2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim doktorum gerek yok dedi.

Anladım canım.Şu tarama testlerini,detaylı ultrasonu sağ salim bir atlatsakta derin bi oh çeksek hepimiz.Aklım sürekli haftaya ki randevum ve detaylı ultrasonda.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.

Hamile kaldığımdan beri sivilcem eksik olmuyor canım. Bazen artıp bazen azalıyor ama hep var. 40 yaşında sivilceli bir ergen insanına dönüş yapacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu :))

Beeeen maaalesef
Hormonlardan olduğunu tahmin ediyorum ama geçmekte bilmiyorlar bu kız erkek hurafeleri doğru mu diyorum bazen ya leke falan yok çok şükür ama baya sivilceliyim artık

Amin inşallah Allah gönül ferahliği ile geçirmeyi nasip etsin hamileliklerimizi,..

Canım efeler gerçekten yaramaz oluyor, çağan çok hoş

Arkadaşlar nasilsnz, ben hastanedn çıktım 6 serum bitirdm iyi geldi ve bulantı ilacı metpamit verdi diğeri ( premesis) yarammsti. Bu arada bugün fark ettim de karnım ilk kez belirginleşti top gibi yukarı doğru

Kasıgın üstünde bebegın olduğu yerde cok acı bır Ağrı ya da kasılma oldu 10sn kadar normal mı. ilk defa bu kadar sıddetli oldu.

Arkadaşlar nasilsnz, ben hastanedn çıktım 6 serum bitirdm iyi geldi ve bulantı ilacı metpamit verdi diğeri ( premesis) yarammsti. Bu arada bugün fark ettim de karnım ilk kez belirginleşti top gibi yukarı doğru
Gecmis olsun tatlim bu son olsun inşallah

Kızlar sizlerde de sivilce çıkıyor mu oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle olmadı ama şimdi özellikle bu hafta yüzüm sivilcelendi kocaman bi tanesi hatta
cnm benim sirtimda cikmisti ama gectiler bu ara.

Yaa çok sevindim gerçekten hamdolsun. Bak ne güzel rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah gözün aydın canım yaa
amin canim. inan cok mutlu oldum ben de... korkuyordum artik bebegimin kaybina sebep olacak diye...

insallah son olur artik canim.

Nasıl sevindim anlatamam :) gözün aydın canım

Selam kızlar bugün e bebek te dalin uni baby ürünlerinde indirim vardı 3'lü sabunu 9,35 e aldim.
English home da da %75 indirim varmış yastık kılıfı 6,50 tl,
Nevresim de tekleme kalmış kumaşı deseni çok hoşuma gitti 21 tl ye
Battaniyelerde 25 tl ye inmişti. Hem erkek hem kız çocuğuna gider hepsi de. Kılıfla nevresimi uydurmaya çalıştım, düz bi çarşaf alınca takım olur. Daha sonra 1 tane de tam takım alırım 2 tane değişikli kullanırım diye düşünüyorum. Başka alışveriş yapan oldu mu aramızda fikir alışverişi de olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…