2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay yaşasın kendime kaderdaş buldum. Hamilelik seni de çok etkiledi mi? Benim konsantrasyonum yerle bir. Ancak 15 dakika dikkatimi toplayabiliyorum şaka gibi
Ben de dua istiyorum bir an önce bitmesi için

Ben kizimda sadece su ve pamuk kullandım ıslak mendil kullanmadım hic

Çok güzeller, Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin :)

Ay yaşasın kendime kaderdaş buldum. Hamilelik seni de çok etkiledi mi? Benim konsantrasyonum yerle bir. Ancak 15 dakika dikkatimi toplayabiliyorum şaka gibi
Ben de dua istiyorum bir an önce bitmesi için
Allah yardimciniz olsun, her ikinizinde kizlar! Ha gayret bitirin su mereti de kurtulun valla. Sakin o yukle baslamayin annelige!! :)

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: benim biri 11 haftalık biri 9 haftalık(ultrason ölçümü 6 hafta) iki dişüğüm var. Ancak doktorum coraspin 100 kullanmamı yeterli gördü. Şu ana kadar da bir sorun olmadı. Ancak gelecek haftalar için endişeliyim sitede yazılan şeyleri de okuyunca. Size gebelik sorasında herhangi bir test vs yapıldı da mı iğne başlandı? Doktor gebeliğinizde pıhtılaşma sorununuzun olduğunu ya da olacağını nasıl tespit etti? Benim yapılması gereken bir testim yapılmamış olabilir mi? Bu konu çok kafamı kurcalıyor.

Maşallah size ben konu ile kaldim evllkten sonra ;(
Bir çok çocuklu arkadaş bizden çok daha organize bir şekilde çalışıyor, kısıtlı vakitlerinin kıymetini çok iyi biliyorlar. Yeni doğmuş bebekle elbette çok zor, hele ki ilk tecrübe olacaklar için, ama uzun vadede hiç bir şey için geç değil, kaldığın yerden devam et

Bana Özel bı test yapılmadı iki kaybım var diye hemen iğneye başlatıldı başka bı doktora gittiğinde iğne kullandığımı söyledim o da düşüklerin mi oldu dedi asprini hamilelik öncesi kullaniyordum hamilelik olunca biraktirdi iğne verdi hemen

Benim 3 kimyasal gebeligim birde 8 haftalık dusugum oldu doktor genetiğe göndermişti orda eşimin ve bnm gen analizi yaptılar sorun var mı diye bide benden kan alıp pıhtılaşmaya bakmıştılar orda çıkmıştı ogrendigim günden beri kullanıyorum iğne hatta ilk 12 haftaya dek hem iğne hem ecoprin kullandım ecoprini hamilelikten önce baslamistim kullanmaya

Ben hamile kalmadan önce pıhtılaşma testi yaptırmştım doktor da ona göre verdi iğneyi canım.Birde normal rutin yapılan kan testi var ordan da pıhtılaşmayla ilgili değer var galiba ona göre de veriyorlar.Benim doktorum hamile kalmadan önce aspirine gerek yok değerin iyi dedi ama hamile kalır kalmaz direk aspirin ve iğneye başlayalım dedi,şuan kullanıyorum.Hamileliğin sonuna kadar da kullanıcam canım.

Ya ne sorucam alemsin sadece laf arasinda gecti o da soyledi kestirme diye yoksa karisamaz kimse

saçımı kestircem kayınvalidem hamileyken saç kestirilmez diye başladı delircem
İnstagram fenomeni bi kadın var eylül , bu muhabbetle ilgili güzel bir videosu var. Beynimizi kullanalım hanımlar diye. kaynanacığına onu bi izletiver belki susar :)

H hepgenc hangi deterjanla yikadiniz
bende dogumdan sonra kendimi iyi hissedince baslarim insallh kullanmaya
Bebek sabunuyla yikamayin emiciligi azalir dediler ama ben en dogali o geldigi icin onla yikadim şimdiye kadar. Bir sorun yasamadim. Yine de arada bakiyorum ybb sayfalarinda deterjan onerilerine. Henuz alip denemedim onerileri.

Ben kullanıyorum cnm benm de biri 8 haftalık diğeri 8+5 ken kalbi durdu kürtaj oldum malsf ben iki defada tüp bebek yaptırdığım için genetik test yapıldı ve kan pıhtılaşması cıktı her iki hamileligimde de kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama genede kalbi durdu smdi sadece iğne kullanıyorum inşallah bu sfer saglikla kucgma alırım doğana kadar korkumuz hiç bitmicek eminim

Allah rahmet eylesin Benim babacimda 4 ay önce vefat etti . Gün geçtikçe acısı artıyor.Dualarim babanla ve babamla Allah kabul etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…