2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doğru bıktık ondan da ...

O is zaten tirlatmalik

Günaydın güzel anneler. Nasılsınız? Bebeğinde alerjisi olanlar alerjiniz ne durumda? Atlatabildiniz mi? Bebeğinize neler veriyorsunuz ek gıda olarak? Siz diyete devam ediyor musunuz?
Bizim alerjimiz hala devam ediyor malesef ki. Daha yoğurt veremedim yavruma. Kendim yavaştan yiyorum ama hafiften hala peynir ve yoğurda tepki veriyor. Yumurtaya tepkisi çok fazla oldu. Kırmızı şeylere hala çok tepki veriyor. Kaşıntısı fazla oluyor egzaması ve kızarıklıkları da var tabi. Benim diyetimde devam ediyor. Arada kaçamaklar ve diyet açmalarım var. Çok yorucu ve can sıkıcı bu alerji olayı

Günaydın ağustosun çiçekleri, böcekleri ve güzel anneleri
Baharın ferahlığını kaçırsakda yazın sıcaklığını doyasıya kulkanicaz inşallah gezerek eğlenerek yüzerek
Minnaklarin bir yaş büyümesini kutlayarak
Parklarda paytak paytak yürümelerini izleyerek
Ve daha bir sürü güzellikler yaşıcaz inşallah
Güzel düşünelim güzel olsun

Gecmia olsun tatlim AllAhım sifa versin Kuzuya

Ayyy aylardir 6 ayda gecer dediler gecmedi bu ona döndü

S Shrrbtk merhaba canım benim diyette dana eti ve yumurtayı acmamisti doktorum ,6.ayin başında yoğurt ve peynir vermeye başladım süt ürünlerine alerjisi geçti. Virüsten dolayı doktora gitmedim bir hafta önce kendim dana etini açtım ona tepki vermeyince başladım yemeye ,iki gündür de iyi haşlanmış yumurta yiyorum bakalım ona tepki verecek mi ? Tavsiyem kaçamak yapmadan bir süre devam et ki vucut verdiği tepkiyi unutsun , seni hep kaçamak yaparken okuyorum bu şekilde iyileşme süresini uzatiyorsun bence

Sağol canım tavsiyen için. Evet hafta da 1 kere bi kaçamağım oluyor ya. Ama işin ilginç yanı kaçamak yapınca tepki vermiyor. Tek tek denerken tepki veriyor. İnşallah diğer her şeye de geçer alerjisi. Hiç tepki vermiyor mu yoksa ufak tefek tepkileri görmezden mi geliyorsun?

Yaptığın kaçamak pişmiş fırın urunleriyse vermez canım tepki, ben diyeti açarken önce 180derece pişmiş ürünlerle sonra pizza,sonra çikolata sonra yoğurt en son peynirle açtım diyetimi bu şekilde yavaş yavaş açarsan alışır, her besini bir hafta deniceksin sonra diğerine geciceksin , benimki şuan hiç tepki vermiyor ama ilk başladığımda bir iki nokta kan oldu doktor onu onemseme olabilir dedi, sonra geçti zaten kan görmedim bir daha

Evet kek falan yedim vermedi mesela. Bende firinlayarak başladım açmaya doktor tek tek öyle aç dedi. Bir tek salçayı fırında deneyip bi bakıcam. Normal pişmişe tepki verdi. 3 gün deniyordum. Biraz daha uzatayım. Çünkü 3 gün tepki vermiyor 4. Gün verebiliyor. Bizde kan yok deriden tepki veriyor. Birde midesi bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…