- 24 Aralık 2018
- 365
- 1.333
- 33
Ay yaşasın kendime kaderdaş buldum. Hamilelik seni de çok etkiledi mi? Benim konsantrasyonum yerle bir. Ancak 15 dakika dikkatimi toplayabiliyorum şaka gibiKızlar selam ben doktora yapıyorum tezdeyim artık bitirmek istiyorum özellikle doğumdan önce yoksa çok büyük sıkıntı olacak benim için. Çok yoğun şekilde ders çalışıyorum bu ara aklınıza geldikçe benimde en kısa sürede mezun olmam için dua eder mısınız?şimdiden dillerinize sağlık teşekkür ediyorum .
ben surekli kullanmayi dusinuyorum canim
sonucta nasil kimyasallar var icinde belli degil
zamanimizda sebepsiz kisirliklar diger hastalikler cogaldi bende daha dogal bisekilde buyutmek istiyorum bu bebegimi
kizimada cildine asla islak mendil kullanmadim islak mendilleri mutlaka yikayip oyle kullandim parfumleri cok zararli geliyo bana
Çok güzeller, Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin :)Eki Görüntüle 2237634
oglumuza ilk alisverisimizi yaptik:) bolluk bereket icinde dogsun ve buyusun insallah. bi sure kendimi tutmaya karar verdim bakalim basarabilcem mi:) gordukce heyecanlaniyorum bunlari inanin..Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese saglik sihhatle evlat nasip etsin insallah!!
sagol canim, cumlemize insallah!!Çok güzeller, Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin :)
Allah yardimciniz olsun, her ikinizinde kizlar! Ha gayret bitirin su mereti de kurtulun valla. Sakin o yukle baslamayin annelige!! :)Ay yaşasın kendime kaderdaş buldum. Hamilelik seni de çok etkiledi mi? Benim konsantrasyonum yerle bir. Ancak 15 dakika dikkatimi toplayabiliyorum şaka gibi
Ben de dua istiyorum bir an önce bitmesi için
Maşallah size ben konu ile kaldim evllkten sonra ;(Allah yardimciniz olsun, her ikinizinde kizlar! Ha gayret bitirin su mereti de kurtulun valla. Sakin o yukle baslamayin annelige!! :)
Bir çok çocuklu arkadaş bizden çok daha organize bir şekilde çalışıyor, kısıtlı vakitlerinin kıymetini çok iyi biliyorlar. Yeni doğmuş bebekle elbette çok zor, hele ki ilk tecrübe olacaklar için, ama uzun vadede hiç bir şey için geç değil, kaldığın yerden devam etMaşallah size ben konu ile kaldim evllkten sonra ;(
Bana Özel bı test yapılmadı iki kaybım var diye hemen iğneye başlatıldı başka bı doktora gittiğinde iğne kullandığımı söyledim o da düşüklerin mi oldu dedi asprini hamilelik öncesi kullaniyordum hamilelik olunca biraktirdi iğne verdi hemenKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: benim biri 11 haftalık biri 9 haftalık(ultrason ölçümü 6 hafta) iki dişüğüm var. Ancak doktorum coraspin 100 kullanmamı yeterli gördü. Şu ana kadar da bir sorun olmadı. Ancak gelecek haftalar için endişeliyim sitede yazılan şeyleri de okuyunca. Size gebelik sorasında herhangi bir test vs yapıldı da mı iğne başlandı? Doktor gebeliğinizde pıhtılaşma sorununuzun olduğunu ya da olacağını nasıl tespit etti? Benim yapılması gereken bir testim yapılmamış olabilir mi? Bu konu çok kafamı kurcalıyor.
Benim 3 kimyasal gebeligim birde 8 haftalık dusugum oldu doktor genetiğe göndermişti orda eşimin ve bnm gen analizi yaptılar sorun var mı diye bide benden kan alıp pıhtılaşmaya bakmıştılar orda çıkmıştı ogrendigim günden beri kullanıyorum iğne hatta ilk 12 haftaya dek hem iğne hem ecoprin kullandım ecoprini hamilelikten önce baslamistim kullanmayaKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: benim biri 11 haftalık biri 9 haftalık(ultrason ölçümü 6 hafta) iki dişüğüm var. Ancak doktorum coraspin 100 kullanmamı yeterli gördü. Şu ana kadar da bir sorun olmadı. Ancak gelecek haftalar için endişeliyim sitede yazılan şeyleri de okuyunca. Size gebelik sorasında herhangi bir test vs yapıldı da mı iğne başlandı? Doktor gebeliğinizde pıhtılaşma sorununuzun olduğunu ya da olacağını nasıl tespit etti? Benim yapılması gereken bir testim yapılmamış olabilir mi? Bu konu çok kafamı kurcalıyor.
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: benim biri 11 haftalık biri 9 haftalık(ultrason ölçümü 6 hafta) iki dişüğüm var. Ancak doktorum coraspin 100 kullanmamı yeterli gördü. Şu ana kadar da bir sorun olmadı. Ancak gelecek haftalar için endişeliyim sitede yazılan şeyleri de okuyunca. Size gebelik sorasında herhangi bir test vs yapıldı da mı iğne başlandı? Doktor gebeliğinizde pıhtılaşma sorununuzun olduğunu ya da olacağını nasıl tespit etti? Benim yapılması gereken bir testim yapılmamış olabilir mi? Bu konu çok kafamı kurcalıyor.
Ya ne sorucam alemsin sadece laf arasinda gecti o da soyledi kestirme diye yoksa karisamaz kimsekayinvalidene mi soruyosun sacini kesimini boyasini. bukadar detaya inip yuzgoz olmayin kayinvalidelerle, herseye karisma hakki doguyor otomatik olarak.
kestirdim iki hafta once, ustelik boyattimda. bikac hafta sonra dipboyam gelir, yine gider boyatirim:)) abartmayin yahu. 3,5 aydir susumden pusumden hic odun vermeme gerek kalmadi. kiyafet konusu bile pek zorlamadi. onumuzdeki donem icin kendime challenge yapmaya devam ediyorum:)))
İnstagram fenomeni bi kadın var eylül , bu muhabbetle ilgili güzel bir videosu var. Beynimizi kullanalım hanımlar diye. kaynanacığına onu bi izletiver belki susar :)saçımı kestircem kayınvalidem hamileyken saç kestirilmez diye başladı delircem
Bebek sabunuyla yikamayin emiciligi azalir dediler ama ben en dogali o geldigi icin onla yikadim şimdiye kadar. Bir sorun yasamadim. Yine de arada bakiyorum ybb sayfalarinda deterjan onerilerine. Henuz alip denemedim onerileri.
O hala.dogum yapmadi.dimi 41. Haftasiİnstagram fenomeni bi kadın var eylül , bu muhabbetle ilgili güzel bir videosu var. Beynimizi kullanalım hanımlar diye. kaynanacığına onu bi izletiver belki susar :)
O kadar diyosun :) Sen izle biraz gülersin
Ben kullanıyorum cnm benm de biri 8 haftalık diğeri 8+5 ken kalbi durdu kürtaj oldum malsf ben iki defada tüp bebek yaptırdığım için genetik test yapıldı ve kan pıhtılaşması cıktı her iki hamileligimde de kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama genede kalbi durdu smdi sadece iğne kullanıyorum inşallah bu sfer saglikla kucgma alırım doğana kadar korkumuz hiç bitmicek eminimKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: benim biri 11 haftalık biri 9 haftalık(ultrason ölçümü 6 hafta) iki dişüğüm var. Ancak doktorum coraspin 100 kullanmamı yeterli gördü. Şu ana kadar da bir sorun olmadı. Ancak gelecek haftalar için endişeliyim sitede yazılan şeyleri de okuyunca. Size gebelik sorasında herhangi bir test vs yapıldı da mı iğne başlandı? Doktor gebeliğinizde pıhtılaşma sorununuzun olduğunu ya da olacağını nasıl tespit etti? Benim yapılması gereken bir testim yapılmamış olabilir mi? Bu konu çok kafamı kurcalıyor.
Allah rahmet eylesin Benim babacimda 4 ay önce vefat etti . Gün geçtikçe acısı artıyor.Dualarim babanla ve babamla Allah kabul etsin .Kızlar merhaba herkese, kontrolleri olanlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Rahatsız olan güzel Annelere geçmiş olsun, şifa diliyorum.
Bugün sizlerden bir ricam olucak.. Bugün Canım Babamı kaybettiğim gün. 11 yıl oldu bu dünyadan göçeli.. Zaman su gibi geçip gidiyorda acısı geçmek bilmiyor. İçimdeki boşluk sanki yıllar geçtikçe büyüyor. Babam için bir yasin okuyabilir misiniz bugün?
Rabbim tüm Anne Babalara uzun ömürler versin, evlatlarının başından eksik etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?