2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süt veya yoğurt peynir meyve haftada bir et bakliyat günde bir yumurta son iki haftaya kadar balık da yiyordum ama artık yiyemiyorum kuruyemiş de yemek için çaba sarf ediyorum çünkü hamilelikle birlikte modemi bulandirmaya basladilar

Ne saçma sapan bir site hâline gelmiş burası..hiç ısınamadım...sabahtan beri girmeye çalışıyorum siteye ama hep şifreniz bi süre iptal edilmiştir dedi..sanki başka bir site hâline dönmüş.bence eski haline getirseler daha iyi olacak..

Katılıyorum, aynı şey oldu bana da şimdi girebildim ve çok kötü olmuş tasarım bence de karmakarışık görünüyor:/

naptin canım doktor ne dedi senin neyden kaynaklı.ben ilk acile gidince plesanta yani bebegin esi asagida demisti.hala lekelemeler var buna da şükür diyorum 2 kere kan gelince çok korktum
Canim benim hersey yolunda rahim agzi kapali plesanta yukarida suyu iyi dedi görünürde bir sebeb yokmuş ama hala devam ediyor 20. haftaya kadar peogestana devam edecekmisim

İki gündür bir öksürük tutmuş her öksürdüğümde sancı giriyor karnıma.. Şu soğuk günler de geçseydi hayırlısıyla
gecmis olsun cnm. oksururken bacaklarini karnina dogru cekmeye calis. o zaman bicak gibi sanci girmiyor.

Hayirli sabahlar hanimlarr nasilsiniz. Formun tasarimi ne kadar degismis alismisim bi farkli geldi
cokkkk kotu olmus.

haberler kötü enfeksiyon devam anbiyotik devam tüm keyfim kaçtı
gecmis olsun canim. insallah biran evvel atlatirsin.

Kizlar iyi akşamlar öncelikle foruma bende alışamadım cok göz yoran bi hale dönüşmüş
Bugün doktora gittim bu arada, yüzde 65 erkeğe benziyor dedi. Sağlıklı olsunda 2 haftaya netleşir inşallah

Beni de ekleyin lütfen düzeltme yapabildiğiniz zaman teşekkürler şimdiden

Kizlar sizce kiz mi erkek mi tabi herseyden önemlisi saglikli olmasi ama cok merak ediyorum

Eklentiler

• E34845F9-0455-4A5D-9F2C-4760AA8D54AD.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…