Ben de aynısını düşünüyordum, ve herkesi tembihledim kimse 7 aydan önce bişey almasın diye. sonra avm de gezerken bebek mağazalarına girdik , neler var fiyatlar nasıl araştırma yapalım diye. Bi baktım ki bebişin küveti,filesi,tarağı, banyo havlusunu alıp çıkmışım..ben hazırlık yapmaya başlamadımhiç bir şey almadım henüz benim durumumda olan var mı? 7. aydan sonra bakmaya başlarım diye düşünüyorum geç mi kalmış olurum
İnşallah işe yarar canım :)Çok iyi fikir canım, benim evde var ama dondu :) sıcak biryere koyup ben de senin gibi yapayım en iyisi :)
ben de alisverise basladim hatta subat indirimini birdaha zor yakalarim diye 15.haftada bebek arabasini aldimBen de aynısını düşünüyordum, ve herkesi tembihledim kimse 7 aydan önce bişey almasın diye. sonra avm de gezerken bebek mağazalarına girdik , neler var fiyatlar nasıl araştırma yapalım diye. Bi baktım ki bebişin küveti,filesi,tarağı, banyo havlusunu alıp çıkmışım..gaza geldim resmen . Sonra düşündüm ki 7 Aydan sonra karnım burnumda uğraşmak zor olabilir, parça parça almak da mantıklı geldi
Şubat indirimleri ebebek ve Babymall da var ben de bakıyorumben de alisverise basladim hatta subat indirimini birdaha zor yakalarim diye 15.haftada bebek arabasini aldimsubat doneminde indirimleri takip ettim hatta bazi seyleri gecen sene hamile arkadasimdan daha ucuza almisim
Ben yavaş yavaş almaya başladım göğüs pompasıyla başlangıç yaptımben hazırlık yapmaya başlamadımhiç bir şey almadım henüz benim durumumda olan var mı? 7. aydan sonra bakmaya başlarım diye düşünüyorum geç mi kalmış olurum
Bende hiç bişey almadım canım bende 6 ayda başlamayı düşünüyorum cinsiyeti net belli olunca kendimi tutamazsam belki ufak tefek birşeyler alırım erken dahaben hazırlık yapmaya başlamadımhiç bir şey almadım henüz benim durumumda olan var mı? 7. aydan sonra bakmaya başlarım diye düşünüyorum geç mi kalmış olurum
Canım geçmiş olsun öncelikle keton yüksek çıktığında yeterli sıvı alımın olmadığını gösteriyor doktor o yüzden yatış vermiş.. su içebiliyorsan nasıl vücutun susuz kaldı ki acaba, genelde içermediğimiz için oluyor keton yüksekliği.. Ama yatış verdiyse bence yat derim hem su da içebiliyosan iç daha çabuk toparlarsın.. o serumun bi zararı Yok faydası vargünaydın en güzel annelere keton oranı yüksekliği hakkında bilgisi olan varmı dün bulantı sonucu dayanamayıp bir hışımla devlet hastanesine gittim bana idrar testi sonucu keton oranın yüksek acilen serum üç gün hastahane dedi vücut susuz kalmış bulantılardan dolayı ben özel hastanede takipteyim kendi doktorum seminerde salı dönüyor ne yapacağımı bilemedim su içip salıya kadar beklesem mi ne yapsam
Yok gece yatmadan önce içtim ama işe yaramadı. Dün öyle şiddetli bulantı oldu ki neye uğradığımı şaşırdım, sonra da çıkardım zaten. Yarım saat olmuştur olmamıştır ilacı içeli.Ben aldım ama daha başlamadım diğer vitaminim bitince baslicam sabah mı iciyosun
Allah yardımcınız olsun çok stresli bir süreç. Evlat güzel tabiki ama bir imtihan aynı zamanda, inşallah korktuklarınızın hiç biri gelmez başınızaMerhaba ogustos anneleri bende 14 haftalik gebeyim daha dune kadar bebegime battaniye oruyordum.teyzemle cinsiyet ogrenmeye diye gittik ama kotu seyler duydum bende testleri yaptirmicam aldirmam diye buyuk konusuyordum doktorum nt sini 7.40 olctu ikili testte 10mm belirgin artis fetal cilt odemli toraksta minimal sivi radyolojik bulgular anomaliye uygun kafa kemiklerinde gelisme geriligi yaziyor kan testimi henuz cikmadi simdi napicam ben
Bende almak istiyorum ama acaba hep erken mi diye düşünüyorum..Ben bi 150 ml bide 270 ml aldım, biri küçük biri büyük . Büyük olana ek gıdaya başlayınca geçeriz gibi. Boyutları bana çok iyi geldi. Aldığın da mutlaka iyidir kararsız kaldıysan bi tane de büyük alabilirsin
set kakaolu di mi :) bende kakao yağı kullanıyordum. benim eşim de sevmiyordu. yoğun bir kokusu vardı. ben de sabahları işe gitmeden sürüyordum.
çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın bir an önce ben geçmesini bekliyorum henüz birşey yapmadımbizim sonradan geliyor demekki doktorumla görüştüm ilaç önerdi salıya kadar beklicem salı serum mu değilmi devam
ben de dogal yag veya organik ya da icerigi tamamen temiz yag/kremlerden yanayim. Dun baya arastirdim biraz kararsiz kaldim. Hindistan cevizi yagi ve badem yagi killanma yapabiliyormus bazilarinda oyle sikayetler olmus. Ondan onlardan vazgectim. Bebe yaglarindan da icerigi tamamen temizini bulmak lazim. İcinde petrol turevi maddeler olanlar cok var. İnstagramda muhendisinoglu sayfasinda uzerinde dogal yazan bebe yaglarinda bile neler varmis o yuzden iyi arastirmak lazim. Lierac en cok kullanilan kremlerden ama icerigi tamamen temiz mi bilmiyorum fakat kullananlar cok memnun.
ben de dun baya daldim bu islere ama karar veremedim. Freiol catlak yagi catlamama garantisi vermis para iade hakki falan varmis hatta suan yuzde 50indirimde ama icinde kimyasallar vardi kararsiz kaldim .ayni marka bebe yaginda tamamen dogal icerikliydi. Bulabildigim icerigi temiz kremler palmers kakao yagi, burts bees yuzde 99dogal icerikli bir balm ve bir de badger belly butter yuzde 100organik sertifikasi varmis. Sanirim dogal bir bebe yagi ve kakao yagi ile tum vucut nemlendirmesi, karin bolgesi icin de burts bees veya badger belly butter alacagim. Malum bu kremler pahali tum vucuda suremem :/
Clarinsi bende dun gordum ama icerigi temiz mi acaba siz baktiniz mi?Bu iki ürün nerede satılıyor acaba? Burts and bees bende duydum ama bulamadım.Ben çok avm gezdim diyemem ama nereye gitsem soruyorum bulamıyorumclarinsin de bir çatlak önleyici kremi varmış normalinde boynerden alıyordum clarins ürünlerini ama o kremi bulamadım.
Vücudu bölümlere ayırıp kullanmak krem be yağları en mantıklısı bence de. Bu fikir için teşekkürler. Gerçekten çok pahalı kremler. Belki body balm gibi olanlar daha uzun kullanılabilir ama bir kaç kutu alacağız gibi görünüyor
erkeklere göre herşey erken :) benimkide doğsun öyle alırız diyor :)Bende almak istiyorum ama acaba hep erken mi diye düşünüyorum..bir de ne alacağımı da kestiremiyorum açıkcası ebebek de indirim var gidip bakmak istiyorum ama eşimde erken olduğu görüşünde arada kaldım böyle olunca
Canım ben hep 7 Aydan önce alınmaz görüşündeydim ama inan ki dayanamayıp aldığımda çok iyi yapmışız dedik eşimle. Ufak ufak alıp kenara koymak bi anda hepsini alıp masrafa girmekten daha mantıklı. Rabbim kullanmayı nasip etsin diyorum hepBende almak istiyorum ama acaba hep erken mi diye düşünüyorum..bir de ne alacağımı da kestiremiyorum açıkcası ebebek de indirim var gidip bakmak istiyorum ama eşimde erken olduğu görüşünde arada kaldım böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?