1 cay kasigi en.fazla.3 kez 24 saatte diyor gazi olduguna eminmisiniz ben 6 aydir uyumuyorum kolik.oglum

İnfaltil kolik bnm oğlumda gercekten çok zor 35 gunlük olduk ama geçen komşu geldi çocuğa eziyet ediyorum sanıp felaket krizi ağlama gunde 7 saat bölük bölüjuyuyo bebek kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…