2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın canım inşallah bundan sonra sıkıntısız bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin

Bizde kız olursa yağmur koyucaz.taaa flört döneminde karar vermiştik isimlere..oğlumun adı da rüzgar...ama erkek olursa düşünmedik henüz hiç

Çok şükür çok sevindim cnm gözünaydın

Ya ama cidden Efe’ler yaramaz oluyor. İşim gereği çok Efe adlı çocuk görüyorum. Tabi inşallah sizinkiler uslu olur. Ancak isimlerin etkisi konusuna ben de inanıyorum. Mesela bana göre Muhammet’ler de ismini taşıyamıyor sanki.

ya oluyor boyle karidikliklar

kuzene 5.ci aya kadar erkek dediler. sonra kiza donduler. kiz oldu.

teyzeme doguma kadar kiz dediler. bir dogdu erkek
Ayy o da şok olmuştur şimdi yazık kız hazırlığı yap oğlan doğsun.. Sağlıkla gelsinler inşallah ya iyi ki benim doktor tahminde bulunmadı benimki belirsiz 18 mart daha çok var ya..

Çok şükür canım ya çok sevindim inanki Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın inşallah çok rahat geçsin hamileliğin ♡
Amin canim. Hicbirimiz sikinti yasamayalim artik insallah.

Gözün aydın canım inşallah bundan sonra sıkıntısız bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin
Amin canim cok tesekkur ederim.

Bizde kız olursa yağmur koyucaz.taaa flört döneminde karar vermiştik isimlere..oğlumun adı da rüzgar...ama erkek olursa düşünmedik henüz hiç
Benim oglumda ruzgar. O yuzden kiz olursa yagmur :)

Çok şükür çok sevindim cnm gözünaydın
Canim cok tesekkur ederim.

R Rzg14 canım çok çok çok sevindim gözün aydın Allah birdaha yaşatmasin insallah
Amin canim. Cok tesekkur ederim.

Kizlar kontrolden geldim hersey yolunda şükür kızım fıldır fıldır dönüyor 2 gündür hissediyorum da haftamız 16+5 cıktı ultrasonda yarin 3 lü tarama yapacak kan vericem
Oh masallah.

Ayy o da şok olmuştur şimdi yazık kız hazırlığı yap oğlan doğsun.. Sağlıkla gelsinler inşallah ya iyi ki benim doktor tahminde bulunmadı benimki belirsiz 18 mart daha çok var ya..
Sorma. Kiz icin hediye alinan kupeler vs... Hersey iade edildi.

Yaa çok sevindim gerçekten hamdolsun. Bak ne güzel rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah gözün aydın canım yaa

Kızlar sizlerde de sivilce çıkıyor mu oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle olmadı ama şimdi özellikle bu hafta yüzüm sivilcelendi kocaman bi tanesi hatta
Çoğu hamile de çıkıyormuş sivilce ya öyle okumuştum doğumdan sonra düzeliyor hepsi lekesi oluşanlar oluyor mesele yüzünde kahvemsi böyle onlar da geçiyor ama kuzenimde hafif kalmıştı o lekeden çok değişik vücut afallıyor bebişle herhalde

Kızlar sizlerde de sivilce çıkıyor mu oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle olmadı ama şimdi özellikle bu hafta yüzüm sivilcelendi kocaman bi tanesi hatta
Hamile kaldığımdan beri sivilcem eksik olmuyor canım. Bazen artıp bazen azalıyor ama hep var. 40 yaşında sivilceli bir ergen insanına dönüş yapacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu :))

benim her yerim mayın tarlası oldu doktorum karaciğerden şüphelenmişti şükür temiz çıktı hormonel dedi en son sırtım karnımın üstü kollarım yüzüm ..... oğlan ama sivlcem var güzellik vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…