2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Efelihayat ah süpermiş ya o zaman iş iyi bir doktor bulmakta. Çok teşekkür ederim inşallah yaa ahahah evet erkekler önde gidiyor baya Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Hayır orası değil

Vala site çok karıştı Yakında öğreniriz beklicez mecbur
hayırlı olsun oğluşun❣❣
İlk hamile olduğumda rahimdeki kist 10 cmdi. Eğer sıkıntı yaratırsa 20. Haftalardan sonra operasyonla alırız demişti doktorum. Alakasız ama :) burdan yola çıkarak olabilir diye düşünüyorum
Yani hamileyken insan tedirgin oluyor haklısın ama uygun anestesi ilaç kullanıyorlardır. kaldı ki doktorun izin vermiş.
Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim
Valla içim rahatlıyor sizlerden böyle duydukça, iyi bir diş doktoru bulup gidicem en yakın zamanda. Rabbim hepimize şifa versin hamileliğimizi kolay geçirmemize yardım etsin inşallah canım çok sağol

onlar da çocuklarımız Simran_ amin.o baska.bir duygu

Tablo derken ben bu konuda zayıf kaldım cinsiyeti belli olanlar mi yazıyor ben göremedim

Ay ne güzel benimde evde köpegim var çok tepki alıyorum ama umurumda değil oğlumda köpeğimle büyüdü 10 yaşında
Bende çok tepki alıyorum ama zerre umursamıyorum. Onlarda evlat vazgeçilmez. Ne güzel ya benimde hayalim çocuğumun kedilerimle büyümesi Allah kediciklerimede uzun ömür versin inşallah ve bütün canlara :) hayvanlarla büyüyen çocuklar hem fiziken hem ruhen daha sağlıklı oluyorlar, buna inanıyorum.

gozun aydin ve gecmis olsun canim. kuzenim dis hekimi..kadin dogum risk yoktur dedikten sonra gerekli islemler yapilir demisti bana.

Çok sevindim canım kurtuldun sonunda
canim cok sukur

Ay ne güzel benimde evde köpegim var çok tepki alıyorum ama umurumda değil oğlumda köpeğimle büyüdü 10 yaşında
bizim kopegimiz calindiktan sonra baska hayvan almadik biz;( acisi cok kotuydu.

Kızlar izmir ve ayvalık olan yokmu önerilerinizi bekliyorum
Ben izmirdeyim. Burdan gamze3587 ile egepolde onur umut yücele gidiyoruz canım.
Sen sadece doğum için mi soruyosun yoksa kontrolede gelecek misin?
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam egepol hamilelik takibini yaptığı kişileri doğuma kabul ediyor ama eminde değilim.
Doktordan memnunuz titiz,açıklayıcı,güven veren bizim şimdilik bi şikayetimiz yok

Ayyy bu foruma nolmus hiç sevmedim yaaa çok karışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…