Bence genel olarak moraller bozuk olduğu için sessiz. Şahsen ben pek sosyal medya falan kullanmıyorum şu ara, nere baksam adı lazım değil 6 harfli nalet virüs var. O geçene kadar onunla ilgili her şeyi protesto ediyorum.
Benimkine bir de yurume derdi eklendi. Kirildi her tarafım yürütmekten. Emeklemeyi pas geçip, level atladı ... abi de evde. Ona da evi okul haline getirdin mecbur. Ikisinin arasinda ne zaman sabah oldu ne zaman gece oldu bilmiyorum, tek bildiğim çok yorgunum çok.
Benimkine bir de yurume derdi eklendi. Kirildi her tarafım yürütmekten. Emeklemeyi pas geçip, level atladı ... abi de evde. Ona da evi okul haline getirdin mecbur. Ikisinin arasinda ne zaman sabah oldu ne zaman gece oldu bilmiyorum, tek bildiğim çok yorgunum çok.
Maşallah maşallah büyümüş de yürürmüş Allah nazarlardan korusun . Anlaşılan bu yorulmaların sonu yok aliscaz artık benimkide bı haftadır emekliyo oturmayı öğrendiğinden beri tutamıyorum zaten yuvarlanıp yuvarlanıp oyuncak bulduğu yerde oturuyordu şimdi emekliyo yorulunca sinirlenip ağlıyor.huysuz zamanı değilse kafasını yere koyup dinleniyo sonra devam ediyor