2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugun memeden gelen birşeyin tişörtümü ıslattığını fark ettim iki taraflı. Sıkayım dedim birşey gelmedi haliyle süt mü sıvı mı iltihap mı anlamadım pazartesi randevum var. Başınıza geldi mi? Bu arada site çok kötü olmuş anket falan yapıyolarmı beğenmedim diyim

haberler kötü enfeksiyon devam anbiyotik devam tüm keyfim kaçtı
Kızlar birşey sorucam ben kaçırdım herhalde. İdrar testleri antibiyotik enfeksiyonlardan bahsediliyor inşallah tez zamanda geçer hepinizinki. İlk ay idrar yolu enfeksiyonu oldum yanma azar azar idrar yapma yaparken son anda acıma hepsini yaşadım sirkeli su ile yıkadım her tuvaletten sonra zaten çok sık gittim azar azar geldiği için. İlk doktorum zaten allahlıktı anlattım bol su iç dedi gönderdi. Ben sirkeyle geçirdim çok şükür. Hamile kalmadan önce mantarda oluyordum yine sirketle geçiryordu tekrarlıyordu ama sürekli. Geçenlerde yine başlayacak gibi yanma oldu enfeksiyon hemen sirke yaptım yine geçti. Sizce benimde test yaptırmam gerekir mi? Doktor ilgisiz mi davranmış baktırmalımıyım sizce

Valla sirkeyi denedim olmadi canim kacma benim suan idrar gecmis vajina enfeksiyonu devam ediyormuş kultur yapsin doktorun cok ciddi sorun

ben senin dedigin hicbir sikintiyi yasamadim canim. idrar testim temiz cikiyor, idrar kulturunde bakteri uremesi oluyordu. o nedenle 5 sefer antibiyotik kullandim.

Ben de ne yanma ne kaşıntı hic bisey.yoktu sadece akıntı afedersiniz gittim idrar vajina enfeksiyonu antibiyotik hap krem fitil şase başladım ikinci hafta tekrar kültür test idrar sukur gecmis ama vajina devammis canim sıkıldı bol su ic dedi mutlaka kontrol ettirin enfeksiyon cok tehlikeli arkadaşlar

ben senin dedigin hicbir sikintiyi yasamadim canim. idrar testim temiz cikiyor, idrar kulturunde bakteri uremesi oluyordu. o nedenle 5 sefer antibiyotik kullandim.
Bana idrar testi hiç yapılmadı canım şikayetlerimi söylediğim halde. Gercekten ciddi bir sorunmuş pazartesi yeni doktoruma söyliyim. Teşekkür ederim

Evet akıntım da var beyaz beyaz geliyor ve koku var. Mutlaka pazartesi söyliyim canım. Muayne ediyorlar mı alttan akıntının nasıl olduğuna bakmak için hazırlıklı gideyim

B Bluemom44 tatlim kultur de aldir idrar artı kultur testi yaptir idrar da cikmiyor sadece kultur alttan aliniyor kulak.copunun uzununu dusun hazirlikli git belirtiler hos değil aynisiydi benim de insallah cikmaz kuzum ciksada bebege zarari yok ilaclarin korkma

Ay çok yardımcı oldun canım çok teşekkür ederim geç kalmışım gibi hissettim sizin konularınız bayadır var diye biliyorum hep soracaktım benimkiyle aynı mı diye unutuyordum. Pazartesi mutlaka yaptırmaya çalışıcam testleri tekrar çok teşekkür ederim

B Bluemom44 gec kalmamissindir icini ferah tut ınşallah cikmaz tatlım ciksada dedigim.gibi bebege zarari.olmayan ilaclar Allah korusun bebislerimizi
.enfeksiyon dusuk riski 6 aya kadar ileriki donemlerde erken dogum cocukta pamukcuk gibi sorunlara neden.oluyormus tedavi edilmezse problem

Sizin kültürde ureme mu oldu nasıl anladılar

ada_2019 akıntı vardi beyaz ara ara daha yeşil sarimsi sekilde ve kanamam da oluyordu icinde damla seklinde falan enfeksiyon tespit edilmisti ilac başladım bir hafta ara verdik ureme olup olmadigi icin tekrar kultur ve idrar alindi idrar yollari enfeksiyonum bitmis ama vajina enfeksiyonum gecmemis direncli cikmis o yüzden tekrar devam etti vajinal.fitil ve krem tedavisine bu arada kultur dedigim vajinadan kulak cubugu seklinde suruntu alip kültür ekimi yapmak

Güzel Anneler merhabaa sabahtan beri siteye girmeye çalıştım başaramadım aha dedim gitti site bi üzüldüm burası bana iyi geliyor garip bir şekilde :) ve sitenin yeni halini hiç beğenemedim keşke eski haliyle devam etseydi..
Bugün doktor kontrolüm vardı.. Bebiş iyi çok şükür gelişimi suyu vs çok iyi dedi doktor. Ve cinsiyetimiz kesinleşti hanımlar Allah nasip ederse oğlum olacak.
Kolumdaki uyuşmalardan ve ağrıdan bahsettim karpal tünel sendromu ama çok erken başlamış dedi şaşırdı yani :/ eğer ağrın çoksa ve seni zorluyorsa nörolojiden randevu alıp bir görün mutlaka dedi. Randevu alıcam bakalım sinir sıkışmam ciddi boyuttaysa küçük bir operasyon geçirebilirmişim :/
Diş sıkıntım var ciddi anlamda 2 tane 20lik dişim berbat halde yarısı kırık ikisininde, onun dışında 2 çürük dişim daha var hergün diş ağrısı yaşıyorum dedim her türlü diş tedavisini yaptırabilirsin hiçbir engel yada sakıncası yok dedi. Bu konu biraz aklımı karıştırdı. Komşularım da aman bebeğe zarar verir diş yaptırılmaz vs dediler iyice allak bullak oldum. Diş tedavisi konusunda doktoruna danışan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar bana bir fikir verin yahu

Simran_ hamilelik oncesi.hem dis doktorum hem kadin dogum doktorum demisti ki uygun anestezik ilaclar antibiyotik kullanilabilir demisti cok iyi isini.bilen doktorları araştır gecmis.olsun Allah sifa versin insallah tum rahatsizliklarin.gecer oğlusun hayırlı olsun oglus anneleri olarak.çoğunluktayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…