2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende her gun soda ıcıyorum muz yıyorum basıma gelmemıstı bu hafta muz yemedım belkı ondan oldu. Muz engellıyor dıyo okumustum kasılmaları. Birde bu haftalarda bebekler daha cok buyuyor galıba

Şu son 10 güne kadar hiç dikkat edemedim mide bulantılarından, ne yiyebiliyorsam onu yedim ki genellikle meyve ve karbonhidrat oldu.
Şu an öncekine göre bayağı iyi durumda olsam da bazı şeyleri hala yiyemiyorum balık gibi. Her gün yoğurt, yumurta yemeye başladım. Ceviz de yiyorum arada.
Siz eğer bu yazdıklarını yiyorsanız yumurta yemeseniz de çok önemli değil, gayet sağlıklı besleniyorsunuz zaten :) Darısı başıma diyeyim :))

Son düzenleme:
Benimde şöyle bi durumum var.Aşırı tokluk doymuşluk mide bulantısına sebep oluyor
Ama bu işime yaradı sanki. Az ama sık yiyorum çünkü tam anlamıyla doymuyorum. Sanırım bu yüzdende henüz hiç kilo almadım.
Bende yumurtayı her zaman canı gönülden yiyemiyorum ve zorlamıyorum kendimi yemek için. Balık 4-5 tane yiyorum. Fazlası midemi bulandırıyor.
Kendimi zorlamadan ilerliyorum bakalım şimdilik

Çok yemek bende de mide bulantısı yapıyor, sonu hep kusma oluyor. Ben de az az yiyorum.

Saat 15:10 da randevum bende sabah aksam progestan kullanıyorum sadece igne falan vermedi insan korkuyor görünce inşallah bu doktor igne falan önerir biraz daha icim rahatlar
naptin canım doktor ne dedi senin neyden kaynaklı.ben ilk acile gidince plesanta yani bebegin esi asagida demisti.hala lekelemeler var buna da şükür diyorum 2 kere kan gelince çok korktum

İlk gebeligim erkekti onu bu zamanlarda hareketini hissettim diye hatirliyorum şimdiki kız ama 17. Hafta oldu hala hissedemezsin

Sanırım şurdan yapılıyor bi bak istersen.
Bide benim şehri izmir başlangıç kilosunuda 54 olarak günceller misin?
Cinsiyetide bi haftaya yazıcam inşallah buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…