Güzel Anneler merhabaa sabahtan beri siteye girmeye çalıştım başaramadım aha dedim gitti site bi üzüldüm burası bana iyi geliyor garip bir şekilde :) ve sitenin yeni halini hiç beğenemedim keşke eski haliyle devam etseydi..
Bugün doktor kontrolüm vardı.. Bebiş iyi çok şükür gelişimi suyu vs çok iyi dedi doktor. Ve cinsiyetimiz kesinleşti hanımlar Allah nasip ederse oğlum olacak.
Kolumdaki uyuşmalardan ve ağrıdan bahsettim karpal tünel sendromu ama çok erken başlamış dedi şaşırdı yani :/ eğer ağrın çoksa ve seni zorluyorsa nörolojiden randevu alıp bir görün mutlaka dedi. Randevu alıcam bakalım sinir sıkışmam ciddi boyuttaysa küçük bir operasyon geçirebilirmişim :/
Diş sıkıntım var ciddi anlamda 2 tane 20lik dişim berbat halde yarısı kırık ikisininde, onun dışında 2 çürük dişim daha var hergün diş ağrısı yaşıyorum dedim her türlü diş tedavisini yaptırabilirsin hiçbir engel yada sakıncası yok dedi. Bu konu biraz aklımı karıştırdı. Komşularım da aman bebeğe zarar verir diş yaptırılmaz vs dediler iyice allak bullak oldum. Diş tedavisi konusunda doktoruna danışan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar bana bir fikir verin yahu