2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydın cumleten,

tezli doktora yapanlara kolaylık diliyorum, çalışanlara iyi mesailer, ev hanımı arkadaslara selamlar, guzel haber bekleyenelere ferahlık. babasını kaybedenlere allahtan rahmet

durumumuz stabil. henuz izmir tepecik hastanesinden bir haber yok, bekliyorum. bursadaki iki labarotuvarla pazarlık yapıyoruz bir taraftan. beri yandan ivf dr'umdan fikir istedim. nt 2,5 mm ustu oldugu icin hemen hemen tum drlar bunu soyler yuzde doksanında da bir sıkıntı cıkmaz ama biz yuzde onluk kısmı kacırmayı goze alamayız dedi. uf

bebek alışverisleri baslanmıs, cok guzel. o kadar konuya katılmak istememe o kadar hevesli olmama ragmen, kafamdaki belirsizliklerden dolayı icim hep bir tereddütte.

hepinize guzel bir gun diliyorum.

42 yasındaki anne adayımıza ayrıca selam ediyorum, keyifle okudum yazdıklarını. yogunlugundan muhteelen burayı okuyamaz ama benzer seyler hissediyorum bircok konuda. evde iki cocuklu, (biri ozel egitim alan/konservatuvarlı) calısan ve çalısacak olan ayrıca karnında bir bebek tasıyan anne adayı olarak:)

sevgiler.

Merhaba güzel dilekleriniz için teşekkürler. Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun. Arayı kaçırmışım bebeginizin bas çevresi mi büyük cıktı?Benim iki oglumdada hep sınırda cıktı testleride yaptırmadım doktorumun hep bir endişesi vardı Doğuma kadar ya çok koca kafalı çocuklar olacak yada Allah korusun sorun olabilir demişti. Gercekten ogluslarimin ikiside koca kafalı oldu hala bile kafaları gövdeye oranla büyük. Icinizi ferah tutun herşey gönlünüze göre olur insallah

kızlar et doğramam lazım kırmızı et evdede eldiven yok.biraz araştırdım dokunmak değil çiğ et yemek zararlıymış hamileyken yazıyordu.doktoru dokunma çiğ ete diyen varmı

Benimde iki oğlum var 3. Ye hamileyim ve muhtemelen gene oğlum oluyor Merak ettim cinsiyet belli mi sizin ?

kızlar et doğramam lazım kırmızı et evdede eldiven yok.biraz araştırdım dokunmak değil çiğ et yemek zararlıymış hamileyken yazıyordu.doktoru dokunma çiğ ete diyen varmı
Ben dün et doğradım Sonrada ellerimi güzelce yıkadım Bi de kolonya sürdüm Sonra elimi kolonya kutur diye krem sürdüm..

İşin bittikten sonra ellerini güzelce yıkadıktan sonra hiçbir zararı yok, dokunabilirsin tabi ki :)

Ben dün et doğradım Sonrada ellerimi güzelce yıkadım Bi de kolonya sürdüm Sonra elimi kolonya kutur diye krem sürdüm..

doktorum temas etme eldivensiz dedi o an ben de bulamadım
çamaşır suyu dökmüştüm ben elime etten sonra sonra sabunla yıkadım sende oyle yap pembepatiks

İşin bittikten sonra ellerini güzelce yıkadıktan sonra hiçbir zararı yok, dokunabilirsin tabi ki :)
teşekkür ederim cevaplar için dün mecburen dokunmak zorunda kaldım ama hemen güzelce yıkadım elimi .bugünde doğrama olunca tedirgin oldum .elimi güzelce yıkarım artık.

Bir test vardı eğer onu geçirmişsen elleyebilirmişiz ama geçirmediysen risk olabilir diye ellemeyin diye biliyorum canım.

Canım doktora sor kafan rahatlasn ama tehlikeli dönemleri atlatmissin şükür demek ki gerek görmemiş doktor kan tahlili de trombosit sonuçlarından da az çok anlaşılıyor ya pıhtılaşma belki onlar güzel çıkmıştır diye iğne vs vermemiştir kafanı rahat tut bence

Bir test vardı eğer onu geçirmişsen elleyebilirmişiz ama geçirmediysen risk olabilir diye ellemeyin diye biliyorum canım.
evet canım sağlık ocağında yapmışlardı negatif çıkmıştı.ben birde kedilerle büyüyen bir çocuğum evimizde yoktu ama bahçemizde kedilerim vardı .evlenene kadar kedi besledim .çok şükür toxoplazma kapmamışım .hiç böyle birşeydende haberim yoktu .

Dokunabilirsiniz ancak dokunduktan sonra vücudunuza özellikle göz ağız gibi bölgelere dokunmadan ellerinizi iyice yıkayın ve çiğ eti doğradığımız kesme tahtası ve bıçağı iyice dezenfekte etmeden çiğ yİyeceğiniz herhangi bir yiyecekte kullanmayın

iyi bari canım :)

Bir de eliniZde açık yara varsa dokunmayın

Ete dokunup sonra yıkamak çözüm değil.
Çünkü tırnak çevresinden, elinizdeki ufacık kesikten içeriye giriş olabilir.
Yukarıda saydığım nedenleri açıklayarak eldivensiz ete asla dokunma dedi benim doktorum.
Muhakkak eldiven edinin arkadaşlar.

sabun cevizi mi ne var onu cok merak ediyorum onla yikayanlar varmis ve diger organik deterjanlaro
ama ben sabun cevizi almayi dusunuyrm
bide tuvalet egitimine kadar bu bezimi kullandiniz
Sabun cevizini ben de arastirayim. Daha tuvalet egitimi vermedim. Kizim 10 aylik :) havalarin isinmasini bekliyorum.

Günaydın canım bence izmirden boşa haber bekleme yapabilseydim emin ol ben yatırabilirdim..hastanede arkadaşımın kuzeni hemşire.. o kadar yakından ilgilendi üstelik.. istanbulda kanuni ve zeynep kamil içinde yaptıklarını duydum ama bi başhekim tanıdığımız saolsun o hastanelerin bashekimlerini arayarak bildi aldı ve yapılmadığı ni söyledi.. o yüzden kan testini yatıracaksan buna kararlıysan boşa zaman kaybetme..ben verdim dün kanımı amerikaya gidecekmiş 10 günde çıkar bir aksilik olmazsa dediler..ama senden yana benim içim rahat kan değerlerin kötü değil içini ferah tut..bu sonuçla ben bile iyi şeyler hissediyorsam sende rahat ol ve bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…