Anladım canım.Şu tarama testlerini,detaylı ultrasonu sağ salim bir atlatsakta derin bi oh çeksek hepimiz.Aklım sürekli haftaya ki randevum ve detaylı ultrasonda.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.
Çoğu hamile de çıkıyormuş sivilce ya öyle okumuştum doğumdan sonra düzeliyor hepsi lekesi oluşanlar oluyor mesele yüzünde kahvemsi böyle onlar da geçiyor ama kuzenimde hafif kalmıştı o lekeden çok değişik vücut afallıyor bebişle herhalde
Hamile kaldığımdan beri sivilcem eksik olmuyor canım. Bazen artıp bazen azalıyor ama hep var. 40 yaşında sivilceli bir ergen insanına dönüş yapacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu :))
benim her yerim mayın tarlası oldu doktorum karaciğerden şüphelenmişti şükür temiz çıktı hormonel dedi en son sırtım karnımın üstü kollarım yüzüm ..... oğlan ama sivlcem var güzellik vermedi
Hormonlardan olduğunu tahmin ediyorum ama geçmekte bilmiyorlar bu kız erkek hurafeleri doğru mu diyorum bazen ya leke falan yok çok şükür ama baya sivilceliyim artık
Anladım canım.Şu tarama testlerini,detaylı ultrasonu sağ salim bir atlatsakta derin bi oh çeksek hepimiz.Aklım sürekli haftaya ki randevum ve detaylı ultrasonda.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.
amin canım benim inşallah. benim en yakın randevu 11 mart görmek için sabırsızlanıyorum:)
Hepsi çok güzel isimler sağlıcakla gelsin bebişlerimiz..
Biz de en başından beri Efe düşünüyoruz, %90 öyle olacak gibi. Yine de bakıyoruz alternatiflere. Çağan ismini de beğendik.. soyadımız biraz uzun olduğu için tek isim düşünüyoruz. Sizce bu isimler nasıl? Annem tutturdu efe’ler yaramaz oluyor diye..
Arkadaşlar nasilsnz, ben hastanedn çıktım 6 serum bitirdm iyi geldi ve bulantı ilacı metpamit verdi diğeri ( premesis) yarammsti. Bu arada bugün fark ettim de karnım ilk kez belirginleşti top gibi yukarı doğru
Arkadaşlar nasilsnz, ben hastanedn çıktım 6 serum bitirdm iyi geldi ve bulantı ilacı metpamit verdi diğeri ( premesis) yarammsti. Bu arada bugün fark ettim de karnım ilk kez belirginleşti top gibi yukarı doğru
Allahim ben gibi haber bekleyen tum arkadaslarima temiz sonuclari almayi nasip etsin.
Az once doktor ile gorustuk. Aglamaktan tutamadim kendimi. Dunku tahlili elden laboratuara verdirmisti bana. Bin sukur ureme olmamis. Kurtuldum sonunda idrar kulturundeki enfeksiyondan.
Selam kızlar bugün e bebek te dalin uni baby ürünlerinde indirim vardı 3'lü sabunu 9,35 e aldim.
English home da da %75 indirim varmış yastık kılıfı 6,50 tl,
Nevresim de tekleme kalmış kumaşı deseni çok hoşuma gitti 21 tl ye
Battaniyelerde 25 tl ye inmişti. Hem erkek hem kız çocuğuna gider hepsi de. Kılıfla nevresimi uydurmaya çalıştım, düz bi çarşaf alınca takım olur. Daha sonra 1 tane de tam takım alırım 2 tane değişikli kullanırım diye düşünüyorum. Başka alışveriş yapan oldu mu aramızda fikir alışverişi de olur hem
Bende agustos annesi olacagim insallah. Trend konularda Haziran anneleri grubunu sıkca goruyordum keske agustos anneleri grubuda olsa diyordum, meger varmis. Yeni fark ettim, ve araniza katildim.