2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Tesekkur ederim :)
cok guzel olmus gule gule giysin prenses

Kizlar bu tahta dis kasiyicilari amigurumi dis kasiyicilari cok goruyorum instada gercekten ise yariyor mu? Ve nasil temizleniyorlar hijyenik oluyorlar mi cok aklima takildi bilgisi olan varsa eger??

E elftkts tesekkur ederim begenmene sevindim. %100 pamuklu ipten yaptim markasi apple. Patiklerin modelini yabanci bir örgü bloggerinin videosundan bakarak yaptim youtubedan.
Çok güzel olmuş elinize sağlık pamuklu makrome ipinden mi yaptınız
Bide eğer internetten aldıysanız modeli link atar mısınız çok beğendim

Cok tesekkurler :)
Çok şirin olmuş cnm güle Gül e giysin prensesin
Çok tatlı olmuş

Katılıyorum kesinlikle. Gelen hediye olacak mı olmayacak mı muamma. Bide çevremdekilerden biliyorum bazen çok saçma sapan hediyeler geliyor, üstelik değiştiremiyorsun da . Ben garantiye almak istedim 2-3 tane bile olsa alıp kenara koymak iyidir.

Gözünaydın cnm bak her şey yoluna girdi sen stres yapma yeter ki sağlıklı büyüsün inş

Bir de ben saglamci insanim geriyi saglama alcan birilerinin hediyesine guvenip bekleyemem ki yapima ters

banada çok alma kıyafet hediye getirirler dediler. tamam getirdiler sağolsunlar ama 4 yaş da getirilirmi şimdi yeni doğmuş bebeğe .daha hala dolap bekliyor. ben 1 -3 ay almıştım yenidoğan takımının yanında ilk doğduğunda biraz bol geliyordu ama hızlı büyüyorlar. yenidoğan takımı az alınabilir .

Allah Allah tesekkurler canim bende 23 martta sorucam doktoruma bakalim.ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…