Merhaba Ağustos anneleri
Vaktiniz olduğunda fikir açısından yaz-kış kıyafetlerini nasıl seçmeliyiz değinebilir misiniz?
Mesela kış için astronot tulum mu alınıyor? Kaç cm olmalı? Ya da 6-9 ay mı alınmalı 3-6 ay mı ?
Sormak istediğimi anladınız sanırım
Şimdiden not alıp indirimde gerekli şeyleri alacağım çünkü. Çok teşekkür ederim şimdiden
Benimki de hem evde hem başka evlerde falan kucağımda bir saate yakın uyuyor ama bırakınca 5 dakika içinde uyanıyor. Benim kollarımda güvende falan diye mi öyle mi hissedip uyuyor ki. Sokaktayken arabasında da uyuyor. Bu ara geceleri de hep yanımızda sürekli uyandığı için.Evet evde farklı yerlerde uyut. Böyle durumlarda ayakta sallamak çok işe yarıyor her yerde sallayabiliyorsun. Ben bi de otururken göğsüme yaslıyorum orda uyutmaya alıştırdım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama gittiğim yerlerde kucağımda 45 dk falan uyuyor hemde gürültülü ortamda. En azından huzursuz olmuyor ama kollarım kopuyor buna şükür diyorum.
Allah cezalarını vermesinMerak etme sadece meme verince kilosu normal oluyo bu seferde sutun yaramiyo diyolar
Kadin kadinin her zaman dusmanidirAllah cezalarını vermesin
Valla çok doğruKadin kadinin her zaman dusmanidir
Çokkk geçmiş olsunDepremde annesiyle çıkan küçük kızın videosunu izlediğimden beri karanlık olunca korkmaya başlıyorum ,yanımdan ayirmiyorum efeyi ,gece tuvalete bile tek gidemiyorum eşim koridorda bekliyorAllah çocuklarımızı korusun eğer batıya gelmeseydik bu sene ara tatilde elazgda olacaktık benim kv elazgda yaşıyor ,dilek apartmanına yakındı evleri çok şükür birşey yok bizimkilerde ama orda olsaydim ne yapardım hiç bilmiyorum dusunmekten kendimi alamıyorum
Kac gundur kafayi yiyorum inan ayni sekilde surekli.gozum.lambada ALLAH korusun.yavrularmizi herkesi ALLAH korusun dusurmesin.o durumaDepremde annesiyle çıkan küçük kızın videosunu izlediğimden beri karanlık olunca korkmaya başlıyorum ,yanımdan ayirmiyorum efeyi ,gece tuvalete bile tek gidemiyorum eşim koridorda bekliyorAllah çocuklarımızı korusun eğer batıya gelmeseydik bu sene ara tatilde elazgda olacaktık benim kv elazgda yaşıyor ,dilek apartmanına yakındı evleri çok şükür birşey yok bizimkilerde ama orda olsaydim ne yapardım hiç bilmiyorum dusunmekten kendimi alamıyorum
Eveg amij canimValla çok doğru
Yalnız arkadaşsız da olmuyor
Allah iyi insanlarla karşılaitırsın
Valla hep depremlerde yalnizrdim bebekle hic korkmamistim.fakat bu depremle acayip etkilendim Allah korusun kendike degilde evladim icin korktum Allah herkesin evladini korusunDepremde annesiyle çıkan küçük kızın videosunu izlediğimden beri karanlık olunca korkmaya başlıyorum ,yanımdan ayirmiyorum efeyi ,gece tuvalete bile tek gidemiyorum eşim koridorda bekliyorAllah çocuklarımızı korusun eğer batıya gelmeseydik bu sene ara tatilde elazgda olacaktık benim kv elazgda yaşıyor ,dilek apartmanına yakındı evleri çok şükür birşey yok bizimkilerde ama orda olsaydim ne yapardım hiç bilmiyorum dusunmekten kendimi alamıyorum
gaz veyq dis olavikir benim kiz da kac gundur zorla emiyi bi çay kaşığı calpol veriyorum biraz iyi geliyor sonra nesesi geliyo3 akşamdır bu saatlerde Emmek istemiyor kendini sıkarak ağlıyor, geriye atmaya çalışıyor kendini. Mama da yemiyor. Yere bırakınca yüz üstü dönüp ağlıyor. Ne oluyor anlayamıyorum artık yorgunluktan öleceğim.
Oyun halısının içinde çok mutlu ama parmağı ağzında. Galiba diş var. Aslında beyaz nokta var elleyince eline geliyor ama doktor diş incisi dedi. Diş değilmişgaz veyq dis olavikir benim kiz da kac gundur zorla emiyi bi çay kaşığı calpol veriyorum biraz iyi geliyor sonra nesesi geliyo
disin deldigi belli olmuyormuOyun halısının içinde çok mutlu ama parmağı ağzında. Galiba diş var. Aslında beyaz nokta var elleyince eline geliyor ama doktor diş incisi dedi. Diş değilmiş
Merhaba en Aralık annesi olarak 38 sanattır uykusuzumMommy's Bliss Gripe Water Night Time Gaz Damlası (120ML) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu ilac amerika nin en iyi gaz ilaci normal sitelerde satiliyo artik bwn siteleeden almaya guvenemedim ilac diye ama oralarda tanidigin varsa alabilirsin gaz sorhnu diye bisey kalmaz baya arastirdim gunlerce
Arkadasim 6 aydir gaz sorunu cekiyoruz ne damlalar ise yaramiyor daha küçücük zorlamayin ben.zorladim.kasik düşmanı ek.gıdaya geçemiyoruz damlalar fobi.yaratti kullanmadigim.marka.kalmadı bu marka haric.herşeyi.denedim.buna da güvenemedik gercekten amerikadan mi.geliyor diye orjinal mi.acaba diye senin.icin.arastirdim.1 cay kasigi en.fazla.3 kez 24 saatte diyor gazi olduguna eminmisiniz ben 6 aydir uyumuyorum kolik.oglumMerhaba en Aralık annesi olarak 38 sanattır uykusuzumyardımınızı istesem water gripe night aldık dozu ne kadar verdiniz 5 ml yazıyor ama bazı sitelerde de Bi çay kasıgı diyor 5ml yutmuyo dün denedik ağzında tuttu bıraktı dışarı kullanım öneriniz bnm için çok kıymetli
İnfaltil kolik bnm oğlumda gercekten çok zor 35 gunlük olduk ama geçen komşu geldi çocuğa eziyet ediyorum sanıp felaket krizi ağlama gunde 7 saat bölük bölüjuyuyo bebek kafayı yemek üzereyimArkadasim 6 aydir gaz sorunu cekiyoruz ne damlalar ise yaramiyor daha küçücük zorlamayin ben.zorladim.kasik düşmanı ek.gıdaya geçemiyoruz damlalar fobi.yaratti kullanmadigim.marka.kalmadı bu marka haric.herşeyi.denedim.buna da güvenemedik gercekten amerikadan mi.geliyor diye orjinal mi.acaba diye senin.icin.arastirdim.1 cay kasigi en.fazla.3 kez 24 saatte diyor gazi olduguna eminmisiniz ben 6 aydir uyumuyorum kolik.oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?