Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun. Kızlar kontrolden çıktım. Etlik Zübeyde hanım’da ve bir de özelde doktorum var. Zübeyde hanındaki doktor yakını olarak gittiğim için iyi ilgileniyor. Ultrason ile baktı ama ultrasonlar çok kötü özel bir merkezde ayrıntılı anatomik tarama yaptırmanı öneririm dedi. Ben de zaten soracaktım ayrıntılı yaptırayım mı gerek var mı diye. Ben sormadan o söyledi. Ve dedi ki burada ya da devlet hastanesinde yaptırmanı önermem eğer doğru sonuç istiyorsan özel bir merkezde yaptır dedi. Demek ki devlette çok iyi ayrıntılı yapılmıyor sonucuna vardım. Özel hastanedeki doktorumun verdiği daha önce sizinle paylaştığım merkezlerden birine yaptıracağım. Bir de en ideali 20 haftada yaptırmak dedi.
iyi uapmissim canim. esim de iki kez medical parki aradi. biri 500tl dedi digeri 550tl..
burada baska arkadasa da 575 tl demisler. telefondakilerin cogu seyden haberi yok. kadin doguma ugrayip net bilgi alacagim insallah.
kızlar cvs min tam sonucu çıkmış hiç bir kromozom anomalisi çıkmamış. çok sevinçliyim ya. yarına randevu aldım. cvs geç kalcak gidip bebeğimi göreyim diye az önce aradılar. içimemi doğmuş ne
yani az alin deyince almayin mi anladiniz kiyafet tabiki alinacak ama simdiden bi yas mantiksiz oluyo
cunku ben 6.9 aylik aldiklarimi kizimda 5 ayda oldu ki kizim minik bi bebkti
bide cicugun durum onemli kusmuklu bebis olursa bol.bol kiyafet lazim olur benim kizim Allaha şükür kusan bebek degoldi insallah buda oyle olur
Kızlar bende hala cinsiyetini öğrenemedim. ayrıntılı ultrasonu da devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracağım perinatolog yapacak. Bime bende gittim fakat pek ürün kalmamıştı zıbın takımı aldık a101 den de cam biberon aldım. Yavaş yavaş alışveriş yapıyoruz. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Sağlıkla dünyaya gelsinler.
Bende kaç sene önce kendime yelek örmüştüm yeteneğim var ama cesaret edip de başlayamıyorum unuttum baya bi ama çok tatlı olmuş emeğinize sağlık bende el emeğim olsun istiyorum kızım İçin zorlayıcam kendimi sizden görünce çok özendimm
Kızlar çok güzel bütün ciciler alınanlar orulenler güle güle kullansın bebisler Bnde bugün bimden biberon zıbın bide güvenlik zımbırtılarından aldım :)