Yaaa benim de annem beni bembeyaz gecelik içinde etrafım Mavi mücevherlerle sarılı görmüş bana diyo ben zaten tahmin ediyordum :):) senin pembe benim mavi bakalım kız erkek tutacak mı analarımızın rüyasından senin tam benim gibi :) istersen bekle canım ben bekleyememiştim meraktan hastaneye nasıl gittiğimi bilmiyorum :):):)
Ayy inşallah o günleri de gorecgz dimi benim kalbimden de kız geçiyor 6 erkek yegenimiz var benden kız bekliyorlar öğrenince nasipse soyleylm ilk mesaj atalım birbirmize
2 günde 2 kat artış diye biliyorum ben. İlk testim 550ydi, iki gün sonra tekrar kan verdim 1100 olmuştu. Bundan bir hafta sonra da keseyi gördüm. Artışın çok iyi inşallah hayırlısı ile hamilesindir
Bende 5 gün önce silik çizgiyle öğrendim ama sabrettim bat a kadar kimyasal falan olursa üzülmeyeyim diye kan testini de yapınca iyice rahatlarım istiyorsan yaptır canım
Bende 5 gün önce silik çizgiyle öğrendim ama sabrettim bat a kadar kimyasal falan olursa üzülmeyeyim diye kan testini de yapınca iyice rahatlarım istiyorsan yaptır canım
benim 5 kat artti ama doktor ikiz suphesi var demedi. degeri hizli yukselen ve tek bebek sahibi olan cok insan var.
kan artisindan ziyade, kese zamani onemli once. eger 2 kese olursa en az 2 bebek olabilir... diyelim tek kese var, o zaman da bebegi gorme zamanini bekleyecegiz. cunku o zaman da tek kesede 2 bebek olabilir
benim 5 kat artti ama doktor ikiz suphesi var demedi. degeri hizli yukselen ve tek bebek sahibi olan cok insan var.
kan artisindan ziyade, kese zamani onemli once. eger 2 kese olursa en az 2 bebek olabilir... diyelim tek kese var, o zaman da bebegi gorme zamanini bekleyecegiz. cunku o zaman da tek kesede 2 bebek olabilir
Kızlar sizdede oldu mu böyle birsey ben tam bi tatlı delisiyimdir normalde hergün çikolata olsun şerbetli tatlı olsun son bir haftadır tatlı yiyemiyoruz hatta nerdeyse midemi bulandırıyor sürekli tuzlu acı ekşi yemek istiyorum
Merhaba arkadaşlar dün 5+3 günlük hamile olduğumu öğrendim fakat doktor ne en son adet tarihini sordu ne kilo ölçümü hiçbirşey yapmadı ultrasonla baktı kese görünüyor ve kanda gebelik çıkacakmı diye sadece kan testi yaptı kanda da görünüyor gebelik dedi hepsi bu kadar ağzından cımbızla laf almaya çalıştım resmen ilk hamileliğim sonuçta hiç bişey demedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi ama başka doktora gideceğim Böyle bişey yaşayan oldumu
Merhaba kızlar Allah izin verirse ben de ağustos annesiyim öğreneli bir hafta oldu dün keseye gördük çok şükür 25 Aralık’ta tekrar çağırdı bebeği de görebilmek için progestan Verdi folik Asst ve vitamin ilaçları kullanıyorum İnşallah bebeklermizi Sağ salim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim