2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Trombofili paneli test iyle anlaşılıyor. Benim de düşüklerim var hafif pıhtılaşmam çıktı. 300lük coraspin kullancam doğuma kadar

Aynı cam biberondan bende de var 2 oğlumda da kullandım.
Insan nasil heves ediyor her şeye. Allahim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin kızlar. Bu arada piyasa ateş pahası. Şubat Ayi boyunca e bebek te indirim varmış, baştan bilsek baya bisey alırdık. Yarın çantalarda, 25 şubatta da bebek bezlerinde indirim varmış haberiniz olsun. Bu arada hangi bezi önerirsiniz ben bir iki paket alıp kenara koymak istiyorum yenidoğan için

Bebek sabunuyla yikamayin emiciligi azalir dediler ama ben en dogali o geldigi icin onla yikadim şimdiye kadar. Bir sorun yasamadim. Yine de arada bakiyorum ybb sayfalarinda deterjan onerilerine. Henuz alip denemedim onerileri.
sabun cevizi mi ne var onu cok merak ediyorum onla yikayanlar varmis ve diger organik deterjanlaro
ama ben sabun cevizi almayi dusunuyrm
bide tuvalet egitimine kadar bu bezimi kullandiniz

ben kizimda molfix kullanmistim taşma pisik gibi problem ler olmadi

Kızlar iyi akşamlar kac gündür kahverengi lekelenmem vardı söylemiştim size bugün 2 3 damla kırmızı kan geldi simdide karin agrim var hafif hafif suan acile gidemem gitsemde bisi yakmıyorlar yarin sabah okul cikisi gitsemmi yoksa cumayi beklesemde haftasonu yatsam mı canim cok sıkıldı

Karın ağrın da varsa bence direk acile git canım.

S sewils88 B bebegim-gel Adlinaa @gold-heart Asiltutku kızlar ben bana hiç test yapılmadı diye biliyorum. Doktorum düşük hikayelerimi biliyor. İğne falan hiç demedi. Ancak böyle bir test de istemedi zannedersem. Olsaydı tahlillerimin arasında görürdüm. Kontrole gittiğimde bu konuyu soracağım şimdi çok kafamı kurcaladı. Belki bir doktora daha mı gitsem. Korktum şimdi Allah korktuğumuza uğratmasın. Teşekkür ederim kızlar. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.

Bence de okul çıkışını bekleme canım ağrın ve kırmızı kanaman varsa. Okulda da yorulursun kötü etkilemesin yorgunluk. Geçmiş olsun.

Canim kanamaysa git Allah korusun kötü bisey olmasin tedbirini almış olursun, inşallah bisey yoktur

bugün devlet hastanesine gittim sıra bekliyorum içeride bir kadın muayene oluyor .gebelik şüphem var dedi kadın .
doktor 3.5 aylık hamilesin dedi .ben şok .
doğum yaptım hiç adet olmadım dedi sonra.küçük bebeği varmış. ben aldırmak istiyorum istiyorum bebeği almazlarmı dedi.ben yine şok.doktor artık alınamaz dedi.
çocuk için yanıp tutuşanlar biliyorum Rabbim evlat nasip etmiş kimiside kıymet bilmiyor.4.5 sene bebek hasreti çekmiş biri olarak çok üzüldüm .

Kangru veya sling tarzı şeyleri kaç aylığa kadar kullanabiliriz peki? Gittikçe ağırlaşıyor bu bebişler büyüdükçe çünkü :)
cnm oglum kolikti ve tam 99 gun ne cektim bir ben bir Allah bilir. ne gece ne gunduz uyku. kucagimdan hic inmedi. bez kanguruyu baya gec kesfettim. oglum kucagimda tek elle wc ye giriyordum o derece. ne yemek yapabiliyrdum ne de olani isitip yiyebiliyordum. ama o bez kanguruyu alinca ohhhh dunya benim oldu. bagladim kendime evin icinde super bisi. 1 yasina kadar cokkkk ideal ev icin. hem ev hem disari dersen de 5 yasina kadar kullanilabilen kangurular var. ben ondan alip kenara koymustum, kismetse bu bebegimde kullanacagim.

Benim 3 yıl önce gebeliğim 5 ayda plasentaya bağlı gelişme geriliğinden kaybettim hamile kaldıktan sonra doktora anlattım o da kan sulandırıcı başlmayı uygun gördü benim daha önce başka düşüğüm vs olmadığı testte yapılmadı riskde almak istemedik

tertemizzzz gelsin insallah.

Evde aloe vera yetistirdm.Dun tam kestim yüzüme surcem,esimm duur sen 0+ ph kan grubusun ,zehirliyomus senı dedi Şehir efsanesi geldi bana biraz
aloevera benim cildime dokundu cnm. once ufak bir ten yerinde sene. sonra kullanirsin.
saçımı kestircem kayınvalidem hamileyken saç kestirilmez diye başladı delircem

öyle diyorlar ama gerçekten doğruluk payı var mı bilmiyorum canım. bende kestirmek istiyorum ama ne bilim öle duyunca da boşver dedim :)
ben oglumda kac kere kestirdim. tamamen batil inanc.

Benımkı sen nar ayıklama bebeğe leke kalır dedıydı:)
Sac olayı batıl inanç zaten.
ben oglumda nar da ayikladim yedim de... ah bu batillar..

ben su kare pamuklardan almistim. ilik suyla islatip temizledim hep oglumu..

amannn o tez islerj...ne yorarlar insanj. insallah tez zamanda bitsin

gozun aydin cnm. darisi benim ogrenmeme insallah.

benim 8+1 ve 8+4te iki bebegiminde kalbi durdu. sonrasjnda Trombofili Paneli testi yapildi. iki gende sorun cikti. oglumda aspirin ve igne kullandim. 35+5te aspirinj, 38+1de igneyi kestim. 38+3 sezeryan dogum yaptim.
simdi aspirin kullandim kanama yapti..igneyi tek kullaniyorum yine.

cnm hastaneye gitmende fayda var.

cnm senin hislerini cok iyi anliyorum.
sakin yanlis anlama (deli gibi cocuk seven bir kadinim) ama o anneyi de anliyorum. daha kucuk bebegi var, henuz hormonlari duzenlu degil, lohusa depresyonu denen olay 2 yila kadar surebiliyor. dogum sonrasi ruh hali cok degisken oluyor, gebelikteki haline sukreder insan diyim sana. o yuzden o kadin da korkularla vs boyle demistir. yasadigi şok cunku. inanmak istiyorum ki o benegini de doguracaktir

Allah rahmet etsin canim babana dualarinada amin insallah
bi tane yasin okudum allah kabul etsin inşallah canim

Allah yerinde dinlendirsin akşama okurum inşallah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ins..şimdi hemen okuyorum cnn allah kabul etsib

Allah rahmet eylesin Benim babacimda 4 ay önce vefat etti . Gün geçtikçe acısı artıyor.Dualarim babanla ve babamla Allah kabul etsin .

Canlar Allah razı olsun.. Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet etsin inşallah.
Sevnus canım başın sağolsun, Babacığının mekanı cennet olsun.

Ah canım ya bi bitseydi şu kanaman ağrın hiç oluyo muydu böyle. Artarsa ağrın git bence

Karın ağrın da varsa bence direk acile git canım.
Ah canım ya bi bitseydi şu kanaman ağrın hiç oluyo muydu böyle. Artarsa ağrın git bence
Agrim bitti sanirim ben yine gaz sancısını ağrı sandım üstüne karnimin içinde seğirme oldu 5 6 kere suan iyiyim bidaha kırmızı kanamada olmadi ped koydum sabah bakıcam duruma göre okuldan izin alip hastaneye gidicem kızımı Allahima emanet ettim nasibi varsa alirim kucağıma elimden geleni yapıyorum artik tevekkül ediyorum dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…