2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah rahmet etsin canim babana dualarinada amin insallah
bi tane yasin okudum allah kabul etsin inşallah canim

Canım bugün onu arastrdm ben de babyhouseda. 10 güne kadar derileri çok geçirgen oluyrms olursa anneme de danstm deneriz dedi. Bambu iç bezleri ve üstüne de tek kullanmlk ortusu de satlyr. Siz nerden baktnz
bende babyneo markasini inceledim kullananlri okudum iyiymis
kizimda da kullanmayi cok dusundum ilk cocuk beceremezsen diye göze alamadim ama bu sefer kararliyim insallah

Kızlar bu sonuçlar ne demek enabızdan bakıyorum dr uma gitmedim henüz ama merak ettim gerçi ikiz gebelik yüksek çıkabilir demişti dr um bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• 30C63E22-8244-4413-8DE2-41D084FA2139.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 87
Z zhrazynep ben yikanabilir bebek bezi kullaniyorum canim ilk kizimda. Gayet kullanisli. Bir zorluk yasamadim. Simdi sayiyi biraz daha artiricam.
hangi markaydi sizin bu ic bez dis bez tiplilerden demi kac tane beziniz vardi toplam
bide bunu makineye atarken kovada bekletip öylemi makineye atiyordunuz
hangi deterjanı kullandinz
cok soru sordum biraz ama

Clarinsi bende dun gordum ama icerigi temiz mi acaba siz baktiniz mi?

Ben içeriğinden çok anlamıyorum ama clarins ürünleri hamilelere genel olarak tavsiye ediliyor bitkiselmiş çünkü

Allah yerinde dinlendirsin akşama okurum inşallah

kizimda da kullanmayi cok dusundum ilk cocuk beceremezsen diye göze alamadim ama bu sefer kararliyim insallah
Ben de babyneo almistim tek beden. 5 aylikken basladim denemeye. Ilk denemelerimde ya bacagini cok siktim, ya disari tasti. Birkac kullanimdan sonra alistim. Daha sonra mnelam isimli bir hesaptan aldim instagramdan. Ama yeni doganda tecrubem yok. Ilk zamanlar kaka cok sivi oluyo ve cok sik yapiyolar. Bu bebekte deniycem ben de.

Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim içini açmadan önce tek çizgiydi

Kızlar acil cevap verrmsnz

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0002.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım şuan için sürekli kullanmak niyetinde değilim ama ilk bir kaç hafta inşallah kullncm kargo 150tl yapınca sipariş vercem siz sürekli mi kullanmyi dusunyrsnz

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ins..şimdi hemen okuyorum cnn allah kabul etsib

Kızlar bhcg değerleriniz kaç çıktı 50 üstü 50 altı diye konuşuluyorda 147195 anormal mi bu sonuç valla kafam karıştı dr da yokmuş öğrenemiyorum

Kızlar hayırlısıyla şimdi panaroma dna için kan verdim geldim hayırlısıyla güzel.sonuclar çıkacak dualarınıza ihtiyacımız var..10 iş günü içinde sonuç çıkar dediler belki daha da erken olabilirmiş.. rabbimden hayırlısı artık..

Dualarımız sizinle güzel haberler vereceksin ins

Evde aloe vera yetistirdm.Dun tam kestim yüzüme surcem,esimm duur sen 0+ ph kan grubusun ,zehirliyomus senı dedi Şehir efsanesi geldi bana biraz

Dün kvdem aramış esımı kontrolü sormaya,
Demis bisey aldınız mı bebeğe,yok demiş esimde,baldız aldı biseyler ama demiş:)
Aaa demiş ilk don alıncak ,ömrü boyunca donansın diye ılk don alınır demiş
Alsaymıs ozaman dedim bende,biz bilmiyorz öyle bi adet,o biliyomus,bize söyleeyene kadr alaayms dedim
Ay artk içimde tutamıyorm cat cat söyetiyor bu hormonlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…