2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bi ben kaldım heralde öğrenmeyen.hic bişekilde göstermedi..gerçi cokda merak etmiyorum açıkçası.. ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri nedense hep kız hissettim..rüyamda da kız gördü..muhtemelen kız olacak ne kadar kendini gizlese de ben os hissediyorum.bu konularda rüyam sasmaz

Benim de 19 unda kontrol inşallah öğreniriz yaa ben çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum

Bende almayı çok istiyorum ve o kadar hoşuma gidiyo ki 6 ay benim için yeterli bi süre de bu ayaklanmalar 6 aydan önce olmuyor sanırım benimde ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse biraz bilgisizim yani gönül rahatlığıyla 6 ay kullansam bana yeter teşekkür ederim cevabınız için

6 aydan evvel tutunup kalkmalar olmuyor canım. benim oğlum 8 aylıkken beşiğine tutunup kendini çekmeye başladı oda kalkma değil tutunup çekme. bu sabah 6 da uyanıp babaaaaa babaaaaa anneeeee anneeee bağırıyordu. nereden nereye dedim içimden

kizlar tuz hem odem yapiyo benim son bi bucuk ay ayaklarim balon olmusfu
odemd3n onemli Allah korusun tansiyon yukseltiyo.tehlikeli olabilir tuzu azaltalim bemde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…