2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iyi uapmissim canim. esim de iki kez medical parki aradi. biri 500tl dedi digeri 550tl..
burada baska arkadasa da 575 tl demisler. telefondakilerin cogu seyden haberi yok. kadin doguma ugrayip net bilgi alacagim insallah.
Kızlar maden suyu içiyor musunuz?
Ben 4 ay sonra ilk kez bugun ictm.
ben.arada iciyrm cnm

Kizlar benimde kızım olacak listeye eklermisin pisay
gozun aydin canim. saglikla gelsin prensesin.

cokkkkkkk sevindimmmm. gozun aydin canim.

yani az alin deyince almayin mi anladiniz kiyafet tabiki alinacak ama simdiden bi yas mantiksiz oluyo
cunku ben 6.9 aylik aldiklarimi kizimda 5 ayda oldu ki kizim minik bi bebkti
bide cicugun durum onemli kusmuklu bebis olursa bol.bol kiyafet lazim olur benim kizim Allaha şükür kusan bebek degoldi insallah buda oyle olur

Kızlar bende hala cinsiyetini öğrenemedim. ayrıntılı ultrasonu da devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracağım perinatolog yapacak. Bime bende gittim fakat pek ürün kalmamıştı zıbın takımı aldık a101 den de cam biberon aldım. Yavaş yavaş alışveriş yapıyoruz. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Sağlıkla dünyaya gelsinler.

Bende kaç sene önce kendime yelek örmüştüm yeteneğim var ama cesaret edip de başlayamıyorum unuttum baya bi ama çok tatlı olmuş emeğinize sağlık bende el emeğim olsun istiyorum kızım İçin zorlayıcam kendimi sizden görünce çok özendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…