2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı cumalar kızlar hepinizde farklı farklı belirtiler var ya bende hiç bisey olmayinca kendimden suphelniyrm inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır
Bende de belirti yok genelde.
Olanları da ben hamıleleğe yoruyorm:)
Utanmasam tets alıp bakcam:)

masallah herkes alisverislere başlamış ben daha bisey almadim ogluma ama aksam iş cikisi bime gidecegim neler gelmiş merak ettim ins tukenmemistir.

kizlar eskilerin sözü vardir cocugun yedigi helal giydigi haram diye bence cok dogru fazla kiyafet almak ozellikle ilk yil cok israf oluyor eger zevkli cevreniz varsa hediyede cok gelir fazla kiyafete para harcamyin omum yerine çocuklarınıza birikim yaoin
zaten yurumey e baslayip da farkli esyalari taniyinca kendi oyuncakalriyla bile oynamayip evde ne var ortaya oyuncak oluyo

Gözün aydın Allah tüm bekleyenlere güzel haber almayı nasip etsin inşallah

valla benim pek öyle olmadı. çok hediye geldi. torbalar dolusu ama hepsi büyüktü. hediye alanlar bebeği düşünmüyor ki kaç aylık vs vs. doğumda gelen hediyelerim hala duruyor. çoğu 2-3 yaştı. geçen hafta bile bir takımı çıkardım artık olur bu diye. yani hediyelere pek bel bağlamayın derim. ya çok süslü püslü şeyler geliyor. yada çok büyük.

4. ay da yapılıyormus sanırım bakalım 17 haftalıkken kontrolum olcak ben de danışıyım teşekkürler canım ama tek dozda koruyuculuğu yok yazıyor 1 ay sonra 2. dozda 1-3 yıl koruyuculuğu yazıyor
Bugün sağlık ocağında ebeye sordum 27.haftada yapılcak dedi bunun sadece kilo tansiyona bakıldı birde kan aldılar değerlere bakacakmışlar iki doz daha etkili ama tek doz da yeterli dedi tetanoz aşısı için

tabi herkesin farkli oluyo benim kizima bebeklik kiyafeti bol geldi hepside 3 6 ay faln baya iyi olmustu

Çok şükür cnm ya gözün aydın sevindim Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucagna almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…