2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben 3.5 yıldır uğraşıyorum bebeğim olsun diye ama dediğin gibi o kadına da hak vermek gerek doğumdan sonra hiç adet olmadım dediğine gore çok küçük olmalı bebeği ikinciye hazır hissetmiyordur ama 3.5 ay da kocaman olmuş ins kıymaz o cana

yoookkk canim. bence de kiymasin.

ama o dogum sonrasi hal herkesi etkiliyor. ben cok zor atlatmistim. cunku 2 bebegimi kaybetmek; dogum sonrasinda da oglumu kaybedecegim korkusunu yasamama sebep olmustu. tam 1 yil; bir daha cocuk mu Allah korusun diyordum, cocuk diyenlere köpürüyorudum.. zor zamanlardi.... oyle iste.

geçmiş olsun canım bende geçen gaz sancısı çektim kasıklarım ağrıdı çok.turp salatasını çok severim.ondan diye düşünüyorum.
baya bi sancı oldu. benmde .inşallah bir daha kanaman olmaz canım

Son düzenleme:
R Rzg14 benim de lohusalığım çok zor geçti oğlum kolikti ağlamaya başlayınca eşimi işten çağırırdım.
eşim 2. lafını edince kızardım hep merak etme ben seni kandırırım derdi.öylede oldu.
şimdi ilk bebeğim gibi heyecanlıyım .mutluyum .insan unutuyor o günleri.
Allah yardımcısı olsun o kadının.şuanki bebeğinin kılına zarar gelsin istemez eminim şokla öyle demiştir .şok olmuştu çünkü.

Ben bu şekilde olana çok tepkili olamıyorum açıkçası evet üzücü bi durum karar verilmesi çok güç bir durum ama ne yaşadığını bilemeyiz tabi..şöyle de bisey var ne olursa olsun önlemini alması gerekiyordu tabi..adet olmamış olsa bile.tipta artik o kadar şey oluyor görüyoruz ki menopozda bile hamile kalan var..ama en kötüsü de önce doğurup sonra bi köşeye bırakanlar varya bi çöp muamelesi yapanlar yada ölsün diye işkence yapanlar iste allah onları kahretsin gece gece bela okumak istemiyorum ama yatacak yerleri yok onların.bugun ınt haberinde gördüm avcılarda bir kadın bebeğine doğduğundan beri siringayla çamaşır suyu ve sıvı deterjan enjekte etmiş ölsün diye..böyle insan lar var iste aramizda insan demeye bin sahit gerek orası ayrı bi konu..ama iste ne diyim herkez bi sınavdan geçiyor onlarında sınavı bu demek ki.

Bende seninle aynı durumda sayılırım. Benim ilk hamileliğimde 6 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şimdiki hamileliğimde tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum 8. Aya kadar devam edeceğim. Birde kan uyuşmazlığımizda var.

Kızlar sarı akıntım oluyordu bzen bugun ilk kez yeşil oldu. Doktora yazdım zalain ovül fitil verdi. Kullanan oldu mu ? Ben biraz takıntılı davranıyorum sanırım.

Kızlar sarı akıntım oluyordu bzen bugun ilk kez yeşil oldu. Doktora yazdım zalain ovül fitil verdi. Kullanan oldu mu ? Ben biraz takıntılı davranıyorum sanırım.
fitil şase anbiyiotik hap krem hepsini kullandım mutlaka aksatma hemen kullan ben kaçtım gümbür gümbür heryerimi kaplamış enfeksiyon sakın aksatma geçmiş olsun canım
kanama ben 3.5. aydır yaşıyorum başta yerleşme sonra enfeksiyon yüzünden olmuş sürekli kontrolde fayda var kanama için taze ve bol olmadığı sürece bebekte kanama bölgesi yoksa korkma dedi doktorum ama bence kanama için görünün ona göre içiniz rahat etsin

Doktorunuzla konuştunuz mu? Hemen aramalısınız

Ah cnm. dilerim Allahtan bu kez lohusaligimiz rahat gecsin

Günaydın hanımlar bugün ilk defa koyu renkli kanamam oldu nedirki acaba hemenngitmelimiyim dr a
doktora gorunmen de fatda var cnm.

Ay yaşasın kendime kaderdaş buldum. Hamilelik seni de çok etkiledi mi? Benim konsantrasyonum yerle bir. Ancak 15 dakika dikkatimi toplayabiliyorum şaka gibi
Ben de dua istiyorum bir an önce bitmesi için
Benim 6. Yilim artık bıkkınlık var zaten hocam boş yere uzatıyor süreci zaten çocukları uyutunca bakabiliyorum gece geç saatlerde uykusuzluktan perişan durumdayım. Allah yardımcımız olsun Tez vakitte kurtarsın insallah.

Çok güzeller iyi günlerde kullansın inşallah minnoş

Benim bu 3. Olacak süpriz yumurta birde özel sektörde çalışıyorum tam karnaval durumum yani.cok zor ama yapılmaz diye bişey yok Allah güç kuvvet versin herkese.

Günaydın hanımlar bugün ilk defa koyu renkli kanamam oldu nedirki acaba hemenngitmelimiyim dr a
Geçmiş olsun. Bence panik yapmadan doktora hemen git Kahverengi kanama eski kan derler. Daha önce kanama olmuş kalıntıları gibi .Ama hiç kanma olmadan kahverengi direk gelmesi dr görmeli korkutmak gibi olmasın ben 12 haftalik bebek kaybettim sadece kahverengi kanama ile Bu gebeligimde de kırmızı baya yoğun kanama atlattım 10 gün kahverengi kan geldi durdu. En iyisini kadin doğumcu bilir görünmek gerek

Benim akıntı yok ama kaşıntim oldu sirkeyi su ile seyrettip genital bölgeyi sadece dis yüzeyi yıkadım iyi geldim Doktor da tebrik etti antiseptik oldu geçirdi geçmeseydi fitil kullanacaktım Sanırım birşeylerin başındaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…