Bebek Arabi seti almistim oglumda. pierre cardin marka. ama cok pisman oldum. cunku oglum hiccccc oturmadi. hep kucagimi istedi, bi yandan da bebek arabasini iteklemek zorunda kaldim disarida. 1 yasindayken hemem verdim. kanguru yeterli oldu bana. 2 yasindan sonra baston tipi chicco 2 kademeli olani aldim ve halaaaa kullaniyoruz cok memnunum ondan...
biberon vs icin ben acele etmiyorum aslinda. olaki emmezse o zaman eczaneden hemen alinir diye dusunuyorum.
ince poplin, pamuk battaniyelerden alabilirsiniz yaz icin ideal...
arabada tasimak icin puset sart. onun icine de terlememesi icin ortu alabilirsinjz.
gazini cikarirken kullanmak icin onuz ortusude sart
gercekten sut sagma makinesi herkese lazim kiminin sutu az gelir gelmesine fatda eder kiminin sut cok olur o rahatsiz eder bende ilk 3 ay sagip buzlukta saklamistim daha sonra kizim 5 aylikken anne sutunden yogrt yapip yediriyordum
Bebek Arabi seti almistim oglumda. pierre cardin marka. ama cok pisman oldum. cunku oglum hiccccc oturmadi. hep kucagimi istedi, bi yandan da bebek arabasini iteklemek zorunda kaldim disarida. 1 yasindayken hemem verdim. kanguru yeterli oldu bana. 2 yasindan sonra baston tipi chicco 2 kademeli olani aldim ve halaaaa kullaniyoruz cok memnunum ondan...
gercekten sut sagma makinesi herkese lazim kiminin sutu az gelir gelmesine fatda eder kiminin sut cok olur o rahatsiz eder bende ilk 3 ay sagip buzlukta saklamistim daha sonra kizim 5 aylikken anne sutunden yogrt yapip yediriyordum
bende hic bisey almadim bebesime. SadeceAnnemin bebekken bana kullandigi battaniyeyi annemden çaldım kuzenimde hamile beraber eminönü havuzlu carsiya gitmeyi dusunuyoruz. Daha once giden var mi nasil bir yer merak ediyorum.
Kızlar merhaba herkese, kontrolleri olanlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Rahatsız olan güzel Annelere geçmiş olsun, şifa diliyorum.
Bugün sizlerden bir ricam olucak.. Bugün Canım Babamı kaybettiğim gün. 11 yıl oldu bu dünyadan göçeli.. Zaman su gibi geçip gidiyorda acısı geçmek bilmiyor. İçimdeki boşluk sanki yıllar geçtikçe büyüyor. Babam için bir yasin okuyabilir misiniz bugün?
Rabbim tüm Anne Babalara uzun ömürler versin, evlatlarının başından eksik etmesin..
Canım ben hep 7 Aydan önce alınmaz görüşündeydim ama inan ki dayanamayıp aldığımda çok iyi yapmışız dedik eşimle. Ufak ufak alıp kenara koymak bi anda hepsini alıp masrafa girmekten daha mantıklı. Rabbim kullanmayı nasip etsin diyorum hep
ben hazırlık yapmaya başlamadım hiç bir şey almadım henüz benim durumumda olan var mı? 7. aydan sonra bakmaya başlarım diye düşünüyorum geç mi kalmış olurum
Bende bişey almadım 6 aydan sonra almayı düşünüyorum durumunuz elverişli ise yani 3 ayda altından kalkarız diyosanız acele etmenize gerek yok bence hem etraftan da bişeyler gelmeye başlıyo En azından bize yakınlarıımız bu yönde yardım ediyorlar benim bide acı bir tecrübem oldu 4 ayda ufak bi kaç kıyafet almıştım ama maalesef kullanmak nasip olmadı bende 6 aydan önce alışveriş yapmama kararı aldım
Tabi koşullarınızı siz daha iyi bilirsiniz erkende alabilirsiniz tamamen tercih:)
Canım bugün onu arastrdm ben de babyhouseda. 10 güne kadar derileri çok geçirgen oluyrms olursa anneme de danstm deneriz dedi. Bambu iç bezleri ve üstüne de tek kullanmlk ortusu de satlyr. Siz nerden baktnz
Bende bişey almadım 6 aydan sonra almayı düşünüyorum durumunuz elverişli ise yani 3 ayda altından kalkarız diyosanız acele etmenize gerek yok bence hem etraftan da bişeyler gelmeye başlıyo En azından bize yakınlarıımız bu yönde yardım ediyorlar benim bide acı bir tecrübem oldu 4 ayda ufak bi kaç kıyafet almıştım ama maalesef kullanmak nasip olmadı bende 6 aydan önce alışveriş yapmama kararı aldım
Tabi koşullarınızı siz daha iyi bilirsiniz erkende alabilirsiniz tamamen tercih:)
Amin teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın bu da bi yöntem hiçbirimiz hiçbir zaman garantide değiliz zaten Allah hepimize bütün bekleyenlere nasip etsin :))
Yok gece yatmadan önce içtim ama işe yaramadı. Dün öyle şiddetli bulantı oldu ki neye uğradığımı şaşırdım, sonra da çıkardım zaten. Yarım saat olmuştur olmamıştır ilacı içeli.
Merhaba en yaşlı anne adayı olarak size deneyimlerimi paylaşacağım...
İlk çocugumda kanguru almadıgıma çok çok pismanım sürekli kucak istiyordu ve ben perişan haldeydim. Şimdi ilk işim bir kanguru almak kalca çıkığı derneğininde onayı olan mamadusbaby düşünüyorum.
Çaşışan bir anneydim 2 süt sağma makinesi bozdum :))) Şimdi sadece takılıp ellemeyen manual elektirkli ve sesli olmayan mochi turkey süt sağma mak aldım. instagramda sayfası var çok kişi memnun kalmış. göğüse takıp yemek yiyorsunuz, işinizi yapıyorsunuz yada diğer gögsunuz ile emzirmeye devam ediyorsunuz.
bebebk arabası büyük kıızmda 2 tane vardı biri 3 tekelrlekli tavel sistem onu hiç sevmdi kızım zaten hediyeydi bende birine verdim. İkinci arabasi chicco baston arabaydı ve 5 yasına kadar kullanıp canı cıkana kadar bindi kıızm en son yurtdısında kıırldı ve orada bıraktık. Bebeklerimiz kışın doğacak avm ye gitsek bike bebek arabası ciddi sorun hep asansot kullanmak zorundayız . O yüzden ben araba almayı önümüzdeki yaza bıraktım. yine chicco baston araba alacağım 1 yasına doğru . dısarı çıkmam gerektiğinde kanguru ile çıkartmayı dusunuyorum bakalım belkide mecburen almak zorunda kalırım.
:kendime indirimden 3 gecelik ve bir sabahlık aldım. Çok uygun denk geldiği için beklemeden aldım.
Büyük kızım 8 yasında oldugu için kardeşine bir kaç parça birseyler almasına izin verdik. Kızımın elimde kalan son bebeklik kıyafetlerini de ortaya cıkarıp karar vereceğim.
Müslin bez cok işe yarıyor indirimde buldukca almanızı tavsiye ederim . Penye % 100 pamuklu bebek battaniyesi çok işe yarayor . 4-5 yasına kadar kullanılıyor.
Şimdiden ben bakıcı arayısına girdim bile :)))) Çalısan anne olunca...
Bu arada yaş 42 ve ikili test sonucum 1:157 çıktı şimdilik prenatal test için bekliyoruz. Detaylı usg ye girdim burun kemiği tespit edildi ve ense kalınlığı 14. haftada 1 mm di.4 lü testten sonra doktorum yaptır derse pretatal test yaptıracağım (amniyosentez in kandan bakılanı)