2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullan ins

Bende de şuan acayip regl ağrısı var ilk zamanlar da çok oluyordu hep de akşam olurdu.ağlayarak bile uyuduğumu bilirim..epeydir yoktu iki gündür yine akşamları başlıyor..sanki her an regl olacakmışım gibi..sizler de de hala devam ediyor mu bu tarz agri

Kasıgın üstünde bebegın olduğu yerde cok acı bır Ağrı ya da kasılma oldu 10sn kadar normal mı. ilk defa bu kadar sıddetli oldu.
Benimde oluyor nerdeyse hergün ve beş dakika falan sürüyor.sancı gibi bi azalıyo bi artıyo. Ve hep aynı yerde oluyor. Yolda yakalıyor bazen adım atamıyorum. Doktor magnezyum eksikliğindendir dedi. Vitamini arttırdı

Bende kocaman bişey çıktı deri altinda sislik var ama başı yok poponu üstüne oturamıyorum çok ağrı yapıyor 2 gündür

Bende kocaman bişey çıktı deri altinda sislik var ama başı yok poponu üstüne oturamıyorum çok ağrı yapıyor 2 gündür
Içten çıkan bir sivilcedir belki..bazen deri altından çıkar ya bide kocaman olur..belki de beze falan dır oda olabilir hormonlar şuan tamamen tepetaklak durumda çünkü..son ihtimal birde kıl dönmesi durumu var ama buda çıkan yere gore değişir.. ama.muhtemelen bence ya sivilce yada bezedir cnm..

İnşallah bir an önce geçer çok rahatsız edici yürurken otururken ağrı oluyor

Sağ tarafımda hep aynı yerde olan bir ağrı var canım aniden giriyor bazen çok acıtıyor normal mi anlamadım

Sağ tarafımda hep aynı yerde olan bir ağrı var canım aniden giriyor bazen çok acıtıyor normal mi anlamadım
Geçen haftalarda ikili test sonucunu aldiğimda çok fena bir ağrı girdi kasıklarıma yürüyemedim hatta sanki bıçak sapliyorlar di sürekli.. doğum zamanı olsa doğum sancısı derdim kesin..dusun o derece baya da sürdü..ama sanirim ben biraz kastım kendimi stres yaptım ondan oldu.sonrada bi daha olmadı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…